Novi VW ID.4

ID.4 konfigurator i isporuka odmah

Novi ID.4 je snažan kao SUV i održiv kao ID, a odlikuju ga potpuno novi koncept prostora koji vam poklanja slobodu i električne performanse koje oduševljavaju.

ID.4 cjenik
Vw_id4_eksterijer2

Idealan SUV za sve ekološki osviještene vozače

Vw_id4_eksterijer1

Puno manevarskog prostora

Vw_id4_eksterijer4

Futuristički izgled

Vw_id4_interijer1

Elektronička inteligencija

Vw_id4_interijer4

Prostran prtljažnik

I

VW ID.4 cijena i osnovne informacije

VW ID.4 je dio potpuno električne obitelji vozila VW na putu ovoga proizvođača prema nultoj stopi emisija. ID.4 je idealan SUV za sve ekološki osviještene vozače.

2021. godine, ID.4 je osvojio titulu “Svjetskog automobila godine” na međunarodnom izboru World Car Awards.

Za pregled serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte VW ID.4 KATALOG.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • 100% SUV, 100% električan
  • Dvije veličine baterija (52kWh ili 77kWh)
  • Novi vanjski dizajn
  • Nova elektronička platforma koja omogućuje update u budućnosti
  • Navigacijski sustav "Discover Pro" i We Connect Start dio serijske opreme
  • Nikada lakše punjenje

Cijena od (uključujući PDV)

53.593 EUR / 403.796 kn

!

Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro

30-minutna snaga motora (kW / KS)

70 / 95

Najveća snaga motora (kW / KS)

150 / 204

Ubrzanje 0-100km/h (sec)

8,5

Doseg (km)

348 - 522

Potrošnja (kWh/100km)

16,9

ID.4 eksterijer

Vanjski dizajn modela ID.4 karakteriziraju atletske proporcije i najsuvremeniji izgled. Njegov jasan, skladan dizajn nadahnut je prirodom i usavršen u pogledu aerodinamike – cw vrijednost iznosi svega 0,28. Glavna svjetla već se serijski gotovo u potpunosti, a stražnja svjetla u potpunosti sastoje od svjetlećih dioda.

Za vrhunsku su verziju dostupna interaktivna IQ. Light Matrix LED glavna svjetla s inteligentno reguliranim dugim svjetlima. LED stražnja svjetla u 3D dizajnu svijetle posebno skladno jarkom crvenom bojom. S naplatcima od lakog metala savršenog oblika veličine 18″ ili opcijskim naplatcima od lakog metala veličine od 19″ do 21″, uzdužnim krovnim nosačima za dodatnu prtljaguunutrašnjim ručicama vrata za bolju aerodinamiku, opcijskim 3D LED stražnjim svjetlima s dinamičnim žmigavcima i još jednom posebnom značajkom: opcijskom svjetlosnom linijom koja se sprijeda i straga proteže do novooblikovanog logotipa Volkswagen.

VW ID.4 dimenzije

Novi ID.4 je dugačak 4.584 mm, širok 1.852 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.108 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.640 mm. Međuosovinski razmak je 2.771 mm.

Volumen prtljažnika je 543 litara, a 1.575 litara s preklopljenim stražnim sjedalima.

Novi ID.4 interijer

Unutrašnjost novog VW ID.4 izvedena je tako prostrano i inteligentno da vama i vašoj obitelji pruža impresivan osjećaj u prostoru. To ćete primijetiti već pri ulasku u vozilo: mnoštvo slobodnog prostora za nogevarijabilno oblikovana središnja konzola i udobna sjedala, po želji s električnim namještanjem i funkcijom memorije.

Tu su i veliki centralni dodirni zaslon veličine do 30,5 cm (12″) te višenamjensko kolo upravljača s rukovanjem na dodir i feedbackom u obliku vibracija.

Ambijentalno osvjetljenje u bojama po vašem izboru naglasit će atmosferu loungea. U kombinaciji s opcijskim panoramskim krovom uživat ćete u opuštenoj vožnji.

Maksimalna udobnost

PANORAMSKI KROV
Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcijski panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još ljepši je otvoren pogled u nebo. K tomu će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature. Od jakog sunčevog zračenja zaštitit će vas roleta za zaštitu od sunca kojom primjerice vrlo udobno možete upravljati putem rukovanja govornim naredbama.

HEAD-UP ZASLON S PROŠIRENOM STVARNOŠĆU
U novom modelu ID.4 zadržat ćete pregled nad onim što je važno. Opcijski dostupan Head-up zaslon s proširenom stvarnošću projicira važne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti navigaciju ćete vidjeti upravo na onom dijelu kolnika kojim se vozite ili trebate skrenuti. Tako ćete opušteniji stići do odredišta bez odvraćanja pogleda s ceste.

