VW Gospodarska vozila

Vodeći ovlašteni distributer VW gospodarskih vozila u Hrvatskoj s 45-godišnjom tradicijom kao garancijom kvalitete i salonima na 2 lokacije u Zagrebu gdje možete pogledati i isprobati gospodarska vozila iz ponude.

vw-gospodarska-vozila-naslovna Volkswagen gospodarska vozila

AutoZubak

Volkswagen Gospodarska vozila

Razmišljate o kupnji novog Volkswagen gospodarskog vozila? Provjerite ponudu odmah isporučivih VW gospodarskih vozila, cijene istih, kao i načine financiranja ili pak pokrenite VW gospodarska vozila konfigurator. Kada ste pronašli auto koji vas zanima, možete ga i odmah rezervirati, zakazati probnu vožnju, pregled vozila uživo ili zatražiti ponudu.

Ako više preferirate kontakt uživo, posjetite naše Volkswagen salone u Velikoj Gorici ili Sesvetskom Kraljevcu. Naši stručni zaposlenici će vas savjetovati kod izbora VW gospodarskog modela kao i o modelima financiranja koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Poseban naglasak stavljamo na poštenje, iskrenost i otvorenost, a kako bismo što bolje zadovoljili vas, naše klijente, neprestano uvodimo inovacije i uvažavamo vaše mišljenje koje možete podijeliti s nama 0-24 na 0800 5432.

AutoZubak predstavlja vrhunsku uslugu, najbolji odnos kvalitete i cijene, kvalitetan radni kadar koji je uvijek na usluzi upravo vama, kao i dobre odnose s kupcima i partnerima zasnovane na poštovanju i povjerenju.

Razmišljate o kupnji novog VW gospodarskog vozila? Naši stručni zaposlenici će vas savjetovati kod izbora VW gospodarskog modela kao i o modelima financiranja koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

AutoZubak predstavlja vrhunsku uslugu, najbolji odnos kvalitete i cijene, kvalitetan radni kadar koji je uvijek na usluzi upravo vama, kao i dobre odnose s kupcima i partnerima zasnovane na poštovanju i povjerenju.

Konfigurator

Konfigurirajte svoj idealan Volkswagen model i zatražite ponudu.

VW konfigurator

Trebate ovlašteni servis VW gospodarskih vozila?

Volkswagen Gospodarska vozila servis

vw-gospodarska-vozila-servis

AutoZubak je vodeći ovlašteni servis Volkswagen gospodarskih vozila u Hrvatskoj s radionicama na čak 7 lokacija diljem Hrvatske. 45-godišnje iskustvo, stručni zaposlenici, najmodernija certificirana tehnologija, originalni rezervni dijelovi, kao i popratne usluge poput dovoza i odvoza auta sa servisa ili zamjenskog vozila, garancija su vašega zadovoljstva.

Vrijeme je za redovni servis vašeg VW gospodarskog vozila? Vaš Volkswagen se pokvario ili su vam potrebne limarske i lakirerske usluge? Naručite se na Volkswagen servis u AutoZubaku i budite sigurni da će vaš automobil dobiti sve potrebno kako biste u njemu mogli uživati još dugi niz godina.

Modeli

Pročitajte više o modelima VW gospodarskih vozila

Financiranje novog VW gospodarskog vozila

Volkswagen leasing i financiranje

Više

AutoZubak, u suradnji s najvećim leasing kućama, nudi povoljne modele financiranja uz operativni ili financijski leasing, te zamjenu vašeg starog auta za novi. Bez obzira jeste li fizička ili pravna osoba, mali poduzetnik ili velika tvrtka, naši stručni i uslužni prodajni savjetnici će vam pomoći u izboru najboljeg modela financiranja s najboljom mogućom mjesečnom ratom.

Ne znate koja je razlika između financijskog i operativnog leasinga kao ni koje su prednosti? Pročitajte više o VW financiranju u nastavku, a prilikom traženja ponude, naši prodajni savjetnici će provjeriti ispunjavate li uvjete te vam ponuditi najpovoljniji oblik financiranja. Ili samo recite koliki maksimalni iznos možete mjesečno izdvojiti za novi auto, a mi ćemo vam prema tome predložiti model financiranja.