Novi ŠKODA Kamiq

ŠKODA Kamiq konfigurator i isporuka odmah

Novi ŠKODA Kamiq je savršeno vozilo za gradsku vožnju koje možete parkirati na većini parkirnih mjesta.

skoda-kamiq-eksterijer

Dodatna doza individualnosti

skoda-kamiq-eksterijer

Robustan izgled

skoda-kamiq-eksterijer

Izuzetna prostranost

skoda-kamiq-eksterijer

Atraktivan eksterijer

skoda-kamiq_interijer

Vrhunska digitalna tehnologija i povezivost

skoda-kamiq_interijer

Maksimalna udobnost

skoda-kamiq_interijer

Velik kapacitet prtljažnika

I

ŠKODA Kamiq osnovne informacije

ŠKODA Kamiq je potpuno novi gradski SUV iz ŠKODE koji nudi prednosti SUV vozila kao što su veći razmak od tla, povišen položaj sjedenja i robustan izgled, a sve to zapakirano u agilno kompaktno gradsko vozilo.

Za pregled važnije serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte ŠKODA KAMIQ KATALOG.

Naručite svoj Škoda Kamiq model uz Škodine modele financiranja, uštedu do 1.500,00 € i popust na originalnu dodatnu opremu!

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Najbolje iz SUV svijeta uz kompaktnost gradskog vozila
  • Standardna LED prednja svjetla
  • Prostrana i moderna unutrašnjost
  • Do 9 zračnih jastuka za maksimalnu sigurnost u vožnji
  • Brojni sustavi potpora za vozača
  • Brojna "Simply clever" rješenja
  • Snažni i ekonomični motori

Snaga motora (kW)

70 - 110

Snaga motora (KS)

95 - 150

Potrošnja goriva (l/100km)

5,4 - 6

Kamiq eksterijer

Široka prednja rešetka hladnjaka i podijeljena glavna svjetla prednjem dijelu vozila daju odmah prepoznatljiv, jedinstveni izgled, dok dodatak na prednjem braniku platinasto-sive ili crne boje naglašava njegov crossover karakter.

Dinamične linije na bočnim stranama vozila karakteristične su za jezik dizajna marke ŠKODA, a zatamnjeni prozori SunSet dodatno naglašavaju atraktivnost eksterijera.

Nepogrešivim natpisom ŠKODA na stražnjem dijelu vozila ponosno pokazuje pripadnost svojoj obitelji. Dodatak na stražnjem braniku s integriranim difuzorom platinasto-sive ili crne boje naglašava velik razmak od tla i stražnjem dijelu vozila daje iznimno robustan izgled.

SVJETLA
KAMIQ dolazi sa standardnim LED prednjim svjetlima, diodama za prigušivanje i duga svjetla, pozicijsko svjetlo i dnevna svjetla. Po želji može biti opremljen podijeljenim prednjim LED svjetlima. Gornji dio sastoji se od četiri dnevna svjetla, koja ujedno djeluju i kao spektakularni animirani prednji pokazivači. Donji dio rezerviran je za kratki i dugi snop, ali i svjetla za maglu te svjetlo za zavoj i skretanje.

Zahvaljujući specifičnom osvjetljenju u obliku slova C, snažna LED stražnja svjetla osvijetlit će mrak. Kristalne strukture sa strane i natpis “ŠKODA Crystal Lighting” na stražnjim svjetlima postavljaju elegantne naglaske.

ŠKODA Kamiq dimenzije

Novi ŠKODA Kamiq je dugačak između 4.241  mm i 4.292 mm, širok 1.793 mm (bez vanjskih retrovizora) i 1.988 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok između 1.531 mm i 1.548 mm. Međuosovinski razmak je između 2.639 mm i 2.651 mm.

Volumen prtljažnika iznosi 400 litara, a 1.395 litara preklapanjem stražnje klupe.

skoda-kamiq-dimenzije

Novi ŠKODA Kamiq interijer

Interijer modela KAMIQ odražava njen vanjski dizajn i čini veliki korak naprijed u pogledu izrade. Prostranim interijerom dominiraju elegantna instrumentalna ploča s mekim, pjenastim površinama i samostojeći display. Jedinstvena ergonomija, nezaobilazna u svim ŠKODA modelima može se naći i u KAMIQ-u.

