Novi VW Arteon

VW Arteon konfigurator i isporuka odmah

Novi Arteon može se prepoznati na prvi pogled, jer svojim dizajnom i lepršavom siluetom daje jasnu izjavu. Ukrcajte se i prepustite se nadahnuću elegantnog interijera i intuitivne upotrebljivosti.

Arteon cjenik
vw_arteon_eksterijer_front

Markantan dizajn

vw_arteon_eksterijer_back_01

Suvremenost u novoj dimenziji

vw arteon eksterijer

vw_arteon_prtljaznik

Impresivan volumen prtljažnika

vw_arteon_interijer

Atraktivna udobnost

I

VW Arteon cijena i osnovne informacije

Volkswagen na tržište donosi sveobuhvatan update ove progresivne više srednje klase te istovremeno dodatnu verziju karoserije kao istaknutu značajku: novi Arteon Shooting Brake – avangardistički svestrani talent s kojim Volkswagen u potpunosti reinterpretira temu “Variant”. Arteona je od sada dostupan i s plug-in hibridnim pogonom.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Atletski vanjski dizajn
  • Po prvi puta dostupan s plug-in hibridnim pogonom
  • Twindosing tehnologija za TDI motore
  • Velik doseg s 1 spremnikom goriva
  • Potpomognuta vožnja uz Travel Assist
  • Bogata serijska oprema

Cijena od (uključujući PDV)

41.476 EUR

Snaga motora (kW)

110 - 147

Snaga motora (KS)

150 - 200

Potrošnja goriva (l/100km)

4,8 - 7,2

VW Arteon eksterijer

Svi modeli Arteona odlikuju se izoštrenim prednjim dijelom vozila. Time je model, čiji je prednji dio prepoznatljiv u masi, postao još upečatljiviji. K tomu se obje verzije karoserije mogu prvi put konfigurirati s novim LED svjetlima za dnevnu vožnju dok su LED stražnja svjetla koja sežu sve do stražnjeg poklopca također iznova razvijena.

LINIJE OPREME ELEGANCE I R-LINE
Osnovne značajke linije opreme Elegance su kromirane ukrasne letvice, kromirana kućišta zrcala, 18″ kotači od lakog metala “Muscat”.

Osnovne značajke linije opreme R-Line su kromirane ukrasne letvice, kućišta zrcala u boji vozila, 19″ kotači od lakog metala “Montevideo”, prednji i stražnji branik u dizajnu R-Line.

VW Arteon dimenzije

Arteon je dugačak 4.866 mm, širok 1.871 mm, a visok 1.439 mm. Mežuosovinki razmak je 2.836 mm, a težina 1.554 kg.

Volumen prtljažnika je 563 litara. Uz natovarenost do krova i naslona prednjih sjedala volumen utovara povećat će se na 1.557 litara.

Novi Arteon interijer

U prostranoj unutrašnjosti dočekat će vas luksuzna udobnost. Svi elementi za rukovanje u potpunosti su prilagođeni vama, dok će se međusobno harmonično usklađene boje i materijali pobrinuti za izuzetno dobru atmosferu. Bez obzira na to za što se odlučite, ovisno o liniji opreme možete birati između raznih presvlaka – od tkanine preko ArtVeloursa sve do Nappa kože. Dekori od aluminija ili pravog drva upotpunit će elegantni dojam unutrašnjosti.

Sa serijskom opremom uvijek dolazi “Digital Cockpit Pro” (potpuno digitalni instrumenti). K tomu je rukovanje automatskim klima-uređajem prvi put usavršeno osvijetljenim dodirnim klizačima.

Višenamjensko kolo upravljača s digitalnim dodirnim površinama također je novorazvijeno, a nov je i vrhunski sound sustav “Harman Kardon” sa snagom od 700 W koji je posebno razvijen za Arteon.

Nova se unutrašnjost po želji može usavršiti ambijentalnim osvjetljenjem koje se može namjestiti u čak 30 boja. Pritom će se elegantno osvijetliti dekori u instrumentnoj ploči i oblogama vrata, dok će se za osvjetljenje unutrašnjosti odozgo pobrinuti opcijski panoramski krovovi.

