Novi VW Touran

VW Touran konfigurator i isporuka odmah

Novi VW Touran, posljednji Volkswagenov jednovolumen na hrvatskom tržištu, nadahnjuje s puno prostora i udobnosti te dinamičnim dizajnom.

Touran cjenik
VW_Touran_interijer

Upadljiv na svakoj cesti

VW_Touran_eksterijer_back

Viša doza varijabilnosti

VW_Touran_eksterijer_front

Praktičan za velike gradove

VW_Touran_eksterijer_overside_02

Dinamičan dizajn

VW_Touran_interijer

Smartphone na kotačima

I

VW Touran cijena i osnovne informacije

VW Touran, posljednji Volkswagenov jednovolumen koji se nudi na hrvatskom tržištu zadovoljit će sve obitelji koji traže prostrani automobil.

Za pregled važnije serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte VW TOURAN KATALOG.

Naručite svoj VW Touran Life Plus model bogat opremom uz uštede do 6.642,54 EUR!

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Jedno od najsigurnijih vozila u svom segmentu
  • Brojni sustavi potpore
  • Za do 7 osoba uz opcijski 3. red sjedala

Cijena od (uključujući PDV)

35.230 EUR

Snaga motora (kW)

90 - 110

Snaga motora (KS)

122 - 150

Potrošnja goriva (l/100km)

5 - 7,3

Touran eksterijer

Touran krasi kutijasta karoserija pravilnih stranica. Oštre linije, prepoznatljiva prednja maska, skladan bok i općenito privlačan izgled koji upotpunjuju lako-metalni naplatci, glavne su odlike eksterijera.

Još više svjetlosti i još bolju vidljivost zajamčit će opcijski dostupan panoramski podizni / pomični krov koji je najveći u njegovoj klasi. Njegove kompaktne dimenzije koje su praktične za velike gradove spojene su s inteligentnim konceptom prostora.

VW Touran dimenzije

Novi Touran je dugačak 4.532 mm, širok 1.829 mm, a visok 1.644 mm. Mežuosovinki razmak je 2.786 mm.

Volumen prtljažnika je 834 litara.

Novi Touran interijer

Velik i komforan putnički dio, klizna stražnja sjedala, stolići u naslonima – to su obilježja interijera modela Touran. Još više svjetlosti i još bolju vidljivost zajamčit će opcijski dostupan panoramski podizni / pomični krov koji je najveći u njegovoj klasi. Njegove kompaktne dimenzije koje su praktične za velike gradove spojene su s inteligentnim konceptom prostora. Tako ćete uz veliku preglednost uživati i u velikom slobodnom prostoru za noge.

DO 7 SJEDALA
Na udobnim pojedinačnim sjedalima se u sklopu serijske opreme može voziti čak pet osoba, a pomoću opcijskog 3. reda sjedala ovaj užitak možete pružiti još dvama velikim ili malim putnicima. Putnici u trećem redu sjedala mogu u Touranu sasvim udobno sjesti na svoja mjesta. To omogućuje pomoć pri ulasku Easy Entry: bočna sjedala 2. reda mogu se vrlo jednostavno preklopiti prema naprijed i pomaknuti. Zahvaljujući pričvrsnim ušicama ISOFIX na svim sjedalima 2. i 3. reda možete spojiti čak pet dječjih sjedalica s Touranom. A sustav prepoznavanja nevezanih pojasa za sve redove sjedala obavijestit će vas o tome jesu li svi suputnici vezani.

INTEGRIRANA DJEČJA SJEDALICA
Touran je po želji dostupan s maksimalno dvjema integriranim dječjim sjedalicama. One nude dobru bočnu stabilnost i prikladne su za djecu od tri godine odnosno za djecu s visinom iznad 115 cm i težinom između 15 i 36 kg (od grupe II). Dodatno su sva sjedala u drugom i opcijskom trećem redu serijski opremljena integriranim pričvrsnim ušicama tako da se vrlo brzo mogu montirati dodatne standardizirane ISOFIX dječje sjedalice.

5 zvjezdica na NCAP testu

U nezavisnom europskom NCAP-testu Touran sa 5 sjedala ili 7 sjedala uspjeli su ostvariti maksimalnih 5 zvjezdica. Zaštita putnika u vozilu i pješaka poboljšana je zahvaljujući sigurnosnom paketu strukture karoserije. Uz to Touran nudi komfor inovativnim po želji dostupnim sustavima potpore vozaču.

