Novi VW ID.4 GTX

ID.4 GTX konfigurator i isporuka odmah

Novi ID.4 GTX je snažan kao SUV i održiv kao ID, a odlikuju ga potpuno novi koncept prostora koji vam poklanja slobodu i električne performanse koje oduševljavaju.

ID.4 GTX cjenik
VW_ID.4 GTX_eksterijer_overside

Sportski karakter

VW_ID.4 GTX_eksterijer_back

Ekskluzivan dizajn

VW_ID.4 GTX_eksterijer_overside_01

Opušteno punjenje s inteligentnim funkcijama

VW_ID.4 GTX_interijer

Nova sportska generacija električne mobilnosti

I

VW ID.4 GTX cijena i osnovne informacije

Novi ID.4 GTX dovodi dvostruki motor i pogon na sve kotače u obitelj ID, a krase ga sportski karakter poput GTI modela, udoban je kao SUV i održiv kao ID. vozila. Doživite sportske performanse “brata” modela ID.4 uz potpuno električni pogon i veliki doseg.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

 • Dvostruki motor
 • Pogon na sva 4 kotača
 • Ubrzanje od 0 do 100 km/h u 6,2 sekunde
 • Izrazito sportski karakter

Cijena od (uključujući PDV)

61.378 EUR

30-minutna snaga motora (kW / KS)

77 / 105

Najveća snaga motora (kW / KS)

220 / 299

Ubrzanje 0-100km/h (sec)

6,2

Doseg (km)

340 - 480

Potrošnja (kWh/100km)

18,4

ID.4 GTX eksterijer

ID.4 GTX osvaja futurističkim 20″ naplatcima od lakog metala u ekskluzivnom GTX dizajnu, s crnim krovom tipičnim za ID.4, uzdužnim krovnim nosačima i crnom rešetkom otvora za prozračivanje visokog sjaja. Letvica okvira krova i dekor C stupa izvedeni su u ekskluzivnoj antracit boji.

Ističe se i elegantna svjetlosna traka između glavnih svjetala i logotipa Volkswagen. Natpis “GTX” na prednjem blatobranu i na stražnjem dijelu s kopčom difuzora Galvano sive metalik boje označava ovaj ID.4 kao atletičara. I sve to u sklopu serijske opreme.

SVJETLA
LED Matrix glavna svjetla pozdravit će vas čim otključate svoj ID.4 GTX ili mu se približite. GTX prednji branici lakirani visokim sjajem također imaju vlastitu signaturu svjetala u zračnim zavjesama. Osvijetljene ručice vrata te serijska 3D LED stražnja svjetla s dinamičnim žmigavcem i opcijskim animacijama donose novu perspektivu kada je riječ o sportskom dizajnu.

ID4 GTX dimenzije

Novi ID.4 GTX je dugačak 4.582  mm, širok 1.852 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.108 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.601 mm. Međuosovinski razmak je 2.769 mm.

Volumen prtljažnika je 543 litara do 1.575 litara s preklopljenim stražnim sjedalima.

Novi ID.4 GTX interijer

Novi ID.4 GTX kombinira osjećaj prostranosti s brojnim sportskim detaljima. Crveni ukrasni šavovi GTX presvlaka sjedala od tkanine također se nalaze i na instrumentnoj ploči i u prednjim vratima. Prednja letvica u pragovima i kopča kola upravljača zajedno s GTX natpisom vizualno pokazuju vaš ulazak u novu, sportsku generaciju električne mobilnosti.

Performanse i doseg

Na raspolaganju vam stoji baterija s neto sadržajem energije od 77 kWh i rasponom dosega orijentiranim na potrebe kupaca od 340 – 480 km te maksimalnom upotrebljivom snagom od 220 kW.

ID.4 GTX podiže užitak u vožnji na električni pogon s ubrzanjem od 0 na 60 km/ h u samo 3,2 sekunde i od 0 na 100 km/h u samo 6,2 sekunde na potpuno novu razinu. Nema mijenjanja stupnjeva prijenosa, gotovo bez zakašnjele reakcije – jednostavno krenite i osjetite kako vam se koža ježi.

Zahvaljujući dosegu do 480 km opušteno prolazite kroz dan ili putujete u prirodu.

A s maksimalnih 180 km/h ne ostavljate pritom samo svakodnevnicu iza sebe.

Pogon i tehnologija

ID.4 GTX je prvi član ID. obitelji u kojem se snaga motora po potrebi raspodjeljuje na sva četiri kotača. Postavke aktivirane ekskluzivnim profilom vožnje “Traction” jamče dobru trakciju i bolje vođenje po voznom traku, također i na nestabilnom ili klizavom terenu.

PROGRESIVNI UPRAVLJAČ I SPORTSKI VOZNI POSTROJ
ID.4 GTX simbol je sportskog karaktera u svakom pogledu. Kako biste to i vi osjetili, ID.4 GTX ima sportski vozni postroj s krutom usklađenošću opruga, amortizera i stabilizatora. K tomu optimizirano ponašanje progresivnog upravljača povećava dinamiku vožnje. To jamči posebno izravan osjećaj u vožnji i još veću zabavu posebice kod sportskog načina vožnje ili na zavojitim dionicama.

POVEĆANO OPTEREĆENJE PRIKOLICE
Vaš hobi ili posao zahtijeva opsežnu opremu? Nema problema, ID.4 GTX dolazi po želji s električno sklopivim mehanizmom za vuču. Zahvaljujući pogonu na sve kotače, mehanizam za vuču konstruiran je za terete do 1200 kg. Ako mehanizam za vuču nije potreban, može se ponovno preklopiti ispod branika.

