Novi VW ID.3

ID.3 konfigurator i isporuka odmah

ID.3 označava početak novog, dinamičnog doba u svijetu električne mobilnosti. Jednostavno rečeno: Budućnost je spremna, budućnost je stigla. I zove se ID.3.

ID.3 cjenik
vw_id3_eksterijer_1

Dinamičan

vw_id3_eksterijer_2

Kompaktan

vw_id3_eksterijer_3

Futuristički izgled

vw_id3_interijer_1

Potpuna digitalizacija

I

ID.3 cijena i osnovne informacije

VW ID.3 je dio potpuno električne obitelji vozila VW na putu ovoga proizvođača prema nultoj stopi emisija. ID.3 je idealan mali gradski auto za sve ekološki osviještene vozače.

Za pregled važnije serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte ID.3 KATALOG.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Potpuno električna platforma razvijena za maksimalne dosege
  • LED glavna svjetla
  • Bogata serijska oprema koja uključuje niz sustava potpore
  • 3 paketa opreme (Pure / Pro / Pro S)
  • Nulta stopa emisija CO2
  • Potpuna digitalizacija - serijska
  • Jamstvo za bateriju: 8 godina ili 160.000 kilometara
  • Brzo punjenje - ID.3 se može napuniti za 30 minuta za domet od 290 km

Cijena od (uključujući PDV)

44.768 EUR / 337.304 kn

!

Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro

30-minutna snaga motora (kW / KS)

70 / 95

Najveća snaga motora (kW / KS)

150 / 204

Ubrzanje 0-100km/h (sec)

7,3

Doseg (km)

300 - 550

Potrošnja (kWh/100km)

15,5

ID.3 eksterijer

Ona karakteriziraju futuristički izgled modela ID.3: opcijska prednja LED matrix glavna svjetla, novooblikovani logotip Volkswagen i dodatna linija svjetala koja se s obje strane proteže do logotipa. Koliko mu je početak prednjeg dijela futuristički, toliko mu je završetak stražnjeg dijela  savršenog oblika.

Svoj ID.3 možete kupiti i s panoramskim krovom (opcija) koji se proteže gotovo preko cijele širine vozila. Njegovo zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature i kod prejakog sunčevog zračenja.

VW ID.3 dimenzije

Novi ID.3 je dugačak 4.261 mm, širok 1.809 mm (bez vanjskih retrovizora) ili 2.070 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.568 mm. Međuosovinski razmak je 2.770 mm.

Volumen prtljažnika je 385 litara.

Novi ID.3 interijer

Pojedine prednosti modela ID. 3 bit će vidljive tek nakon što uđete u njega. Vaš ID.3 u unutrašnjosti je znatno prostraniji no što biste to na prvi pogled pretpostavili. Za to je zaslužna potpuno električna platforma koja je razvijena za maksimalne dosege s velikom baterijom u središtu pozornosti. Time se stvara kompaktan automobil s osjećajem prostranosti vozila srednje klase i promjerom zaokreta malog automobila. Motor se nalazi izravno na stražnjoj osovini, a da se pri tome kapacitet prtljažnika nimalo ne smanjuje. Zato prednji kotači imaju maksimalan prostor kretanja za visok stupanj okretnosti.

Osjećaju prostranosti pridonose atraktivna sjedalamnoštvo slobodnog prostora za nogenepostojanje središnjeg tunela i veliki dodirni zaslon; tu su još ID.Light i ambijentalno osvjetljenje, koje možete individualno prilagoditi.

Osigurajte svom modelu ID.3 veću osobnost odabirom jedne od deset serijskih omiljenih boja (opcijski je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila.

Sustavi potpora za vozača

Novi ID.3 standardno dolazi s mnogim sustavima potpore. Već osnovna verzija raspolaže vrhunskim značajkama poput sustava nadzora okoline „Front Assist“ sa City funkcijom kočenja u nuždi i sustavom prepoznavanja pješaka, potpore za zadržavanje vozila u voznoj traci „Lane Assist“, nove potpore za skretanjetehnologije Car2Xdigitalnog cockpita, funkcijom automatskog održavanja razmaka, sustava detekcije umora vozača itd.

RUKOVANJE GOVORNIM NAREDBAMA
Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite “Hello ID.” – i sustav će vas razumjeti.

