Volkswagen

Vodeći ovlašteni distributer VW vozila u Hrvatskoj s 45-godišnjom tradicijom kao garancijom kvalitete i prodajnim salonima na 3 lokacije u Hrvatskoj gdje možete pogledati i isprobati vozila iz ponude.

volkswagen

AutoZubak Volkswagen

Razmišljate o kupnji novog Volkswagen vozila? Provjerite ponudu odmah isporučivih VW vozila, VW cijene kao i načine financiranja ili pak pokrenite VW konfigurator. Kada ste pronašli auto koji vas zanima, možete ga i odmah rezervirati, zakazati probnu vožnju, pregled vozila uživo ili zatražiti ponudu.

Ako više preferirate kontakt uživo, posjetite naše Volkswagen salone u Velikoj Gorici, Sesvetskom Kraljevcu ili Varaždinu. Naši stručni zaposlenici će vas savjetovati kod izbora VW modela kao i o modelima financiranja koji najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Poseban naglasak stavljamo na poštenje, iskrenost i otvorenost, a kako bismo što bolje zadovoljili vas, naše klijente, neprestano uvodimo inovacije i uvažavamo vaše mišljenje koje možete podijeliti s nama 0-24 na 0800 5432.

AutoZubak  predstavlja vrhunsku uslugu, najbolji odnos kvalitete i cijene, kvalitetan radni kadar koji je uvijek na usluzi upravo vama, kao i dobre odnose s kupcima i partnerima zasnovane na poštovanju i povjerenju.

AutoZubak predstavlja vrhunsku uslugu, najbolji odnos kvalitete i cijene, kvalitetan radni kadar koji je uvijek na usluzi upravo vama, kao i dobre odnose s kupcima i partnerima zasnovane na poštovanju i povjerenju.

Razmišljate o kupnji novog VW vozila? Provjerite ponudu odmah isporučivih VW vozila, VW cijene kao i načine financiranja ili pak pokrenite VW konfigurator. Kada ste pronašli auto koji vas zanima, možete ga i odmah rezervirati, zakazati probnu vožnju, pregled vozila uživo ili zatražiti ponudu.

VW isporuka odmah

Pogledajte odmah dostupne modele i rezervirajte auto iz snova.

VW isporuka odmah

VW konfigurator

Konfigurirajte svoj idealan Volkswagen model i zatražite ponudu.

VW konfigurator

VW Gospodarska vozila

Provjerite ponudu Volkswagen gospodarskih vozila.

VW gospodarska vozila

Tražite ovlašteni VW servis?

Volkswagen servis

Vrijeme je za redovni servis vašeg VW vozila? Vaš Volkswagen se pokvario ili su vam potrebne limarske i lakirerske usluge? Naručite se na Volkswagen servis u AutoZubaku i budite sigurni da će vaš VW automobil dobiti sve potrebno kako biste u njemu mogli uživati još dugi niz godina.

AutoZubak je vodeći ovlašteni VW servis u Hrvatskoj s radionicama na čak 7 lokacija diljem Hrvatske. 45-godišnje iskustvo, stručni zaposlenici, najmodernija certificirana tehnologija, originalni rezervni dijelovi, kao i popratne usluge poput dovoza i odvoza auta sa servisa ili zamjenskog vozila, garancija su vašega zadovoljstva.

Volkswagen modeli

Pročitajte više o Volkswagen modelima. Provjerite VW cjenike i kataloge po modelima.

Financiranje novog VW vozila

Volkswagen leasing i financiranje

Detaljnije

AutoZubak, u suradnji s najvećim leasing kućama, nudi povoljne modele financiranja uz operativni ili financijski leasing, te zamjenu vašeg starog auta za novi. Bez obzira jeste li fizička ili pravna osoba, mali poduzetnik ili velika tvrtka, naši stručni i uslužni prodajni savjetnici će vam pomoći u izboru najboljeg modela financiranja s najboljom mogućom mjesečnom ratom.

Ne znate koja je razlika između financijskog i operativnog leasinga kao ni koje su prednosti? Pročitajte više o VW financiranju u nastavku, a prilikom traženja ponude, naši prodajni savjetnici će provjeriti ispunjavate li uvjete te vam ponuditi najpovoljniji oblik financiranja. Ili samo recite koliki maksimalni iznos možete mjesečno izdvojiti za novi auto, a mi ćemo vam prema tome predložiti model financiranja.