Novi Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback konfigurator i isporuka odmah

Novi Audi A3 Sportback, s naprednim dizajnom i inovativnim tehnologijama, je idealan suputnik koji je spreman za sve izazove.

audi a3 sportback

I

Audi A3 Sportback cijena i osnovne informacije

Četvrta generacija ovog uspješnog Audijevog modela je tu, a u nastavku vam donosimo njegove karakteristike i Audi A3 Sportback cijenu.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Poboljšan vanjski dio koji zadržava karakteristična obilježja
  • Nove tehnologije poput Audi Connect-a
  • Više prostora za putnike sprijeda i straga
  • Napredna digitalizacija iznutra
  • Dostupan je širok izbor pogonskih sklopova
  • Matrix LED glavna svjetla

Cijena od (uključujući PDV)

26.591 EUR

Snaga motora (kW)

81 - 110

Snaga motora (KS)

110 - 150

Potrošnja goriva (l/100km)

3,7 - 6,2

A3 Sportback eksterijer

Novi Audi A3 Sportback odlikuju kompaktne proporcije i sportski dizajn. Široka i upečatljiva singleframe maska kao i veliki otvori za zrak na prednjem kraju naglašavaju dinamički karakter ovog kompaktnog automobila.

Za sportski izgled pobrinut će se kotači od lakog metala u Acumen dizajnu s 5 V-krakova crne boje s kontrastnom Quarz sivom i Signal crvenom bojom koji dosljedno naglašavaju dinamični dizajn vozila.

EDITION ONE VERZIJA
Novi Audi A3 Sportback u Atoll plavoj metalik boji i verziji Edition One s ekspresivnim rubovima kućišta kotača, širim tragom i kontinuiranom linijom ramena na bočnim stranama. U kombinaciji s novom, većom Audi singleframe rešetkom saćaste strukture Audi A3 Sportback ostavlja dosad najizraženiji atletski dojam.

Audi A3 Sportback dimenzije

Novi A3 Sportback je dugačak 4.343 mm, širok 1.816 mm (bez vanjskih retrovizora) i 1.984 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.449 mm. Međuosovinski razmak je 2.636 mm.

Volumen prtljažnika je 380 litara.

Volumen spremnika za gorivo iznosi 45 do 55 litara (40 TDI quattro S tronic).

audi-a3-sportback-dimenzije

Novi A3 Sportback interijer

Unutrašnjost je temeljito redizajnirana i sada ima potpuno drugačiju nadzornu ploču s Audijevim 10,25-inčnim virtualnim zaslonom (dostupan do veličine 12,3-inča uz nadoplatu). Veća unutrašnja visina vozila i slobodni prostor u području nogu u prednjem i stražnjem dijelu vozila pobrinut će se za još veću razinu udobnosti i funkcionalnosti.

Zaslon multimedijskog sustava velik je 10,1 inča i puno je napredniji od zaslona prethodne generacije. Lijepo je integriran u središnju konzolu i ne ističe se s nadzorne ploče u odnosu na prethodnu generaciju. Novi Audi A3 Sportback ima uobičajene gumbe ispod zaslona MMI multimedijskog sustava, koji omogućuju brz pristup najčešćim postavkama automobila.

Audi A3 SB opremljen je s automatskim mjenjačem, ručica od kojih koristi pomak-by-wire tehnologiju. Omogućuje više prostora između prednjih sjedala, jer više nema mehaničke veze između ručice mjenjača i mjenjača.

BANG & OLUFSEN SOUND SUSTAV S 3D ZVUKOM
Bang & Olufsen Premium sound sustav s 3D zvukom, surround zvuk reproducira kroz 15 zvučnika visoke performanse, uključujući subwoofer. 16-kanalno pojačalo ima ukupnu snagu od 680 vata. Novi virtualni 3D zvučni efekt stvara intenzivno akustično iskustvo. Ekskluzivni poklopci zvučnika s aluminijskim aplikacijama osiguravaju savršen doživljaj dizajna.

