Volkswagen

Novi VW Passat Variant: Najava kultnog modela

Volkswagen predstavlja devetu generaciju modela Passat koji je u svijetu prodan u više od 30 milijuna primjeraka. Fokus je na snažnom, aerodinamičnom dizajnu, visokoj kvaliteti i mnoštvu tehničkih značajki.

Novi VW Passat Variant: Najava kultnog modela

Osnovne informacije

Volkswagen će javnosti prvi put predstaviti sve detalje potpuno novorazvijenog modela Passat. Novi Passat stiže kao svestrani Variant u prvom kvartalu 2024. godine. Čist i snažan – novi dizajn nepogrešivo je član obitelji Passat, marke Volkswagen, a opet potpuno je nov iz svake perspektive.

Osnovne informacije:

  • Plug-in hibridni pogon
  • 1000 km dosega
  • Brzo punjenje
  • Nova generacija cockpita
  • Nova sjedala ergoActive s funkcijom masaže i klimatizacije
  • Pametna rješenja

MIB4 i DCC Pro interijer

Volkswagen je potpuno redizajnirao interijer. Osobito je upečatljiv jasno strukturiran, veliki zaslon – moderan, funkcionalan i progresivan. Tehnička osnova je MIB4: najnovija generacija modularne infotainment platforme omogućuje intuitivno upravljanje sustavno dizajnirano kako bi zadovoljilo želje vozača vozila marke Volkswagen.

Passat Variant idealno je putničko i poslovno vozilo zahvaljujući kombinaciji prostranosti, pažljivo usklađenih visokokvalitetnih materijala, ugodnog osjećaja na dodir i jednostavnosti upravljanja svim elementima, visokoj razini udobnosti sjedenja i niskoj razini buke tijekom vožnje.

Novi dizajn, nove dimenzije

Predstavljanjem devete generacije, Volkswagen je prenio dizajn modela Passat velike tradicije u modernu eru. U usporedbi s prethodnikom, površine su oblikovanije, linije dinamičnije, a dimenzije veće. To se očituje u 50 mm dužem međuosovinskom razmaku (2.841 mm) koji značajno mijenja proporcije. Ukupna dužina od 4917 mm
uključuje dodatnih 144 mm. Širina se umjereno povećala za 20 mm na 1852 mm. S 1506 mm, visina (s antenom) ostala je slična prethodnom modelu. Veća dužina uz praktički nepromijenjenu visinu rezultira dinamičnijim proporcijama.

novi vw passat variant