Novi Audi A7

Audi A7 konfigurator i isporuka odmah

Novi Audi A7 ambasador je revolucionarnog dizajna koji u sebi istovremeno nosi klasične gene quattro modela. Dokaz da možete ostati vjerni svojoj liniji i kada je iznova osmislite.

audi-a7_eksterijer_front

Revolucionaran dizajn

audi-a7_eksterijer_back

Prepoznatljiv stil

audi-a7_eksterijer_overside

Bezvremenska elegancija

audi-a7_interijer

Prostrana unutrašnjost

I

Audi A7 cijena i osnovne informacije

Prepoznatljiv, jedinstven, A7. Od oštrijih svjetala sa samostalnom signaturom preko uspravnog prednjeg dijela sa širokom singleframe rešetkom i siluetom nalik coupéu sve do skulpturalnog stražnjeg dijela vozila.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Progresivni i sportski karakter
  • Prostrana unutrašnjost s više mjesta na stražnjim sjedalima
  • Cockpit novoga doba
  • Inteligentni sustavi potpore i automatizirane funkcije vožnje
  • Vrhunski zvuk na svakom koraku

Cijena od (uključujući PDV)

87.039 EUR

Snaga motora (kW)

150 - 250

Snaga motora (KS)

204 - 340

Potrošnja goriva (l/100km)

5,6 - 8,5

Audi A7 eksterijer

Novi A7 Sportback utjelovljuje sportsku eleganciju te kao ambasador novog dizajna donekle predstavlja automobilsku avangardu. Oštre linije i silueta nalik coupéu izraz su dinamične emocionalnosti. Svjetla sa samostalnom signaturom modela A7 naglašavaju progresivni vanjski dizajn. Krov se kao elegantna kupola proteže iznad atletske karoserije od A stupa pomaknutog prema natrag te završava u karizmatično skulpturalnom stražnjem dijelu vozila s kontinuiranom LED svjetlećom trakom.

SVJETLA
Opcijska HD Matrix LED glavna svjetla pobrinut će se za precizno osvjetljenje kolnika nalik dnevnoj svjetlosti uz visoku energetsku učinkovitost i dugi vijek trajanja. Inteligentne kamere pritom prepoznaju okolinu te cestu uvijek prikazuju u najboljem svjetlu. LED duga svjetla pritom se dijele na pojedine svjetleće segmente koji se ovisno o situaciji isključuju i uključuju ili prigušuju. Nema zasljepljivanja vozila iz suprotnog smjera i vozila ispred, dok područja između i pored njih i dalje ostaju potpuno osvijetljena.

Opcijska HD Matrix LED glavna svjetla s Audi laserskim svjetlima predstavljaju idealan izvor svjetla za pogled u daljinu. Laserska svjetla upotpunjuju LED duga svjetla izvan zatvorenih naselja pri brzini iznad 60 km/h te postižu 10-struki svjetlosni intenzitet i dvostruko veći doseg vidljivosti uz 30 posto nižu potrošnju energije u odnosu na konvencionalnu LED tehnologiju.

KOTAČI
20″ aluminijski lijevani kotači u V dizajnu s 5 dvostrukih krakova zajedno s Taifun sivom metalik vanjskom bojom čine optimalnu kombinaciju bezvremenske elegancije.

Audi A7 dimenzije

Novi A7 je dugačak 4.969 mm, širok 1.908 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.118 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.422 mm. Međuosovinski razmak je 2.926 mm.

Volumen prtljažnika je 535 litara.

Volumen spremnika goriva iznosi 63 litre.

audi-a7-dimenzije

Novi Audi A7 interijer

Novi Audi A7 ističe se poboljšanom razinom udobnosti u stražnjem dijelu vozila bez ustupaka u pogledu kapaciteta prtljažnika. S opcijskim grijanjem prednjih i stražnjih sjedala te prije svega s preciznom i nadasve kvalitetnom obradom karakterističnom za ručnu izradu.