Sustavi potpore za vozača

Različiti sustavi potpore vozaču u novom Audiju A3 Sportback će vam pomoći izbjeći neugodna prometne iskustva, ubrzati ili usporiti po potrebi. Sustavi potpora posebno su korisni u prometnim gužvama ili primjerice na autocesti s više traka, kada će vam adaptivni sustavi potpore pomoći pratiti stanje u prometu – u svakom trenutku.

Sve funkcije MMI zaslona nude jednostavno upravljanje dodirom čak i tijekom vožnje. Zahvaljujući opcijskoj opremi kao što su Audi Virtual Cockpit i Head-up zaslon dodatne se informacije prikazuju u izravnom vidnom polju vozača.

Motori i pogon

TFSI MOTORI
Novi Audi A3 Sportback dostupan je s 2 TFSI motora. 1,0 TFSI motor razvija snagu od 81 kW (110 KS) i okretni moment od 200 Nm, a dostupan je s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem ili 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. 1,5 TFSI motor razvija snagu od 110 kW (150 KS) i okretni moment od 250 Nm, a dostupan je s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem ili 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

TDI MOTORI
Novi Audi A3 Sportback dostupan je i s dva 2,0 TDI motora koji razvijaju snagu od 85 kW (116 KS) odnosno 110 kW (150 KS) i okretni moment od 300 Nm odnosno 360 Nm. Motor od 85 kW dolazi s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem ili 7-stupanjskim S tronic mjenjačem, dok motor od 110 kW dolazi sa 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

Motor Snaga (kW / KS) Mjenjač
1,0 TFSI 81 / 110 6-brzina ili S tronic 7
1,5 TFSI 110 / 150 6-brzina ili S tronic 7
2,0 TDI 85 – 110 / 116 – 150 6-brzina ili S tronic 7

 

Svim tim motorima dostupnima uz Audi A3 Sportback zajednička je visoka učinkovitost, a ponudu motora provjerite OVDJE.

POGON
Zahvaljujući opcijskom pogonu na sve kotače quattro, progresivnom upravljaču i opcijskom sustavu Audi Drive Select novi Audi A3 Sportback spreman je za gotovo sve rute. Pomoću sustava Audi Drive Select možete prilagoditi karakter modela A3 Sportback svom načinu vožnje – bez obzira na to radi li se o komfornom, dinamičnom, automatskom ili potpuno individualnom načinu vožnje. Modus Efficiency može pridonijeti uštedi goriva.

Audi A3 Sportback TFSIe cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Doseg (km) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
150 / 204 75 7,6

 

Kao plug-in hibrid, model Audi A3 Sportback TFSI e kombinira prednosti motora na izgaranje s prednostima električnog pogona. Elektromotor i litij-ionska baterija djeluju kao sportska podrška 1,4 l TFSI motoru, a oduševit će vas i u potpuno električnoj varijanti: kombinirani motori mogu generirati snagu od čak 150 kW (204 KS).

U skladu s tim vozilo ubrzava od 0 do 100 km/h za 7,6 sekundi. Vozni postroj modela Audi A3 Sportback TFSI e sportski je ujednačen. To rezultira dobrom ravnotežom dinamike i komfora u vožnji.

PERFORMANSE
Audi A3 Sportback TFSI e spaja najbolje iz dvaju svjetova: s potpuno električnim pogonom putovat ćete bez lokalnih emisija uz nisku razinu buke. Unatoč niskoj zvučnoj kulisi elektromotor nudi snažan pogon. Naime, velika prednost elektromotora je njihova sposobnost da u tren oka generiraju visok okretni moment. Motor na izgaranje k tomu omogućuje sportsko ponašanje na dužim dionicama, a da pri tome ne morate raditi pauzu radi punjenja. Bilo da je riječ o potpuno električnom pogonu, djelomično električnom pogonu ili motoru na izgaranje – performanse modela Audi A3 Sportback TFSI e mogu se optimalno prilagoditi potrebama vozača ili vozačice.

