VW ID.3

VW ID.3 - VW ID.3 cijena - VW ID.3 prodaja - Pogledajte u AutoZubaku.

19.01.2021

VW ID.3 je dio potpuno električne obitelji vozila VW na putu ovoga proizvođača prema nultoj stopi emisija. ID.3 je dostupan na hrvatskom tržištu u VW salonima AutoZubak i idealan je mali gradski auto za sve ekološki osvještene vozače. U nastavku donosimo glavne karakteristike novog ID.3 te pregled inovacija. Službeni ID.3 letak s detaljnim pregledom Volkswagen ID.3 serijske i dodatne opreme, dimenzijama, dostupnim bojama i sl. preuzmite ovdje, a informativi ID.3 cjenik s pregledom svih modela preuzmite ovdje.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz ID.3 leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata.

VW ID.3 - Osnovne informacije:

  • Potpuno električna platforma razvijena za maksimalne dosege
  • LED glavna svjetla
  • Bogata serijska oprema koja uključuje niz sustava potpore
  • 3 paketa opreme (Pure / Pro / Pro S)
  • Nulta stopa emisija CO2
  • Potpuna digitalizacija - serijska
  • Jamstvo za bateriju: 8 godina ili 160 000 kilometara
  • Dostupno je i brzo punjenje - ID.3 se može napuniti za 30 minuta za domet od 290 km

 

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja (kWh/100km)
264.240,- 70 95 13,4 - 14,5

 

VW ID.3 eksterijer

Karakteriziraju futuristički izgled modela ID.3: opcijska prednja LED matrix glavna svjetla, novooblikovani logotip Volkswagen i dodatna linija svjetala koja se s obje strane proteže do logotipa. Koliko mu je početak prednjeg dijela futuristički, toliko mu je završetak stražnjeg dijela  savršenog oblika. ID.3 dimenzije iznose 4.356mm u dužini, 1.809mm u širini, 1.568mm u visini, a obujam prtljažnika je 385l. Svoj ID.3 možete kupiti i s panoramskim krovom (opcija) koji se proteže gotovo preko cijele širine vozila. Njegovo zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature i kod prejakog sunčevog zračenja.

id.3 eksterijer

VW ID.3 cijena - Interijer

Pojedine prednosti modela ID. 3 bit će vidljive tek nakon što uđete u njega. Vaš ID.3 u unutrašnjosti je znatno prostraniji no što biste to na prvi pogled pretpostavili. Za to je zaslužna potpuno električna platforma koja je razvijena za maksimalne dosege s velikom baterijom u središtu pozornosti. Time se stvara kompaktan automobil s osjećajem prostranosti vozila srednje klase i promjerom zaokreta malog automobila. Motor se nalazi izravno na stražnjoj osovini, a da se pri tome kapacitet prtljažnika nimalo ne smanjuje. Zato prednji kotači imaju maksimalan prostor kretanja za visok stupanj okretnosti. Osjećaju prostranosti pridonose atraktivna sjedala, mnoštvo slobodnog prostora za noge, nepostojanje središnjeg tunela i veliki dodirni zaslon; tu su još ID.Light i ambijentalno osvjetljenje, koje možete individualno prilagoditi.

Osigurajte svom modelu ID.3 veću osobnost odabirom jedne od deset serijskih omiljenih boja (opcijski je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila.

vw id3 interijer

VW ID.3 prodaja - Sustavi potpore

Novi ID.3 standardno dolazi s mnogim sustavima potpore. Već osnovna verzija raspolaže vrhunskim značajkama poput sustava nadzora okoline „Front Assist“ sa City funkcijom kočenja u nuždi i sustavom prepoznavanja pješaka, potpore za zadržavanje vozila u voznoj traci „Lane Assist“, nove potpore za skretanje, tehnologije Car2X, digitalnog cockpita, funkcijom automatskog održavanja razmaka, sustav detekcije umora vozača itd.

Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sustav će vas razumjeti.

Opcijski AR Head-up zaslon prenosi korisne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla i pomaže vam opuštenije putovati. Tako će vam primjerice pokazati kako morate skrenuti ili koji vam vozni trak preporučuje. Pritom se čini da su projekcija na staklu i zbivanje u prometu postali jedno. Za više komfora u vožnji svakoga dana.

 

 

VW ID.3 akcija - Baterija i punjenje

Ujutro vožnja djece u školu, pa odlazak na posao, pa navečer povratak kući - s jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet. Pritom vam na raspolaganju stoji 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh.

Dosezi modela ID.3 iznose 80% realnih profila vožnje i vremenskih uvjeta u Europi, kod vozila koja se temelje na modelu ID.3 Pro Performance, između 300 km i 420 km. Kod vozila čija se baterija temelji na modelu ID.3 Pro S taj doseg čak može iznositi između 390 km i 550 km.

Mislite li da su semafori iritantni? Ne u modelu ID.3! Odmah će vam postati zabavno iskustvo ponovnog pokretanja i brzog starta. Nema više mijenjanja stupnjeva prijenosa, nema više odgođenog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to s punim okretnim momentom od samog početka. Sami osjetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje stisne u sjedalo. Serijski su modeli raspoloživi u tri varijante: s baterijom od 45 kWh4 do 77 kWh4.

Prednost električnih vozila - puniti možete gotovo svugdje - kod kuće na kućnoj struji, na opcijskom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, kod brojnih Volkswagen partnera i drugih autokuća, na velikom broju benzinskih postaja - i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja.

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Volkswagen AutoZubak salona.

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.