ID.LIGHT
Pomoću značajke ID.Light vaš ID.4 također vizualno komunicira te vam u kombinaciji s navigacijskim sustavom pomaže da vozite opuštenije u prometu. Automobil vas pozdravlja i napomene vašeg infotainment sustava i sustava potpora prevodi u svjetlosne signale koji vas opuštenije navode kroz promet. Kada se koristite rukovanjem govornim naredbama, ID.Light će vam poslati povratnu informaciju na vaš glas. A kada izađete iz modela ID.4, ID.Light će vam odgovoriti pozdravom pri odlasku – svjetlosnim znakom.

POTPORA ZA GOVORNE NAREDBE
Nemojte si dopustiti da vam gumbi i prekidači odvraćaju pozornost tijekom vožnje. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite “Hello ID.” – i sustav će vas razumjeti.

KEYLESS ACCESS
Zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu “Keyless Access” ID.4 će prepoznati vaš ključ vozila u džepu te će se otvoriti čim ruku približite ručici vrata. A zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu “Easy Open & Close” dovoljan je mali pokret nogom ispod stražnjeg dijela vozila da se električni stražnji poklopac otvori ili zatvori.

MEHANIZAM ZA VUČU
Vaš hobi iziskuje opsežnu opremu? Zbog posla morate prevoziti mnoštvo stvari? To za ID.4 nije nikakav problem: po želji dostupan mehanizam za vuču konstruiran je za terete do 750 kg (nekočeno) odnosno 1.000 kg (kočeno). Ako vam mehanizam za vuču u dotičnom trenutku ne treba, u samo nekoliko poteza možete ga sklopiti ispod branika tako da ne bude vidljiv.

TOPLINSKA PUMPA
U novom, potpuno električnom modelu ID.4 opcijska toplinska pumpa pobrinut će se za energetski učinkovito grijanje unutrašnjosti. Tako je potrebno manje struje iz baterije. Prednost: do 30% veći doseg tijekom zime.

Stražnji motor i stražnji pogon

Pogon se nalazi u stražnjem dijelu vozila. E-motor smješten je neposredno prije sredine kotača na stražnjoj osovini i svoj moment šalje na 1-stupanjski mjenjač. Stražnji pogon stvara vrhunske preduvjete za agilno rukovanje i snažnu vuču, a usto omogućuje mali promjer zaokreta od svega 10,2 metra. Budući da je tihi pogon jedva čujan i izvan automobila, do brzine od oko 30 km/h emitira se umjetni e-Sound.

Od sada će svako crveno svjetlo na semaforu postati novi start kod kojeg ćete osjetiti potpuno novu vrstu užitka u vožnji. Naime, elektromotor modela ID.4 ubrzava dinamično i s punim okretnim momentom od samog početka. Tako ćete s Pro Performance modelima sa 150 kW sistemske snage ubrzati od 0 do 100 km/h u samo 8,5 sekundi. Nema mijenjanja stupnjeva prijenosa, nema zakašnjele reakcije – jednostavno krenite i osjetite kako vam se koža ježi.

Baterija i doseg

BATERIJA KAPACITETA 52 KWH
Kompaktna baterija kapaciteta 52 kWh osigurava doseg do 348 kilometara (WLTP ciklus). Ona je povezana s dvama stupnjevima snage – jedan ima snagu od 125 kW (170 KS) i okretni moment od 310 Nm, a drugi 109 kW (148 KS) i 220 Nm.

U oba stupnja snage prosječna potrošnja modela ID.4 prema WLTP ciklusu iznosi od 19,2 do 16,7 kWh na 100 km (predviđene vrijednosti).

Baterija kapaciteta 52 kWh modela teži 344 kilograma te se sastoji od devet modula.

BATERIJA KAPACITETA 77 KWH
Baterija kapaciteta 77 kWh omogućuje dosege do 522 kilometra (WLTP ciklus). Zahvaljujući snažnom e-motoru, koji ima snagu od 150 kW (204 KS) i kod kretanja nudi 310 Nm okretnog momenta, ubrzanje od 0 do 100 km/h postiže se u svega 8,5 sekundi.

Za modele s velikom baterijom vrijednosti potrošnje prema NEFZ ciklusu jedinstveno iznose od 16,9 do 16,2 kWh na 100 km, a prema WLTP ciklusu od 18,9 do 17,7 kWh (predviđene vrijednosti.).

Baterija kapaciteta 77 kWh modela teži 493 kilograma te se sastoji od 12 modula.

Svi modeli ID.4 imaju elektroničko ograničenje najveće brzine od 160 km/h.