Sustavi potpore za vozača

Inteligentni sustavi potpore vozaču u vašem Touranu doprinose većem komforu te pružaju pomoć u kritičnim situacijama. Iako ćete ovu tehnologiju tek rijetko primijetiti, dobro je znati da ona postoji.

“SIDE ASSIST” I “LANE ASSIST”
Opcijska potpora zadržavanja vozila na voznom traku “Lane Assist” u okviru svojih granica doprinosi smanjenju sudara uvjetovanih padom koncentracije. Preko modula kamere u području unutrašnjeg zrcala registriraju se oznake na kolniku i analizira se pozicija vozila. Ako se vaš Touran udalji od trenutačnog voznog traka, “Lane Assist” će vas upozoriti putem laganog kontraupravljanja. Ako je aktiviran, sustav će se samostalno uključiti pri brzini iznad 65 km/h, dok će se pri brzini ispod 60 km/h ili u slučaju aktivacije žmigavaca automatski deaktivirati.

“TRAILER ASSIST”
Manevriranje s prikolicom vrlo se lako može pretvoriti u test strpljivosti za neiskusne vozače jer teret ne reagira uvijek onako kako biste možda očekivali. A ponekad se smjer u kojem se vozilo kreće prikazuje obrnuto odnosno zrcalno. Presudan za preciznu vožnju unatrag je kut upravljača: potpora za manevriranje prikolicom “Trailer Assist” umjesto vas preuzima upravljanje u okviru svojih granica. Najprije trebate ubaciti u stupanj za vožnju unatrag, zatim pritisnuti tipku za pomoć pri parkiranju te pomoću prekidača za namještanje zrcala odrediti smjer zakretanja prikolice. Vaš Volkswagen će sada automatski izvršiti upravljanje, dok ste vi i dalje odgovorni za mijenjanje stupnjeva prijenosa, ubrzanje i kočenje. Vi dakle u svakom trenutku imate kontrolu nad vozilom.

ACC
U cestovnom prometu možete biti opušteniji ako održavate dovoljan razmak od vozila ispred. Pritom će vam podršku pružiti automatska regulacija razmaka ACC (dio serijske opreme od varijante Highline). Sustav ACC mjeri udaljenost i brzinu vozila koja se kreću ispred vašeg. Pritom senzor obuhvaća područje ispred vozila. U kolonama i zastojima sustav u kombinaciji s opcijski raspoloživim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG usporava vaš Volkswagen sve dok se ne zaustavi te ga unutar kratkog vremena ponovno automatski pokreće.

“FRONT ASSIST”
Ponekad su moguće neočekivane situacije u kojima je potrebno kočenje u nuždi. U takvim slučajevima vam može pomoći sustav nadzora okoline “Front Assist” uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji čini dio opreme. Ako se uoči situacija koja je kritična u pogledu naleta na vozilo straga, Front Assist će zvučnim i vizualnim putem upozoriti vozača i pripremiti vozilo za eventualno kočenje u nuždi. Ako se opasna situacija ne ublaži, sustav će automatski pokrenuti kočenje kojim će se eventualno smanjiti brzina udarca. Front Assist pomaže vozaču i tijekom samog kočenja te osigurava iskorištavanje maksimalne sile kočenja ako je to potrebno.

Visoki okretni moment uz malu potrošnju

TDI MOTORI
Zahvaljujući common rail tehnologiji TDI, motori jamče velik razvoj snage uz istovremeno smanjenu potrošnju. Vozila ove generacije dizelskih motora rade s izravnim ubrizgavanjem i turbopunjenjem. Pritom se dizelsko gorivo ubrizgava pod visokim tlakom preko razdjelne letvice. TDI motore karakteriziraju štedljivost, izvrsne performanse i vrlo visoka snaga. Zahvaljujući vrlo visokom okretnom momentu agregati podržavaju i sportski način vožnje. K tomu su osobito tihi u radu.

TSI MOTORI
Inovativni TSI benzinski motori simbol su visoke snage i izuzetne vučne sile uz istovremeno nisku potrošnju. Downsizing tehnologija koju koristi Volkswagen omogućuje motore s malim obujmom koji zahvaljujući turbopunjenju i izravnom ubrizgavanju nude iznimno ravnomjerno povećanje snage i izvanrednu učinkovitost. Ova tehnika se u proizvodnji automobila trenutno ubraja u najučinkovitije mogućnosti uštede goriva.

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

VW Touran konfigurator

Pokrenite VW Touran konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Touran konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.