ŠKODA

Ovlašteni distributer ŠKODA vozila u Hrvatskoj s 45-godišnjom tradicijom kao garancijom kvalitete i ŠKODA salonima na 3 lokacije diljem Hrvatske.

škoda Škoda

AutoZubak ŠKODA

Razmišljate o kupnji novog ŠKODA vozila? Provjerite ponudu odmah isporučivih ŠKODA vozila, ŠKODA cijene kao i načine financiranja ili pak pokrenite ŠKODA konfigurator. Kada ste pronašli auto koji vas zanima, možete ga i odmah rezervirati, zakazati probnu vožnju ili zatražiti ponudu.

Ako više preferirate kontakt uživo, posjetite naše ŠKODA salone u Sesvetskom Kraljevcu, Varaždinu ili Osijeku. Naši stručni zaposlenici će vas savjetovati kod izbora ŠKODA modela kao i o modelima financiranja koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Poseban naglasak stavljamo na poštenje, iskrenost i otvorenost, a kako bismo što bolje zadovoljili vas, naše klijente, neprestano uvodimo inovacije i uvažavamo vaše mišljenje koje možete podijeliti s nama 0-24 na 0800 5432.

AutoZubak predstavlja vrhunsku uslugu, najbolji odnos kvalitete i cijene, kvalitetan radni kadar koji je uvijek na usluzi upravo vama, kao i dobre odnose s kupcima i partnerima zasnovane na poštovanju i povjerenju.

AutoZubak predstavlja vrhunsku uslugu, najbolji odnos kvalitete i cijene, kvalitetan radni kadar koji je uvijek na usluzi upravo vama, kao i dobre odnose s kupcima i partnerima zasnovane na poštovanju i povjerenju.

Provjerite ponudu odmah isporučivih ŠKODA vozila, ŠKODA cijene kao i načine financiranja ili pak pokrenite ŠKODA konfigurator. Kada ste pronašli auto koji vas zanima, možete ga i odmah rezervirati, zakazati probnu vožnju ili zatražiti ponudu.

ŠKODA konfigurator

Konfigurirajte svoj idealan ŠKODA model i zatražite ponudu.

ŠKODA konfigurator

ŠKODA isporuka odmah

Pogledajte odmah dostupne ŠKODA modele i rezervirajte auto iz snova.

Škoda isporuka odmah

U potrazi za ovlaštenim ŠKODA servisom?

ŠKODA servis

Vrijeme je za redovni servis? Vaš ŠKODA automobil se pokvario ili su vam potrebne limarske i lakirerske usluge? Naručite se na servis ili zatražite informativnu ponudu, a mi ćemo se pobrinuti da vaš ŠKODA automobil dobije sve potrebno kako biste u njemu mogli uživati još dugi niz godina.

Stručni zaposlenici, najmodernija certificirana tehnologija, originalni rezervni dijelovi, kao i popratne usluge poput dovoza i odvoza auta sa servisa ili zamjenskog vozila, garancija su vašega zadovoljstva. Pronađite nas na 6 lokacija diljem Hrvatske.

Škoda modeli

Pročitajte više o Škoda modelima. Provjerite ŠKODA cjenike i kataloge po modelima.

Zanimaju vas načini financiranja?

ŠKODA leasing i financiranje

leasing-skoda
Detaljnije

AutoZubak, u suradnji s najvećim leasing kućama, nudi povoljne modele financiranja uz operativni ili financijski leasing, te zamjenu vašeg starog auta za novi. Bez obzira jeste li fizička ili pravna osoba, mali poduzetnik ili velika tvrtka, naši stručni i uslužni prodajni savjetnici će vam pomoći u izboru najboljeg modela financiranja s najboljom mogućom mjesečnom ratom.

Ako imate problema s razumijevanjem razlika između vrsta leasinga - ne brinite, naši prodajni savjetnici će vas savjetovati i provjeriti sve mogućnosti najpovoljnijeg oblika financiranja vašeg novog ŠKODA automobila. Saznajte više o financiranju kupnje novog ŠKODA automobila.