Novi Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback konfigurator i isporuka odmah

Novi Audi A1 Sportback idealan je pratitelj za urbani životni stil. Druga generacija uspješnog kompaktnog modela obilježena je markantnim, atletskim dizajnom s ikonografskim karakteristikama relija.

Audi_A1_Sportback_eksterijer_5

Sportski osjećaj vožnje

Audi_A1_Sportback_eksterijer_6

Upečatljiv dizajn

Audi_A1_Sportback_eksterijer_7

Izbočeni blatobrani

Audi_A1_Sportback_interijer_4

Proširen opseg funkcija

I

Audi A1 Sportback cijena i osnovne informacije

Unutrašnjost novog Audija A1 Sportback nastupa sportski i emocionalno te nudi mogućnost individualizacije. Svi elementi za rukovanje i opcijski MMI dodirni zaslon izuzetno su prilagođeni vozaču te naglašavaju posebni karakter kokpita. K tomu je A1 Sportback, sa svojim infotainment sustavima i sustavima potpore za vozača na razini više klase, optimalno umrežen s digitalnim svijetom.

Za pregled motora, originalne dodatne opreme, kao i pregled dostupnih boja i kotača, pogledajte AUDI A1 SPORTBACK KATALOG.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

 • Upečatljiv dizajn u stilu relija
 • Brojne mogućnosti individualiziranja (10 boja, krov u kontrasnoj boji)
 • Izbočeni blatobrani
 • Napredni sustavi potpora za vozača
 • Duži od prethodnika i s većim prtljažnikom
 • Snažni TFSI motori

Cijena od (uključujući PDV)

25.176 EUR

Snaga motora (kW)

70 - 110

Snaga motora (KS)

95 - 150

Potrošnja goriva (l/100km)

5,6 - 6,8

A1 Sportback eksterijer

Široka, nisko pozicionirana singleframe rešetka i decentni bočni otvori za zrak prevladavaju markantnim prednjim dijelom vozila. Upečatljiva grafika svjetala za dnevnu vožnju opcijskih LED svjetala pokazuje dinamične oblike krila preuzete iz jedriličarskog sporta odnosno takozvana hidrokrila. Duboki, koncentrirani pogled u kombinaciji s malim segmentima rombova u gornjem području glavnih svjetala pobrinut će se za sportski izgled.

Audi A1 Sportback dimenzije

Novi A1 SB je dugačak 4.029 mm, širok 1.740 mm (bez vanjskih retrovizora) i 1.940 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.409 mm. Međuosovinski razmak je 2.563 mm.

Volumen prtljažnika je 335 litara, a 1.090 litara s preklopljenim stražnjim sjedalima.

Volumen spremnika goriva iznosi 40 litara.

audi-a1-sportback-dimenzije

Novi A1 Sportback interijer

U novom Audiju A1 Sportback odmah se vidi što znači inovacija: serijski digitalni kombinirani instrument jasno pokazuje usmjerenost na vozača. Zaslon MMI touch sustava savršeno je uklopljen u istaknute površine u staklenoj, crnoj izvedbi. Nova instrumentna ploča u kombinaciji s digitalnim konceptom rukovanja pobrinut će se za oduševljenje. Za individualizaciju unutrašnjosti na raspolaganju vam stoje brojne boje i materijali. Paket konturnog/ambijentalnog osvjetljenja s čak 30 boja koje se mogu namjestiti k tomu inscenira odabrane elemente dizajna unutrašnjosti.

Već u osnovnoj verziji u sklopu njegove serijske opreme dolaze potpuno digitalni kombinirani instrument s 10,25″ zaslonom visoke rezolucije i višenamjenski upravljač. Opcijski Audi virtualni kokpit s proširenim opsegom funkcija prezentira opsežne i raznovrsne informacije poput animiranih navigacijskih karti i grafika nekih sustava potpore za vozača u izravnom vidnom polju vozača. Ljubitelje glazbe i akustike razveselit će DAB digitalni radio prijem, Audi sound system te Bang & Olufsen Premium Sound System s 3D zvukom.

MMI NAVIGACIJSKI SUSTAV PLUS I AUDI CONNECT
Audi A1 Sportback serijski je opremljen MMI radiouređajem kojim se rukuje preko višenamjenskih tipki na kolu upravljača i prikaza u potpuno digitalnom kombiniranom instrumentu. MMI navigacijski sustav plus u kombinaciji sa sustavom Audi connect vozačima modela A1 Sportback nudi funkcije poput hibridnog navođenja po ruti – ona provodi izračun rute u oblaku te pritom u obzir uzima kompletnu situaciju u prometu.

Sustavi potpora za vozača

Sustavi potpore za vozača u modelu Audi A1 Sportback održavaju pravilan razmak između kompaktnog modela i vozila ispred njega, vozaču olakšavaju održavanje pravca ili mu pružaju podršku kod parkiranja. Serijsko upozorenje kod napuštanja voznog traka vozaču pomaže kod zadržavanja automobila u kolničkom traku pri brzini iznad 65 km/h.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL i PRE SENSE FRONT
Adaptive cruise control održava željeni razmak između modela Audi A1 Sportback i vozila ispred njega, dok sustav Audi pre sense front prepoznaje kritične situacije s drugim vozilima, pješacima u prolazu ili biciklistima ispred automobila.

PARK ASSIST
S novom verzijom potpore pri parkiranju model A1 Sportback parkira se i prema naprijed na okomita parkirna mjesta – po potrebi i u više poteza. Sustav također preuzima izlazak iz bočnih parkirnih mjesta. Opcijski Audi virtualni kokpit s proširenim opsegom funkcija pruža informacije u izravnom vidnom polju vozača te prezentira prikaze sustava potpore za vozača.

Vozni postroj

Konstrukcija osovina modela Audi A1 Sportback pobrinut će se za agilno upravljanje te sportski i suveren osjećaj vožnje. Osim osnovnog voznog postroja opcijski je dostupan krući sportski vozni postroj. Dinamični paketi koji su individualno prilagođeni svakom motoru objedinjuju opcije opreme koje još više prilagođavaju A1 Sportback u smjeru sportskih karakteristika.

Kočioni sustav A1 Sportbacka može se precizno dozirati te pruža spontani, kruti osjećaj papučice. Opcijski Hold assist na usponima i nizbrdicama povećava razinu sigurnosti tako da nakon zaustavljanja sprječava kotrljanje vozila unatrag.

Program kotača seže od 15″ do 18″. A1 Sportback opcijski silazi s proizvodne trake sa sustavom vozne dinamike Audi drive select. S njim je moguće odabrati četiri modusa koji utječu na karakteristiku vožnje – auto, dynamic, efficiency i individual.

Učinkoviti TFSI motori u Audiju A1 Sportback

TFSI MOTORI
Dostupan je 1,0 TFSI motor koji razvija snagu od 70 kW (95 KS) i okretni moment od 175 Nm, a dostupan je s ručnim 5-stupanjskim mjenjačem ili 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

Također, dostupan je i 1,0 TFSI motor koji razvija snagu od 81 kW (110 KS) i okretni moment od 200 Nm, a dostupan je s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem ili 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

Vrhunac ponude predstavlja 1,5 TFSI motor koji razvija snagu od 110 kW (150 KS) i okretni moment od 250 Nm, a dostupan je sa 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

Ono što je svim tim motorima zajedničko jest visoka učinkovitost, a sve A1 Sportback tehničke podatke provjerite OVDJE.

Audi A1 Sportback Edition 10

U tijeku je posebna ponuda za Edition 10 modele koji su s bogatom serijskom opremom dostupni po povoljnijim cijenama.

Audi predstavljaNaručite svoj Audi A1 SB Edition 10 uz bogate uštede i serijsku opremu.

Serijska oprema:

 • 17″ aluminijski lijevani naplatci
 • Automatski klima uređaj
 • Dekorativni umetci Diamantlack srebrno/sive boje
 • Grijanje sjedala za vozača i suvozača
 • LED prednja i stražnja svjetla (straga s dinamičnim žmigavcima)
 • MMI radio plus
 • Parking sustav straga
 • Presvlake sjedala u tkanini Debut
 • Središnji naslon za ruke sprijeda
 • Tempomat
 • Vanjska osvrtna zrcala električno podesiva i grijana
 • Višenamjenski kožni upravljač s 3 kraka

a1-sb-edition-10

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Audi A1 konfigurator

Pokrenite Audi A1 konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Audi A1 konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.