Volkswagen

Najkompaktniji SUV marke Volkswagen bolji nego ikada: novi T-Cross

Marka Volkswagen upravo je otvorila pretprodaju vizualno i tehnički unaprijeđenog modela T-Cross. Markantan vanjski dizajn ovoga SUV vozila dodatno je unaprijeđen.

Najkompaktniji SUV marke Volkswagen bolji nego ikada: novi T-Cross

Oprema

VW je proširio serijsku opremu modela T-Cross, koji je u samo tri godine prodan oko 1,2 milijuna puta.Novi model T-Cross uvodi se na tržište s uvelike proširenom serijskom opremom i velikim tehnološkim update-om. Također, novitet predstavljaju serijska LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla. Osim toga, u unutrašnjosti je smještena nova instrumentna ploča s unaprijeđenim površinama i novom generacijom infotainment sustava.

Dostupne su tri razine opreme: „Life” te dvije vrhunske verzije „Style” (elegantna) i „R-Line” (sportska). Novitet predstavljaju i tri boje: „Grape žuta”, „Clear plava metalik” i „Kings crvena metalik”.

volkswagen t cross

Motor

Novi model T-Cross nudi se s tri učinkovita benzinska motora s turbopunjačem (TSI). Njihova snaga iznosi 70 kW (95 KS)2, 85 kW (115 KS)3 i 110 kW (150 KS)4, a posebno moramo izdvojiti Style i R-Line verziju.

Obje verzije serijski pogoni TSI motor snage 85 kW (opcijski sa 7- stupanjskim DSG mjenjačem5). Model T-Cross Style u Hrvatskoj je dostupan po cijeni od 22.851,98 eura, a model T-Cross R-Line od 23.145,33 eura.

Cijena i isporuka

Kompaktno SUV vozilo marke Volkswagen karakterizira posebno atraktivan omjer cijene i kvalitete. U Hrvatskoj se model T-Cross uvodi na tržište po cijeni od 19.999,54 eura1. Planirani početak isporuke je u prvom kvartalu 2024. godine.

Kreirajte svoj T-Cross prema vlastitim željama

Novi VW T-Cross konfigurator

1 Sve cijene (uklj. 25 % poreza na dodanu vrijednost i PPMV) i podaci o opremi odnose se na program modela koji se nudi na hrvatskom tržištu.
2345T-Cross 1.0 TSI – kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 5,8 – 5,6; kombinirane emisije CO2 ug/km: 133 – 127.
T-Cross 1.5 TSI DSG– kombinirana potrošnja goriva u l/100 km: 6,0 – 5,9; kombinirane emisije CO2 ug/km: 136 – 135.
Za vozila su posrijedi još samo vrijednosti o potrošnji i emisijama u skladu s WLTP ciklusom, a ne u skladu s NEFZ ciklusom. Podaci o potrošnji i emisijama CO₂ za cijelu ponudu modela ovise o odabranim opremama vozila.

Kontaktirajte nas za prednarudžbu novog T-Cross modela

Kontakt