Novi ŠKODA Karoq

ŠKODA Karoq konfigurator i isporuka odmah

Novi ŠKODA Karoq odlikuje neizostavni SUV stil koji ga čini praktičnim te privlači poglede. Njegove kompaktne proporcije dodatno su istaknute prepoznatljivom rešetkom hladnjaka i zaštitnim elementima na cijelom vozilu.

skoda_karoq_exterior_front

Praktičan SUV sportskog inovativnog izgleda

skoda_karoq_exterior_behind

Robusan izgled

skoda karoq

Odvažan dizajn prednjeg dijela

skoda_karoq_exterior_overside

Naglašen karakter

skoda_karoq_interijer_inside

Inovativna tehnologija

Prostrana i moderna unutrašnjost

Prostrana i moderna unutrašnjost

Prtljažnik

I

ŠKODA Karoq i osnovne informacije

ŠKODA Karoq je uspješan, praktičan SUV sportskog inovativnog izgleda i inovativne tehnologije. Nakon četiri uspješne godine kompaktni SUV iz sredine ponude češke ŠKODE je prošle godine dotjeran.

Za pregled važnije serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte ŠKODA KAROQ KATALOG.

Naručite svoj Škoda Karoq model uz Škodine modele financiranja i uštedom do 1.500,00 EUR!

Za vas smo također pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Novi, održivi materijali i moderne tehnologije u interijeru za veću udobnost
  • Full-LED Matrix prednja svjetla po prvi put dostupna kao opcija
  • Izbor od pet učinkovitih motora iz najnovije EVO generacije Volkswagen grupe
  • Aerodinamika je poboljšana za više od 9%, manja potrošnja goriva i emisija CO2
  • 5 zvjezdica na Euro NCAP testovima

Snaga motora (kW)

81 - 140

Snaga motora (KS)

110 - 190

Potrošnja goriva (l/100km)

5,8 - 7,6

Karoq eksterijer

Svojom robusnom karoserijom sa zaštitnim značajkama i većim razmakom od tla, model KAROQ vas poziva da skrenete s utabanih staza. Istovremeno, njegove kompaktne dimenzije, elegantne linije i stilski kotači naglašavaju ambiciju vozila da postane odličnim gradskim SUV vozilom.

Prednji dio vozila ima nove elemente dizajna, kao što su rešetka hladnjaka, glavna svjetla, branik sa spojlerom i još puno toga. Na prednjem braniku možete pronaći i zračne zavjese, dizajnirane radi smanjenja otpora zraka, koje potiču protok zraka oko prednjih kotača i bočnih dijelova karoserije.

Stražnji dijelom dominiraju prepoznaljiv naziv ŠKODA napisan slovima i trokutasta top full LED stražnja svjetla čiji se bočni dijelovi protežu na bočne dijelove karoserije. Visoki stražnji branik svima jasno i glasno poručuje s kim imaju posla te tako pobuđuje osjećaj strahopoštovanja. Ovisno o verziji vozila, novi KAROQ također može imati prošireni krovni spojler koji naglašava prepoznatljiv izgled vozila istovremeno poboljšavajući aerodinamiku.

MATRIX LED GLAVNA SVJETLA
Novooblikovana glavna svjetla modela KAROQ dostupna su u dvije verzije u pogledu funkcionalnosti. Opremljene LED izvorima svjetlosti, obje verzije nude visoku razinu performansi i energetske učinkovitosti. Vrhunska opcija dolazi uz matrix LED glavna svjetla koja vozaču omogućuju maksimalnu snagu osvjetljenja bez zasljepljivanja ostalih sudionika u prometu.

LED STRAŽNJA SVJETLA
Stražnja svjetla dolaze u dvije verzije, a također su puna inovacija i u pogledu oblika i tehnologije. Opremljena animiranim pokazivačima smjera, značajno poboljšavaju vidljivost vašeg vozila drugim vozačima. K tomu, (ovisno o intenzitetu svjetla u okruženju), kad zaključate i otključate svoje vozilo, efekt dobrodošlice aktivira animiranu značajku.

ŠKODA Karoq dimenzije

Novi ŠKODA Karoq je dugačak između 4.384  mm i 4.440 mm, širok 1.841 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.025 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok između 1.603 mm i 1.632 mm. Međuosovinski razmak je između 2.625 mm i 2.638 mm.

Volumen prtljažnika iznosi 521 litara (588 s VarioFlex sjedalima), a 1.630 litara s preklapljenom stražnjom klupom (1.810 s uklonjenim VarioFlex sjedalima).

skoda karoq dimenzije

Novi ŠKODA Karoq interijer

U vozilu se isprepliću prostranost, elegantan stil i moderna tehnologija. Interijer odiše stilom uz nove presvlake i opcije dekora (uključujući paket Eco) i čitav niz praktične opreme koja povećava vaš komfor i sigurnost.

VIRTUALNI KOKPIT
Opcijska dodatna oprema Virtualni kokpit prikazuje podatke putnog računala u kombinaciji s drugim podacima, poput navigacije. Pomoću tipke „View“ na kolu upravljača možete odabrati jedan od pet izgleda (prikazan je izgled Classic).

KOMFOR STRAGA
Na poleđini pretinca Jumbo Box, između ostaloga, postoje USB-C priključak koji omogućuje punjenje telefona i utičnica (230 V ili 12 V). U vozilima
opremljenim 3-zonskim klima-uređajem Climatronic ovdje se također nalazi regulator za zonu stražnjih sjedala.

