Novosti

Promotivna akcija za nova Škoda vozila – Škoda za 5!

Škoda je objavila novu promotivnu akciju financiranja za narudžbu novih vozila!

Promotivna akcija za nova Škoda vozila – Škoda za 5!

Odaberite svoj model

Škoda Karoq, Kamiq i Scala stvoreni su da vas podrže u vašoj svakodnevici. A spremni su i da vas povedu na istraživanje nekih novih puteva. Odaberite model financiranja koji vam odgovara i iskoristite dodatne pogodnosti.

 

Model financiranja ŠKODA ZA 5!

Model financiranja vrijedi za financiranje putem Porsche Leasinga* i donosi vam:

  • 5,5 % fiksne kamate*
  • obavezno osiguranje u prvoj godini financiranja
  • mini kasko u prvoj godini financiranja
  • Škoda TOP Card članstvo u prvoj godini**
  • poklon bon do 350 € na Škoda originalnu dodatnu opremu***

Model financiranja UŠTEDA!

Vrijedi za plaćanje u gotovini i donosi vam:

  • popust do 1.500 € (ovisno o odabranom modelu automobila)
  • Škoda TOP Card članstvo u prvoj godini**
  • poklon bon do 350 € na Škoda originalnu dodatnu opremu***

Akcija vrijedi samo za novu narudžbu vozila, ne odnosi se na vozila sa skladišta ili vidljiva na: Odmah dostupna vozila.

Kreirajte svoj model

ŠKODA KAROQ KONFIGURATOR

* Reprezentativni izračun kreiran dana 22. 1. 2024. za financiranje putem financijskog leasinga za potrošače u promociji ŠKODA ZA 5! 2024. za vozilo vrijednosti od 19.832,16 €: rok financiranja: 60 mj.; trošak obrade: 87,79 €: učešće: 1.983,22 €; iznos financiranja: 17.848,94 €; EKS: 5,9 %; mjesečna rata: 338,76 €; otkupna rata: 150 €; ukupna naknada za leasing: 22.546,61 €. Uključeno u prvoj godini financiranja: polica automobilske odgovornosti Adriatic osiguranja d.d. i djelomično kasko osiguranje s pokrićem totalne štete i krađe vozila Porsche Versicherungs AG – podružnica Zagreb. Ova promocija ne može se kombinirati s drugim promocijama društva Porsche leasing d.o.o. i primjenjuje se samo na modele Scala FL, Kamiq FL i Karoq. Akcija vrijedi samo za novu narudžbu vozila, ne odnosi se na vozila sa skladišta ili vidljiva na: Odmah dostupna vozila. Akcija vrijedi do 30.6.2024. za sve nove narudžbe vozila: Kamiq FL, Karoq i Scala FL.

Poklon bon do 350 € na Škoda originalnu dodatnu opremu*

Vrijedi isključivo za kupnju Škoda originalne dodatne opreme kod ovlaštenog Škoda partnera, za vozilo kupljeno u promociji ŠKODA ZA 5! 2024. i može se iskoristiti najkasnije do 31.12.2024.

Vrijednost poklon bona iznosi 350 € uključujući PDV i može se koristiti isključivo jednokratno za minimalni iznos kupnje od 350 €. Ako je iznos odabrane dodatne opreme veći od iznosa poklon bona, razliku podmiruje kupac. Poklon bon se koristi na prodajnom mjestu partnera gdje je kupljeno vozilo.

skoda poklon bon

*** Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac i nije prenosiv na drugu osobu. Vrijedi isključivo za kupnju Škoda originalne dodatne opreme kod ovlaštenog Škoda partnera, za vozilo kupljeno u promociji ŠKODA ZA 5! 2024. i može se iskoristiti najkasnije do 31.12.2024. Vrijednost poklon bona iznosi 350 € uključujući PDV i može se koristiti isključivo jednokratno za minimalni iznos kupnje od 350 €. Ako je iznos odabrane dodatne opreme veći od iznosa poklon bona, razliku podmiruje kupac. Poklon bon se koristi na prodajnom mjestu partnera gdje je kupljeno vozilo. Dostupnost prikazanih artikala ovisi o stanju na zalihi. Slike su simbolične

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontakt