Obavijest o radnom vremenu

AutoZubak i Neostar servisi

07.04.2020

Naši servisi otvoreni su za vas od 6. travnja, od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 16:00 sati, te na taj način izlazimo u susret svima onima kojima je auto neophodan za funkcioniranje. U svim AutoZubak servisima se provode pojačane higijenske i sanitarne mjere sukladno preporukama nadležnih institucija s ciljem zaštite kako naših zaposlenika, tako i korisnika usluga u servisu.

Molimo vas da budete pažljivi, te da poštujete preporučene mjere za preventivnu zaštitu prilikom posjeta našim servisima. Dezinficirajte ruke, držite udaljenost, plaćajte beskontaktno.

Na svim AutoZubak i Neostar servisnim lokacijama naplata računa za servisnu uslugu obavlja se isključivo beskontaktno slijedećim debitnim i kreditnim karticama: Visa, Mastercard®, Maestro® i Diners, a uslugu servisa moguće je platiti i bankovnim transakcijama po predračunu ili ponudi. Gotovinsko plaćanje na blagajnama nije moguće.

Ljubazno vas molimo da se sa svim upitima i narudžbama javite na našu email adresu kontakt-centar@autozubak.hr ili na besplatan telefon 0800 54 32. Molimo vas da pazite na sebe, svoje bližnje i susjede jer sada više nego ikad ovisimo jedni o drugima te su zajedništvo i solidarnost najvažniji.

Zahvaljujemo na razumijevanju. Ostanite nam zdravi, optimistični i odgovorni.

Zubak Grupa d.o.o.