VARIOFLEX SJEDALA
VarioFlex sjedala kategoriji SUV-a daju dosad neviđenu fleksibilnost. Zahvaljujući mogućnosti namještanja nagiba leđnih naslona stražnjih sjedala, pomicanja bočnih stražnjih sjedala unatrag i prema naprijed, spuštanja svih leđnih naslona sjedala i površina za sjedenje te potpunog uklanjanja svakog sjedala uvijek ćete u tren oka pronaći najpraktičniju konfiguraciju. Kada se srednji leđni naslon spusti, može se koristiti i kao naslon za ruke s držačem za napitak i tablet. Središnje se stražnje sjedalo čak može ukloniti, a dva se bočna sjedala mogu pomaknuti prema sredini kako bi putnici imali još više prostora.

Kapacitet prtljažnika s ovim je sustavom 588 litara, može se povećati na 1.605 litara kada su stražnja sjedala spuštena (1.810 litara ako su sjedala uklonjena).

skoda-karoq-interijer-varioflex-sjedala

JUMBO BOX
Prostrani Jumbo Box pretinac za odlaganje smješten je u prednjem naslonu za ruke. Možete, primjerice, u unutrašnjosti pohraniti svoje elektroničke uređaje. Jumbo Box također je moguće opremiti držačem za kovanice s funkcijom jednostavnog otvaranja.

NASLON ZA RUKE S DVA DRŽAČA ZA BOCE
Stražnji preklopivi naslon za ruke putovanje čini komfornijim, a također sadrži držač za dvije boce od 0.5 l gdje putnici na stražnjim sjedalima mogu komforno staviti napitke.

skoda-karoq-interijer-drzac-za-boce

Sustavi potpora za vozača i sigurnost

ŠKODA KAROQ dobio je maksimalnih 5 zvjezdica na Euro NCAP sudarnim testovima. Svoje vozilo možete opremiti s do devet zračnih jastuka.

POTPORA ZA VOŽNJU TRAVEL ASSIST
Potpora za vožnju Travel Assist sustav kombinira funkcije nekoliko sustava potpore i osigurava da se osjećate sigurno i ugodno, gdje god se vozite. Međutim, za najviši stupanj sigurnosti vozač mora neprekidno nadzirati sustav. Zbog toga kapacitivno kolo upravljača otkriva dodir vozača, pružajući interaktivno sučelje sustava. Ako vozač aktivno ne vozi, kapacitivno kolo upravljača otkriva to ponašanje.

PREDIKTIVNA AUTOMATSKA REGULACIJA RAZMAKA
Upotrebom radara, kamere s funkcijom prepoznavanja prometnih znakova, GPS tehnologije i detaljnih podataka karte puta, prediktivna automatska regulacija razmaka (pACC) može predvidjeti uvjete vožnje u sljedećih 1-2 km. Kao rezultat toga, sustav može automatski prilagoditi brzinu po potrebi – obično prije skretanja ili kružnog toka ili pri ulasku u područje s ograničenjem brzine. Ovaj sustav radi razmaka povećava komfor i sigurnost vozača, dok istovremeno smanjuje potrošnju goriva i emisije CO2.

ADAPTIVNA POTRPORA ZADRŽAVANJA VOZILA NA VOZOM TRAKU
Sustav ima mogućnost zadržavanja vozila u sredini ispravnog voznog traka i upozorenja vozača u slučaju odstupanja. Također može preuzeti
kontrolu nad vozilom u slučaju promjene voznog traka tijekom radova na cesti.

POTPORA PRI PARKIRANJU
Sustav automatski odabire odgovarajuće parkirno mjesto u nizu paralelno ili bočno parkiranih vozila. Ažurirani sustav potpore za parkiranje Park Assist sada se može upotrebljavati samo za dio parkirnog manevra. Na primjer, možete sami odabrati parkirno mjesto i pokušati parkirati vozilo jednim dijelom, a za težio dio parkirnog manevra jednostavno aktivirajte sustav potpore za parkiranje Park Assist, koji preuzima upravljanje kolom upravljača.

Karoq motori

Svi motori iz ponude imaju puno toga zajedničkoga. Snažni su, ekonomični i ispunjavaju stroge norme za ispušne plinove. Zbog toga se KAROQ odlično snalazi kako u gradu tako i u divljini.

Ako preferirate benzinske motore, možete izabrati između izlazne snage 81 kW i 110 kW u kombinaciji s pogonom na prednje kotače. Ponuda dizelskih motora uključuje motor od 85 kW u kombinaciji s pogonom na prednje kotače i motor od 110 kW koji je moguće kombinirati s pogonom na prednje kotače i pogonom 4×4.

Za najzahtjevnije, u Sportline varijanti, postoji 2,0 TSI motor snage čak 140 kW (190 KS), koji dolazi u kombinaciji s 4×4 pogonom i DSG 7 automatskim mjenjačem.

Motor Snaga (kW, KS) Mjenjač
1,0 TSI 81 (110) 6-brzina
1,5 TSI 110 (150) 6-brzina ili DSG 7
2,0 TSI 4×4 140 (190) DSG 7
2,0 TDI 85 – 110 (115 – 150) 6-brzina ili DSG 7

Obratite nam se s povjerenjem

ivana vukasinovic - skoda

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Tomislav Smolčić škoda

Tomislav Smolčić

Prodajni savjetnik

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

ŠKODA konfigurator

Pokrenite ŠKODA konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

ŠKODA konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.