ČETIRI MODUSA VOŽNJE
Koncept pogona dizajniran je na način da se velik dio svakodnevnih dionica može prijeći s potpuno električnim pogonom. Vrstu pogona koju želite aktivirati u modelu Audi A3 Sportback TFSI e možete regulirati preko četiriju različitih modusa vožnje: potpuno električne vožnje (EV), primarne upotrebe motora na izgaranje s ciljem očuvanja (Hold) ili povećanja (Charge) napunjenosti baterije za kasniju električnu vožnju ili učinkovite kombinacije (Hybrid).

POTROŠNJA I EMISIJE
Kombinirana potrošnja goriva: 1,5-1,4 l/100 km

Kombinirana potrošnja struje: 13,8-13,0 kWh/100 km

Kombinirane CO₂-emisije: 34-30 g/km

 

Sve A3 Sportaback TFSIe tehničke podatke provjerite OVDJE.

Audi S3 Sportback cijena i osnovne informacije

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
56.872 EUR 228 / 310 400 4,8

 

EKSTERIJER
Zahvaljujući svojem markantno oblikovanom stražnjem dijelu vozila novi Audi S3 Sportback ne odlikuje se samo sportskim karakterom, već nudi i pregršt prostora. Elementi specifični za liniju S dodatno naglašavaju njegov dinamičan nastup, poput ispušnog sustava s dvije ispušne grane i s po dva ukrasna završetka ispušne cijevi. Dodatne istaknute značajke opreme – poput opcijskih 19″ lakometalnih naplataka i krovnog spojlera S – upotpunit će njegov dizajn.

POGON
TFSI motor snage 228 kW (310 KS) novog modela Audi S3 Sportback suvereno pokreće vozilo do najveće brzine od 250 km/h. Okretni moment od 400 Nm osigurava vrhunsku dinamiku vožnje te ubrzava automobil za svega 4,8 sekundi od 0 do 100 km/h.

Sve S3 Sportback tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI S3 SPORTBACK KONFIGURATOR.

audi-s3-sportback-eksterijer

audi-s3-sportback-interijer

Audi RS 3 Sportback cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
294 / 400 500 3,8

 

EKSTERIJER
Široki, markantno izbočeni prednji blatobrani pokazat će vam svoju snagu. Signalna funkcija karakterizira opcijska zatamnjena matrix LED glavna svjetla s digitalnom signaturom svjetala za dnevnu vožnju te Coming Home/Leaving Home funkcijom specifičnom za RS modele s animacijom RS 3.

Bočni pragovi specifični za RS modele s umetcima sjajne crne boje i stražnji branik specifičan za RS modele s ekskluzivnim difuzorskim umetkom za RS 3 model sjajne crne boje Audiju RS 3 Sportback daju dojmljiv izgled.

INTERIJER
Prednja sportska sjedala, opcijski od Feinnappa kože s prošivanjem saćastog dizajna, oduševit će vas s dva opcijska RS dizajn paketa plus u crvenoj ili zelenoj boji. Sportski naglašen ambijent upotpunit će opcijski jednodijelni dekorativni umetak specifičan za RS modele s istaknutim površinama u karbon Atlas mat izvedbi.

Volumen prtljažnika od 282 litre može se povećati na 1.104 litara. Naslon stražnjeg sjedala serijski dolazi kao djeljiv ili potpuno preklopiv.

POGON
TFSI motor snage 294 kW (400 KS) novog modela Audi RS 3 Sportback suvereno pokreće vozilo do najveće brzine od 250 km/h. Okretni moment od 500 Nm osigurava vrhunsku dinamiku vožnje te ubrzava automobil za svega 3,8 sekundi od 0 do 100 km/h.

Ovdje pokrenite AUDI RS 3 SPORTBACK KONFIGURATOR.

audi-rs3-sportback-eksterijer

audi-rs3-sportback-interijer

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Audi A3 Sportback konfigurator

Ukoliko niste našli model koji ispunjava sve vaše želje, pokrenite A3 Sportback konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

A3 Sportback konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.