VW ID.3

VW ID.3 - VW ID.3 cijena - VW ID.3 prodaja - Pogledajte u AutoZubaku.

19.01.2021

ID.3 akcija

Propustili ste poticaje za nabavu električnog automobila? Ne brinite, AutoZubak je tu da spasi dan! Za vas smo pripremili posebnu akciju na model ID.3 Pure Performance (110kW/150KS; potrošnja 13,1kW/100km; doseg do 410km) uz financiranje putem operativnog leasinga** uz odličnu mjesečnu leasing ratu od samo 2.890,00 kn s PDV-om*. Ugovor se potpisuje na 60 mjeseci uz planiranu ukupnu kilometražu od 75.000km i bez učešća, tj. akontacije (predujam naknade=0%). Iznos mjesečnog obroka iz oglasa izračunat je prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan 28.6.2021.

 

* U operativnom leasingu se po isteku ugovora objekt leasinga vraća leasing društvu budući da primatelj leasinga nema ugovorenu opciju kupnje vozila. Radi se o korištenju objekta leasinga bez namjere stjecanja vlasništva uz mogućnost podnošenja zahtjeva za financiranje za novi objekt leasinga po isteku ugovora.

 

VW ID.3 je dio potpuno električne obitelji vozila VW na putu ovoga proizvođača prema nultoj stopi emisija. ID.3 je dostupan na hrvatskom tržištu u VW salonima AutoZubak i idealan je mali gradski auto za sve ekološki osviještene vozače. U nastavku donosimo glavne karakteristike novog ID.3 te pregled inovacija. Službeni ID.3 letak s detaljnim pregledom Volkswagen ID.3 serijske i dodatne opreme, dimenzijama, dostupnim bojama i sl. preuzmite ovdje, a informativni ID.3 cjenik s pregledom svih modela preuzmite ovdje.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz ID.3 financijski leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata te operativni leasing uz rok financiranja 36-60 mjeseci i zamjenu vašeg starog auta za novi.

VW Genijalna ponuda - provjerite ovdje.

VW ID.3 - Osnovne informacije:

  • Potpuno električna platforma razvijena za maksimalne dosege
  • LED glavna svjetla
  • Bogata serijska oprema koja uključuje niz sustava potpore
  • 3 paketa opreme (Pure / Pro / Pro S)
  • Nulta stopa emisija CO2
  • Potpuna digitalizacija - serijska
  • Jamstvo za bateriju: 8 godina ili 160 000 kilometara
  • Dostupno je i brzo punjenje - ID.3 se može napuniti za 30 minuta za domet od 290 km

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja (kWh/100km)
253.970kn 70 95 13,4 - 14,5

 

 

 

 

VW ID.3 eksterijer

Karakteriziraju futuristički izgled modela ID.3: opcijska prednja LED matrix glavna svjetla, novooblikovani logotip Volkswagen i dodatna linija svjetala koja se s obje strane proteže do logotipa. Koliko mu je početak prednjeg dijela futuristički, toliko mu je završetak stražnjeg dijela  savršenog oblika. ID.3 dimenzije iznose 4.356mm u dužini, 1.809mm u širini, 1.568mm u visini, a obujam prtljažnika je 385l. Svoj ID.3 možete kupiti i s panoramskim krovom (opcija) koji se proteže gotovo preko cijele širine vozila. Njegovo zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature i kod prejakog sunčevog zračenja.

id.3 eksterijer

VW ID.3 cijena - Interijer

Pojedine prednosti modela ID. 3 bit će vidljive tek nakon što uđete u njega. Vaš ID.3 u unutrašnjosti je znatno prostraniji no što biste to na prvi pogled pretpostavili. Za to je zaslužna potpuno električna platforma koja je razvijena za maksimalne dosege s velikom baterijom u središtu pozornosti. Time se stvara kompaktan automobil s osjećajem prostranosti vozila srednje klase i promjerom zaokreta malog automobila. Motor se nalazi izravno na stražnjoj osovini, a da se pri tome kapacitet prtljažnika nimalo ne smanjuje. Zato prednji kotači imaju maksimalan prostor kretanja za visok stupanj okretnosti. Osjećaju prostranosti pridonose atraktivna sjedala, mnoštvo slobodnog prostora za noge, nepostojanje središnjeg tunela i veliki dodirni zaslon; tu su još ID.Light i ambijentalno osvjetljenje, koje možete individualno prilagoditi.

Osigurajte svom modelu ID.3 veću osobnost odabirom jedne od deset serijskih omiljenih boja (opcijski je moguće 30 boja) i podarite sjaj unutrašnjosti vozila.

vw id3 interijer

VW ID.3 prodaja - Sustavi potpore

Novi ID.3 standardno dolazi s mnogim sustavima potpore. Već osnovna verzija raspolaže vrhunskim značajkama poput sustava nadzora okoline „Front Assist“ sa City funkcijom kočenja u nuždi i sustavom prepoznavanja pješaka, potpore za zadržavanje vozila u voznoj traci „Lane Assist“, nove potpore za skretanje, tehnologije Car2X, digitalnog cockpita, funkcijom automatskog održavanja razmaka, sustav detekcije umora vozača itd.

Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Hello ID." - i sustav će vas razumjeti.

Opcijski AR Head-up zaslon prenosi korisne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla i pomaže vam opuštenije putovati. Tako će vam primjerice pokazati kako morate skrenuti ili koji vam vozni trak preporučuje. Pritom se čini da su projekcija na staklu i zbivanje u prometu postali jedno. Za više komfora u vožnji svakoga dana.

 

 

 

 

VW ID.3 akcija - Baterija i punjenje

Ujutro vožnja djece u školu, pa odlazak na posao, pa navečer povratak kući - s jednim punjenjem baterije to nije nikakav problem jer sve tri moguće veličine baterije u modelu ID.3 imaju dovoljan kapacitet. Pritom vam na raspolaganju stoji 45 kWh, 58 kWh ili 77 kWh.

Dosezi modela ID.3 iznose 80% realnih profila vožnje i vremenskih uvjeta u Europi, kod vozila koja se temelje na modelu ID.3 Pro Performance, između 300 km i 420 km. Kod vozila čija se baterija temelji na modelu ID.3 Pro S taj doseg čak može iznositi između 390 km i 550 km.

Mislite li da su semafori iritantni? Ne u modelu ID.3! Odmah će vam postati zabavno iskustvo ponovnog pokretanja i brzog starta. Nema više mijenjanja stupnjeva prijenosa, nema više odgođenog ubrzavanja. Jednostavno konstantno dinamično ubrzavajte i to s punim okretnim momentom od samog početka. Sami osjetite mobilnost budućnosti i jednu potpuno novu vrstu užitka u vožnji kad vas ubrzanje stisne u sjedalo. Serijski su modeli raspoloživi u tri varijante: s baterijom od 45 kWh4 do 77 kWh4.

Prednost električnih vozila - puniti možete gotovo svugdje - kod kuće na kućnoj struji, na opcijskom wallboxu, na parkiralištima sa stanicama za punjenje, kod brojnih Volkswagen partnera i drugih autokuća, na velikom broju benzinskih postaja - i svakog je dana sve više mogućnosti. Tako nastaje potpuno nova fleksibilnost punjenja.

 

 

 

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Volkswagen AutoZubak salona.

 

** Informativni izračun leasing obroka izrađen je u suradnji s UniCredit Leasing Croatia d.o.o. za financiranje vozila putem operativnog leasinga. U slučaju ugovaranja navedenog iznosa leasing obroka, jednokratna naknada za zaključenje ugovora o leasingu iznosi 0,50% od kupoprodajne cijene vozila, trajanje ugovora o leasingu je 60 mjeseci uz ograničenje 15.000 km godišnje, akontacija iznosi 0,00% od kupoprodajne cijene vozila te ostatak vrijednosti iznosi 33,52% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing obrok je mjesečni s PDV-om, izražava se u EUR i plaća, do datuma dospijeća, u HRK prema prodajnom tečaju Zagrebačke banke d.d. na dan izdavanja računa. UniCredit Leasing Croatia d.o.o. donosi odluku o odobrenju financiranja klijentu te se svi konačni uvjeti financiranja putem leasinga definiraju ugovorom o leasingu.

 

*** Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.