ŠKODA

AutoZubak ponovno najbolji u Škoda prodaji i postprodaji u Hrvatskoj!

U ovogodišnjem Škoda Challenge testu, AutoZubak je opet pokazao zavidno znanje u Škoda segmentu.

AutoZubak ponovno najbolji u Škoda prodaji i postprodaji u Hrvatskoj!

Najbolji u Hrvatskoj bili su naši kolege Ivana Vukašinović iz AutoZubak Osijeka u kategoriji „Voditelj prodaje“ te Dario Halar iz AutoZubak Sesvetskog Kraljevca u kategoriji „Prodajni savjetnik“, dok je kolega Krunoslav Bračun iz AutoZubak Osijeka pobijedio u velikoj konkurenciji u kategoriji „Voditelj prodaje dijelova“, te će svo troje predstavljati boje AutoZubaka, ali i cijele Škoda Hrvatske u češkom Pragu od 15.06. – 18.06.2023.

Tom prigodom Ivana Vukašinović je izjavila:
– Velika mi je čast i zadovoljstvo biti prepoznata kao najbolji voditelj prodaje za marku Škoda u Hrvatskoj i predstavljati sve nas, prije svega Zubak Grupu a onda i Škodu RH na internacionalnom nivou!

Dario Halar osvrnuo se na svoje početke u Zubak Grupi i rekao:
– Kada sam došao na razgovor za posao, postavilo mi se pitanje koja mi je mana, a koja vrlina. Kao jedno i drugo spomenuo sam – inat. Upravo to se i dogodilo, 2022. godine mi je ova predivna titula za dlaku izmakla, ali sam ove godine u inat rekao kako ću je sigurno dobiti. S ponosom ću je nositi i uživati u istoj, to je veliki poticaj i motivacija za još više, bolje i jače!

Krunoslav Bračun u postprodaji je punih 20 godina, a ove se godine prvi put prijavio na Škoda Challenge:
– Kolege su me nagovorili i poticali da se prijavim, a kad sam saznao da baš ja idem u Prag predstavljati Hrvatsku, skoro sam zaplakao! Ponos je do neba!

Škoda Challenge godišnje je natjecanje svih Škoda trgovaca, a cilj je potaknuti, motivirati i usaditi osjećaj ponosa i pripadnosti svima koji rade u Škoda marci.

Čestitamo kolegama na odličnim rezultatima. Ponosni smo i veselimo se svjetskom finalu u Pragu!