Sustavi potpora za vozača

Sustavi poput potpore zadržavanja vozila na voznom traku “Lane Assist” i automatske regulacije razmaka “ACC” plus “Front Assist” spojeni su u novom Arteonu u sustav “Travel Assist“. Novi sustav potpore omogućuje automatiziranu vožnju pri brzini do 210 km/h. Još jedan novitet predstavlja višenamjensko kolo upravljača s kapacitivnim senzorima (poboljšano prepoznavanje situacija u kojima se vozačeve ruke ne nalaze na kolu upravljača, npr. kod aktivnih sustava “Travel Assist”, “ACC” ili “Lane Assist). Kombinacijom svih ovih sustava nastaje nova razina udobnosti i sigurnosti.

VW Arteon motori i pogon

TSI MOTORI
1,5- litreni TSI motor razvija snagu od 110 kW (150 KS), a dolazi s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem.

2,0- litreni TSI motor razvija snagu od 140 kW (190 KS), a dolazi s automatskim DSG7 mjenjačem.

TDI MOTORI
2,0- litreni TDI motor razvija snagu od 110 kW (150 KS) ili 147kW (200 KS), a dolazi s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem ili automatskim DSG7 mjenjačem.

Svi se motori odlikuju visokom razinom učinkovitošću, niskim vrijednostima emisija i snažnim okretnim momentom.

PLUG-IN HIBRIDNI POGON
Spoj e-motora i benzinskog turbomotora u novom Arteonu eHybrid razvija sistemsku snagu od 160 kW (218 KS). Plug-in hibridni model može prijeći do 59 kilometara s potpuno električnim pogonom bez lokalnih emisija. Na dugim dionicama e-motor također smanjuje potrošnju TSI motora. Plug-in hibridni modeli sa svojim električnim dosegom idealno odgovaraju tipičnom ponašanju današnjih vozača automobila. Zahvaljujući dodatnoj električnoj snazi novi modeli Arteona eHybrid također nude funkciju boosta koja dodatno poboljšava komfor pri pretjecanju i dinamiku vožnje.

ADAPTIVNA REGULACIJA VOZNOG POSTROJA DCC
Dovoljan je pritisak na gumb i vaše će se vozilo glatko kretati po kolniku popločenom kamenim kockama ili se u zavoju spustiti poput sportskog vozila. To omogućava opcijski dostupna adaptivna regulacija voznog postroja DCC. Pritom vam na raspolaganju stoje modovi vožnje “Comfort”, “Eco” i “Sport” te mogućnost namještanja vlastitih postavki.

Arteon Shooting Brake osnovne informacije

Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva (l/100km)
110 – 235 150 – 320 4,8 – 9,6

 

EKSTERIJER
U Arteonu Shooting Brake progresivna dinamika Gran Turisma stapa se s multivarijabilnim konceptom Varianta – reinterpretirano i naglašeno ekspresivno. Na visini iznad razine B stupova dizajn novog Arteona Shooting Brake samostalan je prema stražnjem dijelu vozila. Krov je značajno uvučen, a s njim i bočne staklene površine prema stražnjem dijelu vozila, dok su kućišta kotača izbočena, dajući tako Shooting Brakeu vrlo snažno područje ramena. Tako je unatoč funkcionalnosti modela s petorim vratima nastao karakter sportskog vozila.

INTERIJER
Bez obzira na to za što se odlučite, ovisno o liniji opreme možete birati između raznih presvlaka – od tkanine preko ArtVeloursa sve do Nappa kože. Dekori od aluminija ili pravog drva upotpunit će elegantni dojam unutrašnjosti.

DIMENZIJE
Arteon Shooting Brake je dugačak 4.866 mm, širok 1.871 mm, a visok 1.449 mm. Mežuosovinki razmak je 2.836 mm, a težina 1.564 kg. Zapremnina prtljažnika je 565 litara. Uz natovarenost do krova i naslona prednjih sjedala volumen utovara povećat će se na 1.632 litara.

Ovdje pokrenite ARTEON SHOOTING BRAKE KONFIGURATOR.

Ovdje provjerite ARTEON SHOOTING BRAKE CJENIK.

vw_arteon-shooting_brake_eksterijer_02

vw_arteon-shooting_brake_eksterijer_03

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

VW Arteon konfigurator

Ukoliko niste našli model koji ispunjava sve vaše želje, pokrenite Arteon konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

VW Arteon konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.