MEB – MODULARNA ELEKTRIČNA PLATFORMA
Bez obzira na to radi li se o gradskom automobilu, SUV-u ili prostornom vozilu s 5 sjedala: modularna električna platforma, MEB temelj je brojnih modela – tako i novog modela ID.4 GTX. Inovativna platforma vozila posebno je dizajnirana za električne automobile te optimalno upotrebljava mogućnosti te tehnologije. Tako je primjerice moguće ostvariti iznimno dugi međuosovinski razmak s kratkim prevjesima. Time ID.4 GTX impresionira superiornom prostranošću u klasi.

Punjenje

Usluga “We Charge” povezuje vas putem aplikacije We Connect ID. na svakom mjestu sa stanicama za punjenje te nudi ekskluzivne uštede vlasnicima modela Volkswagen ID. Napomena: trenutačno punjenje je moguće samo na IONITY i HT punionicama.

PUNJENJE KOD KUĆE
Uz MOON Wallbox imate benzinsku postaju u vlastitoj kući. Tako ujutro možete ući u svoj napunjeni ID.4 GTX te puni energije započeti dan. Dakle, on se puni dok vi spavate.

Sustavi potpore za vozača

Novi ID.4 GTX obiluje sustavima potpora za vozača kao svaki ID.4.

PRE CRASH
Sportski karakter treba udobnost: opcijski sustav proaktivne zaštite putnika “Pre Crash” zaštitit će vas u okviru granica sustava u kritičnim situacijama kao što su predstojeći sudari. On može prepoznati situaciju s većim potencijalom za sudar. Nakon toga ID.4 GTX preventivno automatski zateže prednje pojaseve. Za svaki slučaj.

SIDE ASSIST & TRAVEL ASSIST
Uz opcijski dostupan “Travel Assist” duža putovanja vašim vozilom ID.4 GTX postaju značajno opuštenija. Osobito na autoputu ili dobro uređenim brzim cestama, ovaj sustav može umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te paziti na razmak od vozila ispred vašeg, naravno u okviru svojih granica. K tomu opcijski “Side Assist” može u vanjskom zrcalu upozoriti na opasnu promjenu voznog traka (zajedno s potporom izlaska iz parkirnog mjesta u sklopu serijske opreme).

POTPORA ZA GOVORNE NAREDBE I POZDRAV
Nemojte si dopustiti da vam gumbi i prekidači odvraćaju pozornost tijekom vožnje. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice, radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite “Hello ID.” – i sustav će vas razumjeti.

KEYLESS ACCESS
Zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu “Keyless Access”8 ID.4 GTX će prepoznati vaš ključ vozila u džepu te će se otvoriti čim ruku približite ručici vrata. A s opcijski dostupnim sustavom “Easy Open & Close” dovoljan je mali pokret nogom ispod stražnjeg dijela vozila da se električni stražnji poklopac otvori ili zatvori. Potpuno je jasno: s inovativnim tehnologijama mnoge stvari postaju jednostavnije.

AR HEAD-UP ZASLON
U novom modelu ID.4 GTX zadržat ćete pregled nad onim što je važno. Opcijski dostupan Head-up zaslon s proširenom stvarnošću projicira važne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti navigaciju ćete vidjeti upravo na onom dijelu kolnika kojim se vozite ili trebate skrenuti. Tako ćete opušteniji stići do odredišta bez odvraćanja pogleda s ceste.

Promotivna ponuda Volkswagen električnih vozila

Volkswagen je pripremio izuzetnu ponudu za električne modele ID.3, ID.3 PA, ID.4 i ID.5.

Neovisno o načinu financiranja, odobrava se popust na prodajnu cijenu nastavno navedenih novih vozila marke Volkswagen s PDV-om i to u iznosima od:

 • 12.000,00 € / 90.414,00 kn za model ID.3
 • 8.000,00 € / 60.276,00 kn za model ID.3 PA
 • 14.250,00 € / 107.366,62 kn za model ID.4 Pro Performance
 • 19.250,00 € / 145.039,12 kn za model ID.4 GTX
 • 12.750,00 € / 96.064,87 kn za model ID.5 Pro i ID.5 Pro Performance
 • 15.250,00 € / 114.901,12 kn za model ID.5 GTX

Nudeći značajne popuste Volkswagen je pritom mislio i na dodatne pogodnosti te olakšavanje svojim kupcima sam „prelazak“ na električna vozila tako što će uz svaki ID. model u promotivnoj ponudi osigurati i MOON punjač, set zimskih guma i TOP CARD godišnju članarinu.

Naime, marka Volkswagen nudeći cjelokupno rješenje za svoje kupce u suradnji s markom MOON osigurala je kupcima električnih vozila punjač koji dolazi uz svako ID. vozilo te je moguće odabrati MOON Power Charger AC 11kW (trofazni) ili MOON Power Charger AC 7,4 kW (jednofazni) kako bi svako kućanstvo bilo u mogućnosti izabrati punjač sukladno s njihovim potrebama.

Uz MOON punjač kupcima je osiguran i set zimskih guma te još jedna
dodatna pogodnost koja obilježava izuzetnost ove ponude: TOP CARD godišnja članarina koja uključuje:

 • popust za vjernost u iznosu 20 €
 • 10% popusta na produženo jamstvo
 • 25% popusta prilikom kupovine guma
 • 24 mjeseca jamstva na gume
 • transport vozila u slučaju prometne nezgode.

Provjerite promotivnu ponudu Volkswagen električnih vozila!

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

ID.4 GTX konfigurator

Pokrenite ID.4 GTX konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

ID.4 GTX konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.