AR HEAD-UP ZASLON
Opcijski AR Head-up zaslon prenosi korisne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla i pomaže vam opuštenije putovati. Tako će vam primjerice pokazati kako morate skrenuti ili koji vam vozni trak preporučuje. Pritom se čini da su projekcija na staklu i zbivanje u prometu postali jedno. Za više komfora u vožnji svakoga dana.

Baterija i doseg

Ujutro vožnja djece u školu, pa odlazak na posao, pa navečer povratak kući – s jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet. Pritom vam na raspolaganju stoji 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh.

DOSEG
Dosezi modela ID.3 iznose 80% realnih profila vožnje i vremenskih uvjeta u Europi, kod vozila koja se temelje na modelu ID.3 Pro Performance, između 300 km i 420 km. Kod vozila čija se baterija temelji na modelu ID.3 Pro S taj doseg čak može iznositi između 390 km i 550 km.

Ubrzanje

Na semaforu više nema mijenjanja stupnjeva prijenosa i nema odgođenog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to s punim okretnim momentom od samog početka. Sami osjetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje stisne u sjedalo.

Ubrzanje od 0-100km/h iznosi 7,3 sekunde, a maksimalna brzina iznosi 160km/h. Maksimalni okretni moment je 310Nm.

Punjenje

Prednost električnih vozila – puniti možete gotovo svugdje – kod kuće na kućnoj struji, na opcijskom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, kod brojnih Volkswagen partnera i drugih autokuća, na velikom broju benzinskih postaja – i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja.

Dostupno je i brzo punjenje – ID.3 se može napuniti za 30 minuta za domet od 290km.

ID.emo s poticajima

Pripremili smo vam originalne “Volkswagen poticaje” na odmah dostupne ID. modele i to u iznosu od 7.000 eura do 10.000 eura.

Lipanj je vrijeme kada su se, unazad nekoliko godina, odvijali poticaji od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Stoga je Volkswagen odlučio napraviti svojevrsne “Volkswagen poticaje” sa zaista reprezentativnim uštedama na električnim ID. modelima, kako osobnog tako i gospodarskog programa. Razlika u odnosu na godine iza nas je činjenica da nije potrebno participirati za “Volkswagen poticaje” već su oni dostupni svima i što je još važnije, vozila su dostupna odmah za isporuku. 

Na raspolaganju su modeli ID.3, prvi potpuno električni model marke Volkswagen iz ID. obitelji koji je predstavljen 2020. godine i to s baterijom kapaciteta 58 kWh, zatim “broj veći” ID.4 koji uz potpuno novi koncept prostora nudi veći komfor te ID.5 koji objedinjuje prednosti SUV vozila i aerodinamičnu siluetu kupea. ID.4 i ID.5 su dostupni s baterijama kapaciteta od 77 kWh.

U sklopu promocije “Nema čekanja”, neovisno o načinu financiranja, odobrava se popust i to u iznosu od 7.000,00 € / 52.741,50 kn za model ID.3 i ID. Buzz Cargo, u iznosu od 8.000,00 € / 60.276,00 kn za modele ID.4 i ID. Buzz putnički, u iznosu od 9.000 € / 67.810,50 kn za model ID.5. Navedeni popusti ne odnose se samo na financiranje putem društva Porsche leasing d.o.o.

U slučaju pak financiranja kupnje vozila putem društva Porsche Leasing d.o.o., u suradnji s istim, odobrava se popust i to u iznosu od 7.500,00 € / 56.508,75 kn za model ID.3, u iznosu od 8.000,00 € / 60.276,00 kn za model ID. Buzz Cargo, u iznosu od 8.500,00 € / 64.043,25 kn za modele ID. Buzz putnički i ID.4, u iznosu od 10.000,00 € / 75.345,00 kn za model ID.5 te se dobiva i voucher za policu kasko osiguranja Porsche Versicherungs AG – podružnica Zagreb u visini od 130,00 € / 979,49 kn.

Uz Volkswagen ID. modele nema čekanja na poticaje ni isporuku, stoga pozivamo sve zainteresirane da posjete jedan od naših ovlaštenih Volkswagen prodajnih salona i uvjere se u zaista reprezentativnu ponudu. ID. modeli sada čekaju na vas!

PONUDU PROVJERITE OVDJE

id.emo promo akcija

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

damir palija

Damir Palija

Voditelj prodaje vozila

ID.3 konfigurator

Pokrenite VW ID.3 konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

ID.3 konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.