Visokorezolucijski 10,1″ i 8,6″ HD dodirni zasloni MMI High s funkcijom touch response besprijekorno se uklapaju u ploču s instrumentima te progresivnom konceptu rukovanja osiguravaju pozornicu kakvu zaslužuje. Na gornjem zaslonu vozač upravlja infotainment sustavom. Donji zaslon omogućuje pristup klimatizaciji, komfornim funkcijama i unosu teksta.

MMI TOUCH RESPONSE
Revolucionarni koncept rukovanja MMI touch response nudi prednosti jednostavnog i intuitivnog upravljanja smartphoneom te pritom jamči sigurno rukovanje i tijekom vožnje zahvaljujući haptičkoj povratnoj informaciji. Upravo je to presudna prednost tehnologije MMI touch response: dodirnete li zaslon prstom, nećete odmah aktivirati funkciju – za to je potreban lagani pritisak definiranom snagom.

SOUND SUSTAV
S opcijskim Bang & Olufsen Advanced sound sustavom s 3D zvukom sprijeda i straga. 19 zvučnika i 1.820 W stvaraju eksplozivnu zvučnu atmosferu na svim sjedalima. Decentni zvučnici u A stupu pritom stvaraju posebnu prostornu zvučnu pozornicu. Zvučne leće u instrumentnoj ploči s automatskim izvlačenjem jamče preciznu reprodukciju zvuka. A posebna privacy funkcija pobrinut će se da privatni razgovori i ostanu privatni tijekom telefonskih razgovora putem handsfree sustava.

NAVIGACIJSKI SUSTAV
Zadržite pregled s klasičnim preglednim 2D navigacijskim prikazom ili istražite svoju okolinu putem 3D prikaza karte s modelima gradova ili satelitskog prikaza Google Eartha uključujući informacije o konfiguraciji tla, nazive ulica i proširene informacije o zanimljivim mjestima.

AUDI DESIGN LINIJA
Linija Audi design selection nudi skladan izbor posebnih materijala i boja u unutrašnjosti vozila. Primjerice odabrane i izrazito kvalitetne dekorativne umetke od drva čvoraste breze Achat sive naturell boje, sofisticirano inscenirane pomoću elemenata interijera od umjetne kože Sarder smeđe boje s kontrastnim šavovima Stahl sive boje.

Prednja sjedala individualnih kontura od kože Valcona Sarder smeđe boje s kontrastnim šavovima i dvostrukim šavom Stahl sive boje opcijski su dostupna s linijom opreme Audi design selection, optimalno se prilagođavaju konturama vašeg tijela te pružaju maksimalnu stabilnost za svaki manevar vožnje zahvaljujući svojim izraženim bočnim dijelovima površine za sjedenje i rubovima naslona. Prozračivanje sjedala i opuštajuća funkcija masaže po želji će vam pružiti dodatni faktor dobrog osjećaja te će našu viziju o udobnosti pretvoriti u stvarnost.

S LINE
Počevši od sportskog kola upravljača od perforirane crne kože u dizajnu s 3 kraka s ravnim dnom i višenamjenskom funkcijom preko izrazito kvalitetnih dekorativnih umetaka od mat četkanog tamnog aluminija sve do papučica i oslonca za noge od plemenitog čelika – opcijski paket sportske opreme S line znatno pojačava atletski karakter Audija A7 Sportback te pruža dovoljno prostora vašoj želji za još izraženijim sportskim svojstvima.

Audi A7 motori

TFSI MOTORI
Novi Audi A7 dostupan je s nekoliko TFSI motora.

45 TFSI motor razvija snagu od 195 kW (265 KS) i okretni moment od 370 Nm. Dolazi s automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je pogon na sve kotače.

55 TFSI motor razvija snagu od 250 kW (340 KS) i okretni moment od 500 Nm. Dolazi s automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je SAMO pogon na sve kotače.

TDI MOTORI
Novi Audi A7 dostupan je i s nekoliko TDI motora.

40 TDI motor razvija snagu od 150 kW (240 KS) i okretni moment od 400 Nm. Dolazi s automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je SAMO pogon na sve kotače.

50 TDI motor razvija snagu od 210 kW (286 KS) i okretni moment od 620 Nm. Dolazi s automatskim 8-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je SAMO pogon na sve kotače.

Sve A7 Sportback tehničke podatke provjerite OVDJE.

Audi S7 Sportback cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
253 / 344 700 5,1

 

EKSTERIJER
Četiri završetka ispušne cijevi, amblem S7, S difuzor i krovni spojler – karakteristike koje pokazuju da je ovdje riječ o Audiju S7 Sportback.

POGON
Audi S7 Sportback pogoni se pomoću sportskog dizelskog motora. 3.0 V6 TDI s 253 kW (344 KS) i okretnim momentom od 700 Nm ubrzava vozilo od 0 do 100 km/h za 5,1 sekundu. Serijski pogon na sve kotače quattro prenosi snagu na cestu. Opcijski sportski diferencijal na stražnjoj osovini poboljšava ponašanje vozila tijekom vožnje zavojima.

SUSTAVI POTPORA
U Audiju S7 Sportback doživjet ćete potpomognutu vožnju na visokoj razini. Podaci registrirani pomoću radarskih sustava, kamera za snimanje okoline i ultrazvučnih senzora objedinjeni su u središnjem upravljačkom uređaju potpora za vozača. On izračunava trajnu sliku okoline te predstavlja sučelje za brojne opcijske sustave potpora za vozača.

U kritičnim situacijama u vožnji poput kočenja u nuždi i kočenja u slučaju opasnosti ili graničnih situacija u pogledu dinamike vožnje Audi pre sense basic poduzima preventivne mjere zaštite unutar granica sustava kao što je zatezanje sigurnosnih pojaseva.

Opcijska potpora svjetala za noćnu vožnju poboljšava otežane uvjete vidljivosti. Sustav prepoznaje osobe i veće divlje životinje u mraku te ih označava žutom bojom u opcijskom Audi virtual cockpitu. U slučaju akutne opasnosti boja će se promijeniti u crvenu. Možete također odabrati opcijske i unaprijed konfigurirane kompletne pakete sustava potpore, primjerice iz područja parkiranja ili gradskog prometa.

Sve S7 Sportback tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI S7 KONFIGURATOR.

audi-s7-eksterijer

audi-s7-interijer

Audi RS7 Sportback cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
441 / 600 800 3,6

 

EKSTERIJER
Zahvaljujući sportskoj liniji krova Audi RS 7 Sportback vrijedan je svakog pogleda bez obzira na to u kojem se okruženju nalazi. Široka ramena, sjaj u očima, divlji duh – markantni dizajn impresionira u svakom trenutku i u svakom pogledu. Široka konstrukcija karakteristična za RS modele, LED svjetleća traka i široka singleframe rešetka vidljivi su izraz izvanrednih performansi.

POGON
Audi RS7, sa snagom od 441 kW (600 KS) i okretnim momentom od 800 Nm ubrzat ćete od 0 do 100 km/h za 3,6 sekundi, a opcijski možete postići i najveću brzinu od čak 305 km/h. To omogućuje 4,0 l V8 biturbo motor koji se zahvaljujući 48 V mild-hybrid sustavu i tehnologiji cylinder on demand može upotrebljavati u gotovo svim situacijama i koji pruža više nego dovoljno snage u svim područjima brzine.

RS sportski vozni postroj plus sa sustavom Dynamic Ride Control, koji se može namjestiti u tri stupnja preko Audi drive select paketa, smanjuje naginjanje i poboljšava dinamiku vožnje. Tijekom vožnje dinamični upravljač i quattro pogon sa sportskim diferencijalom osiguravaju agilno upravljanje koje biste očekivali već pri pogledu na vanjski dizajn. Uz dinamično poprečno ubrzanje i visoku stabilnost u vožnji svaka će vožnja biti posebna, a svaki zavoj neodoljivo lijep.

Sve RS7 Sportback tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI RS7 KONFIGURATOR.

audi-rs-7-eksterijer

audi-rs-7-sb-interijer

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila