ŠKODA

AutoZubak ponovno najbolji Škoda trgovac u Hrvatskoj

AutoZubak je na globalnom eventu ŠKODA BEST DEALER EVENT održanom u Napulju od 18. do 20. listopada 2023. godine ponovno osvojio nagradu za najboljeg Škoda trgovca u Hrvatskoj za 2022. godinu.

AutoZubak ponovno najbolji Škoda trgovac u Hrvatskoj

Mali talijanski gradić ovog je vikenda bio obasjan zelenim bojama najdražeg češkog proizvođača auta. Naime, Škoda je na svečanoj ceremoniji u Napulju slavila najbolje ljude u svojoj prodajnoj mreži u cijelom svijetu i odala priznanje radu trgovaca u 2022. godini.

Prestižnu nagradu trgovca godine osvojila je upravo AutoZubak poslovnica u Varaždinu. AutoZubak Varaždin ostvario je iznimne rezultate, a neki od pokazatelja koji su se vrednovali bili su ostvarenje prodaje veće od plana, visoko zadovoljstvo kupaca te mnogi drugi kvalitativni i kvantitativni kriteriji. AutoZubak je ovu nagradu osvojio i za 2018. godinu, i tada je najbolja bila osječka poslovnica AutoZubaka.

Ovo vrijedno priznanje preuzeo je Dino Štiber, voditelj prodaje Škoda vozila u AutoZubak Varaždinu, koji je ujedno u Škoda Challenge natjecanju bio prvi u Hrvatskoj i u Europi te treći na svijetu.

„Svake godine svojim kupcima pružamo i više usluga nego što su mogli zamisliti. Ponosan sam na rad svojih kolega koji iz godine u godinu pokazuju timski rad, zajedništvo i kolegijalnost. Znamo da smo najbolji u Hrvatskoj, a ovo je samo službeno priznanje“, izjavio je Dino Štiber.

najbolji skoda trgovac u hrvatskoj

Čestitamo kolegama!