ŠKODA

6 godina jamstva na sve ŠKODA modele

6 godina jamstva na sve ŠKODA modele

6 godina ili 150.000 km

Od 01.09.2022. uvodi se 6 godina jamstva za sve nove ŠKODA modele isporučene u AutoZubaku čime se kupcima omogućuje još jedna godina bezbrižnosti u odnosu na dosadašnjih 5 godina produljenog jamstva.

Iako sva vozila marke ŠKODA ispunjavaju vrlo visoke standarde kvalitete i pružaju pouzdanost tijekom korištenja, u slučaju da se ipak dogodi kvar, od neželjenih posljedica, vlasnike naših novih vozila štiti produljeno jamstvo. A kako bismo svim našim kupcima omogućili dodatnu bezbrižnost, posebice u ovim nestabilnim vremenima kada nam je svaka dobra vijest i više nego dobrodošla, odlučili smo produžiti jamstvo na svim svojim novim vozilima.

Promjena u pogledu benefita koji dobivaju naši kupci je velika te će sigurno, osim dodatnog osnaženja imidža marke ŠKODA zasigurno povećati i lojalnost naših kupaca.

Ono što je jako bitno istaknuti da je naše produljeno jamstvo identično dvogodišnjem jamstvu od proizvođača što znači da je naše produljeno jamstvo bez izuzetaka, odnosno bez “sitnih slova”.

Ovom dodatnom uslugom želimo da se naši kupci osjećaju još sigurnije kod korištenja vozila marke ŠKODA te vjerujemo da će i ovaj novi benefit u pogledu produljenja jamstva zasigurno pridonijeti jačanju imidža te učvršćivanju pozicija marke ŠKODA na hrvatskom tržištu automobila.

Pogledajte odmah dostupne ŠKODA modele i rezervirajte svoj auto iz snova.

ŠKODA isporuka odmah

Konfigurirajte svoj idealan ŠKODA model i zatražite ponudu.

ŠKODA konfigurator