ŠKODA

AutoZubak Sesvetski Kraljevec – Najbolji Škoda servis u Hrvatskoj!

Posebno priznanje za iznimne uspjehe u ostvarenoj kvaliteti servisa osvojio je AutoZubak Sesvetski Kraljevec, te dobio titulu najboljeg Škoda servisa za 2021.

AutoZubak Sesvetski Kraljevec – Najbolji Škoda servis u Hrvatskoj!

Natjecanje Top Servis

Top Servis je natjecanje kojeg provodi uvoznik za Škoda vozila Porsche Croatia, mjereći pri tome 15 postpodajnih pokazatelja i to od zadovoljstva kupaca, preko brzine obrade jamstvenih zapisnika, provođenja servisnih mjera, do poštivanja GDPR smjernica i slično. Ukupni rezultat dokaz je o kvaliteti servisne usluge i kao takav najbolji pokazatelj kupcima da su odabrali zbilja najbolji ovlašteni servis u 2021. godini u Republici Hrvatskoj.

AutoZubak Škoda servisni tim u Sesvetskom Kraljevcu sačinjavaju stručnjaci u područjima dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije, autolakirnice a obučavani su prema visokim servisnim standardima kako bi omogućili najbolju servisnu uslugu.

Obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr ili pozivom na 0800 5432 i posjetite nas pri redovnom održavanju Škoda vozila na lokaciji u Sesvetskom Kraljevcu, Kobiljačka 101.