Punjenje

Na kućnom wallboxu mogu se puniti modeli ID.4 s baterijom kapaciteta 77 kWh i snagom od 11 kW te modeli s baterijom 52 kWh snagom od 7,2 kW. Svi modeli ID.4 opremljeni su CCS priključkom za punjenje (CCS = Combined Charging System, kombinirani sustav punjenja) za brzo punjenje istosmjernom strujom (DC).

Modeli s baterijom 52 kWh zahvaljujući tome pune se snagom od 50 kW (opcijski 100 kW), a svi ostali modeli snagom do 125 kW. Oni za oko 30 minuta mogu pohraniti dovoljno istosmjerne struje za narednih 320 km (prema WLTP ciklusu).

PUNJENJE KOD KUĆE
Vlasnik modela ID.4 može u vlastitoj garaži komforno puniti putem ID. Chargera, tj. wallboxa marke Volkswagen. Uz osnovnu verziju, ID. Charger dostupan je i u dvije dodatne, potpuno umrežene varijante – ID. Charger Connect i ID. Charger Pro. Objema se varijantama može upravljati putem aplikacije We Connect ID. App na smartphoneu. Kupci modela ID.4 mogu rezervirati uslugu instalacije za wallbox preko poduzeća Elli, društva-kćeri marke Volkswagen.

PUNJENJE NA PUTU
Kupci na javnim mjestima za punjenje mogu napuniti model ID.4 putem serijskog kabela Mode 3. Uz We Charge mogu se koristiti uslugom punjenja koja obuhvaća više od 150 000 javnih mjesta za punjenje u Europi. Upravljanje postupkom punjenja provodi se putem aplikacije We Connect ID. App, a aktiviranje agregata za punjenje moguće je uz karticu We Charge ili smartphone s operativnim sustavom Android.

PUNJENJE NA AUTOPUTU
Na dugim je dionicama vozačima modela ID.4 dostupna razgranata mreža stanica za brzo punjenje društva IONITY. Uz We Charge oni u okviru te mreže mogu povoljno puniti, a osobe koje prelaze puno kilometara mogu odabrati tarifu prilagođenu svojim potrebama.

ID.emo s poticajima

Pripremili smo vam originalne “Volkswagen poticaje” na odmah dostupne ID. modele i to u iznosu od 7.000 eura do 10.000 eura.

Lipanj je vrijeme kada su se, unazad nekoliko godina, odvijali poticaji od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Stoga je Volkswagen odlučio napraviti svojevrsne “Volkswagen poticaje” sa zaista reprezentativnim uštedama na električnim ID. modelima, kako osobnog tako i gospodarskog programa. Razlika u odnosu na godine iza nas je činjenica da nije potrebno participirati za “Volkswagen poticaje” već su oni dostupni svima i što je još važnije, vozila su dostupna odmah za isporuku.

Na raspolaganju su modeli ID.3, prvi potpuno električni model marke Volkswagen iz ID. obitelji koji je predstavljen 2020. godine i to s baterijom kapaciteta 58 kWh, zatim “broj veći” ID.4 koji uz potpuno novi koncept prostora nudi veći komfor te ID.5 koji objedinjuje prednosti SUV vozila i aerodinamičnu siluetu kupea. ID.4 i ID.5 su dostupni s baterijama kapaciteta od 77 kWh.

U sklopu promocije “Nema čekanja”, neovisno o načinu financiranja, odobrava se popust i to u iznosu od 7.000,00 € / 52.741,50 kn za model ID.3 i ID. Buzz Cargo, u iznosu od 8.000,00 € / 60.276,00 kn za modele ID.4 i ID. Buzz putnički, u iznosu od 9.000 € / 67.810,50 kn za model ID.5. Navedeni popusti ne odnose se samo na financiranje putem društva Porsche leasing d.o.o.

U slučaju pak financiranja kupnje vozila putem društva Porsche Leasing d.o.o., u suradnji s istim, odobrava se popust i to u iznosu od 7.500,00 € / 56.508,75 kn za model ID.3, u iznosu od 8.000,00 € / 60.276,00 kn za model ID. Buzz Cargo, u iznosu od 8.500,00 € / 64.043,25 kn za modele ID. Buzz putnički i ID.4, u iznosu od 10.000,00 € / 75.345,00 kn za model ID.5 te se dobiva i voucher za policu kasko osiguranja Porsche Versicherungs AG – podružnica Zagreb u visini od 130,00 € / 979,49 kn.

Uz Volkswagen ID. modele nema čekanja na poticaje ni isporuku, stoga pozivamo sve zainteresirane da posjete jedan od naših ovlaštenih Volkswagen prodajnih salona i uvjere se u zaista reprezentativnu ponudu. ID. modeli sada čekaju na vas!

PONUDU PROVJERITE OVDJE

id.emo promo akcija

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

damir palija

Damir Palija

Voditelj prodaje vozila

VW ID.4 konfigurator

Pokrenite ID.4 konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

ID.4 konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.