Još jedna prednost interijera modela KAMIQ, osim emocionalno obogaćenog dizajna i visokokvalitetnih materijala, je mogućnost individualizacije. Izaberite između više opcija sjedala i dekora i stvorite baš za sebe savršeni KAMIQ.

Unutrašnjost modela KAMIQ nudi prostor za cijelu obitelj. Zahvaljujući udobnim sjedalima i širini u području koljena od 73 mm, u KAMIQU možete udobno putovati. S prostorom za glavu od 1.001 mm iznad stražnjih sjedala, vožnja automobila djeci i odraslima straga čini užitak.

AMBIJETALNO OSVJETLJENJE
Ambijentalno osvjetljenje dostupno je u tri boje – bijelog, crvenoj i bakrenoj (na fotografiji) koja će stvoriti ugodnu atmosferu. Osim instrumentne ploče, osvjetljava i prednje područje stopala i druga područja unutrašnjosti.

VIRTUAL COCKPIT
Uz virtualni kokpit i 10,25″ inčni zaslon zadržite pregled nad svim bitnim informacijama tijekom vožnje.

PREKLOPNO SUVOZAČEVO SJEDALO
Naslon suvozačevog sjedala može se preklopiti, kako bi otvorili prostor i prenosili predmete duljine do 2.410 mm u zatvorenom prostoru.

Maksimalna udobnost

KAMIQ dolazi s mnogim rješenjima za maksimalnu udobnost u vožnji.

GRIJANI ELEMENTI INTERIJERA
Zimi je neophodno grijano vjetrobransko staklo. Nakon putovanja po hladnoći, brzo se možete zagrijati zahvaljujući grijanom kolu upravljača i grijanim prednjim i stražnjim sjedalima.

ELEKTRIČNO PODESIVO SJEDALO VOZAČA
Električno podesivo sjedalo vozača omogućuje najveću udobnost za volan. Ugađanjem sjedala s komandama možete brzo i bez napora pronaći svoj idealni položaj

CLIMATRONIC
Dvozonski klima uređaj “Climatronic” održava definiranu i željenu temperaturu u vašem KAMIQU i nudi mogućnost pojedinačnih postavki temperature kroz dvije zone – vozačku i suvozačku. Senzor vlage smanjuje zamagljivanje vjetrobranskog stakla i povećava udobnost klime.

PANORAMSKI STAKLENI KROV
Veliki, opcijski dostupan, panoramski stakleni krov, uključujući električni suncobran, omogućuje obilje prirodnog svjetla u unutrašnjosti. Kroz crno zatamnjeno staklo toplina i jarko svjetlo ne prodire u unutrašnjost vozila. Uz to, panoramski stakleni krov ima električni suncobran koji se – inovativno – može otvoriti sa stražnje strane prema naprijed, pružajući putnicima straga više prostora za glavu i impresivan pogled.

SOUND SUSTAV
Radio “Bolero” i “Amundsen” mogu biti opremljeni hi-fi audio sustavom od 405 W s 10 zvučnika, digitalnim equalizerom i subwooferom u prtljažniku. Može se odabrati između nekoliko unaprijed definiranih audio profila (ŠKODA, Classic i Rock), a zvuk se može prilagoditi putnicima u automobilu.

KESSY
Od sada više ne morate imati svoj ključ uvijek u rukama, dovoljno je da se nalazi u prostoru dometa i slobodno možete otključati ili zaključati svoj KAMIQ. Upravljačka jedinica KESSY prepoznaje vaš ključ i vozilo se automatski otključava kada se aktiviraju ručke vrata ili vrata prtljažnika. Motor se pokreće pritiskom na tipku

Sustavi potpora za vozača i sigurnost

KAMIQ se može pohvaliti jednim od najvećih razmaka vozila od tla u segmentu koji vam, uz izdašne prostorne uvjete, pruža visoku ergonomiju, iznimnu preglednost, ali i osjećaj veće sigurnosti. Na temelju MQB-A0 platforme Volkswagen koncerna KAMIQ nudi najviši stupanj aktivne i pasivne sigurnosti.

Ovaj model također nudi obilje tehnologija koje nisu uobičajene za kompaktni gradski crossover. Opremljen je najnaprednijim sustavima potpora, kao što su Side Assist, Rear Traffic Alert, Front Assist, Adaptive Cruise Control i mnogi drugi.

ŠKODA KAMIQ može biti opremljena s i do 9 zračnih jastuka.

SUSTAV POTPORE SVJETLA
Sustav potpore svjetla automatski će definirati i aktivirati duga svjetla, ovisno o prometnoj situaciji. Uz pomoć kamere na osvrtnom zrcalu detektirat će i druge izvore svjetlosti.

POTPORA UPRAVLJANJA PRI PARKIRANJU
Potporom upravljanja pri parkiranju bez problema ćete se parkirati i u uska parkirna mjesta. Ona vam pomaže u pronalasku prikladnog parkirnog mjesta i parkira vozilo automatski u okomita i uzdužna parkirna mjesta, pri čemu parkirna mjesta trebaju biti duža svega 60 cm od samog vozila.

POTPORA ZA KOČENJE PRI MANERVIRANJU
Unatoč parkirnim senzorima prilikom ulaska i izlaska iz parkirnog mjesta postoje situacije kada ne možete zakočiti pravovremeno. Uz pomoć potpore za kočenje pri manevriranju KAMIQ koči automatski, čime može spriječiti moguću koliziju.

STRAŽNJA KAMERA
Stražnja kamera kontrolira područje iza vozila i pruža savršen način za sigurno parkiranje.

STRAŽNJI PARKIRNI SENZORI 
Sustav povlači podatke snimljene senzorima, voznim parametrima i pokretima kola upravljača i jednostavno vas upozorava u situacijama kada parkirate, a prijeti opasnost od nezgode.

Hibridna tehnologija za manju potrošnju

Motori nude izvanredan komfor tijekom vožnje u gradu ili izvan njega. Tri TSI benzinska motora s obujmom od 1,0 ili 1,5 litara pružaju snagu od 70 do 110 kW (95 do 150 KS). Bez obzira na koji motor se odlučite, KAMIQ će raditi tiho, fleksibilno, pouzdano i ekonomično.

Motor Snaga (kW, KS) Mjenjač
1,0 TSI 70 (95) 5-brzina
1,0 TSI 81 (110) 6-brzina ili DSG 7
1,5 TSI 110 (150) 6-brzina ili DSG 7

ŠKODA Kamiq Monte Carlo cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva (l/100km)
81 – 110 110 – 150 5,5 – 6,0

 

EKSTERIJER
Dizajn MONTE CARLO prepun je crnih komponenata visokog kontrasta koje KAMIQ pretvaraju u moderan, glamurozan model s trajnim trkačkim tradicijama ovog mjesta.

Crne komponente visokog kontrasta – rešetka hladnjaka i dodaci prednjeg branika – krase robusni prednji dio koji sadrži podijeljena LED glavna svjetla s dinamičnim prednjim pokazivačima smjera. Crni elementi savršeno se slažu sa svakom bojom karoserije koju odaberete.

Stražnji dio sa sjajnim crnim krovnim nosačima i serijskim stražnjim LED svjetlima koja uključuju dinamične stražnje pokazivače smjera jasno definira sportski duh modela KAMIQ MONTE CARLO.

INTERIJER
Prepoznatljiva kombinacija crne i crvene boje te Carbon dekora stvara interijer koji će vam odmah na ulazu ubrzati puls.

VIRTUAL COCKPIT
Savršen pregled osigurava virtualni cockpit s lijepim digitalnim zaslonom od 10,25” koji nudi izbor od pet načina prikaza, uključujući sportski. Virtualni cockpit prikazuje relevantne podatke o vozilu i vožnji, radio stanice, aktivne sustave potpore i informacije o navigaciji.

SPORTSKA SJEDALA
Za potpuni doživljaj vožnje ovog dinamičnog modela interijer je opremljen pravim sportskim sjedalima. Robusna i istodobno komforna sportska sjedala jedinstvenog dizajna MONTE CARLO s bočnom potporom pružit će vam potporu u svakom zavoju.

BOGATA PONUDA PROSTORA
U interijeru ćete pronaći dovoljno prostora za komforne vožnje cijele obitelji. Praktičan prtljažnik uobičajena oblika s brojim točkama za pričvršćivanje i kukama nudi kapacitet od izdašnih 400 litara. Ako preklopite naslone stražnjih sjedala djeljive u omjeru 60/40, kapacitet prtljažnika raste na ogromnih 1.395 litara.

Obratite nam se s povjerenjem

ivana vukasinovic - skoda

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

Tomislav Smolčić škoda

Tomislav Smolčić

Prodajni savjetnik

ŠKODA Kamiq konfigurator

Pokrenite ŠKODA Kamiq konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

ŠKODA Kamiq konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.