Novi Polo

VW Polo konfigurator i isporuka odmah

Novi Polo 2022 odlikuju progresivan dizajn i inteligentna tehnologija. Tko kaže da od malog vozila ne možete očekivati velike stvari?

Polo cjenik
polo

Sustav proktivne zaštite putnika

vw polo zadnja strana

Iznimna udobnost u vožnji

vw polo bočna strana2

Progresivan dizajn

vw polo_interijer

Inteligentna tehnologija

I

VW Polo cijena i osnovne informacije

S više od 18 milijuna proizvedenih primjeraka model Polo pripada skupini najuspješnijih kompaktnih modela na globalnoj razini. Dizajn, tehnologije i paketi opreme najprodavanijeg modela doživjeli su opsežan update. Na prvi se pogled vidi ažurirani novi dizajn prednjeg i stražnjeg dijela vozila, a znatno je proširena i ponuda serijske opreme.

Za pregled važnije serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte VW POLO KATALOG.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Novodizajnirani prednji i stražnji dio vozila
  • Prvi put uz „IQ.DRIVE Travel Assist“ (poluautomatizirana vožnja) i „IQ.LIGHT matrix LED glavna svjetla“ (interaktivno svjetlo)
  • Proširena serijska ponuda (LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla; „Digital Cockpit“
  • Poluautomatizirana vožnja u cijelom rasponu brzina uz opcijski sustav potpore „IQ.DRIVE Travel Assist“
  • Online infotainment sustavi i upravljanje automatskim klima-uređajem na dodir

Cijena od (uključujući PDV)

20.904 EUR

Snaga motora (kW)

70 - 81

Snaga motora (KS)

95 - 110

Potrošnja goriva (l/100km)

5,2 - 5,7

Polo eksterijer

Na prvi se pogled vidi ažurirani novi dizajn prednjeg i stražnjeg dijela vozila. Osobito je upadljiv novooblikovani prednji dio vozila s opcijskom LED svjetlosnom trakom između glavnih svjetala u kombinaciji s IQ.LIGHT – matrix LED glavnim svjetlima.

VW Polo dimenzije

Novi Polo je dugačak 4.074 mm, širok 1.751 mm (bez vanjskih retrovizora) i 1.964 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.451 mm. Međuosovinski razmak je 2.552 mm.

Volumen prtljažnika je 351 litara, a 1.125 s preklopljenim stražnjim sjedalima.

Novi Polo interijer

Novi Polo već u sklopu serijske opreme oduševljava brojnim značajkama opreme kao što su pregledni Digital Cockpit, osvježavajući klima-uređaj te radiouređaj “Composition” s digitalnim radioprijmom DAB+ i sučeljem za telefon.

DIGITAL COCKPIT
Kombinirani instrument Digital Cockpit u sklopu serijske opreme prikazuje vam klasične sadržaje poput brzinomjera i brojača kilometara na zaslonu u boji visoke rezolucije veličine 20,32 cm (8″). U kombiniranom instrumentu Digital Cockpit Pro2 prikaz na zaslonu veličine 26,04 cm (10,25″) možete prilagoditi prema individualnim željama. Tako možete odabrati vizualni prikaz svojih sustava potpora za vozača ili kombinaciju navigacijske karte i medijskih sadržaja – i to s atraktivnim grafikama i animacijama.

RADIOUREĐAJ “COMPOSITION”
Radiouređaj “Composition” sa zaslonom veličine 15,5 cm (6,5″) (serijski za linije Polo i Polo Life) pobrinut će se za dobru zabavu u vašem Polu u svakom trenutku. Ništa čudno s obzirom na to da on obuhvaća i digitalni radioprijam DAB+, dva mjesta za umetanje USB-a tipa C i sučelje za telefon.

RUKOVANJE GOVORNIM NAREDBAMA
Zahvaljujući intuitivnom rukovanju govornim naredbama glasom možete upravljati radiouređajem, telefonom i opcijskom navigacijom u svom novom Polu. Govornim unosom možete odabrati odgovarajuću radiopostaju, prikladan unos u adresaru ili traženi telefonski broj.

BEATSAUDIO SOUND SUSTAV
Marka slušalica Beats by Dr. Dre prepoznata je u cijelom svijetu. Od tog istog stručnjaka za zvuk potječe BeatsAudio sound sustav, koji je opcijski dostupan za novi Polo od linije opreme Life. Šest međusobno usklađenih zvučnika pobrinut će se za savršen zvuk na svakom mjestu za sjedenje, a dodatni će subwoofer bez ikakvih obilaznih putova slati svoje izrazito niske basove izravno u vaše tijelo. Sve se zvučne kutije opskrbljuju 8-kanalnim pojačalom snage 300 W.

Sustavi potpore za vozača i sigurnost

Novi Polo serijski dolazi s potporom zadržavanja vozila na voznom traku “Lane Assist“. Također, dio opreme je i potpora kočenja u nuždi “Front Assist” koja prepoznaje pješake i vozila te u slučaju nužde automatski koči kako bi smanjila težinu sudara ili u idealnom slučaju spriječila sudar. U novom modelu Polo upotrebljavaju se tehnologije koje su se do sada upotrebljavale samo u vozilima više klase.

Jedan od primjera: opcijski sustav potpore „IQ.DRIVE Travel Assist“. Kao novitet u klasi Polo novi prediktivni „ACC“ (prediktivna automatska regulacija razmaka) kao i od sada u svakom modelu Polo serijski ugrađena potpora zadržavanja vozila na voznom traku „Lane Assist“ spajaju se u novi sustav i tako omogućuju poluautomatiziranu vožnju.

SREDIŠNJI ZRAČNI JASTUK
Središnji zračni jastuk uz konvencionalne zračne jastuke u novom Polu može pružiti zaštitu od sudaranja
vozača i suvozača. Osim toga, on ima serijski ugrađena dva dodatna zračna jastuka za glavu koja se u
slučaju nužde iz krovne obloge napuhuju poput zavjesa i tako pokrivaju sve bočne dijelove stakala od prednje do
stražnje strane uključujući B stup. Time su svi putnici u vozilu dobro zaštićeni – i oni na stražnjim sjedalima.¹²

Linije opreme modela Polo

POLO LIFE
Volkswagen je iznova koncipirao linije opreme. Već i osnovni paket opreme („Life“) ima znatno veći spektar serijske opreme. U to se povećanje ubrajaju LED glavna svjetla, LED stražnja svjetla, višenamjensko kolo upravljača i sustav potporeLane Assist“.

Novitet je i središnji zračni jastuk koji se nalazi na vozačevoj strani, bočno u naslonu stražnjeg sjedala. Središnji zračni jastuk otvara se u slučaju nužde prema sredini te štiti vozača i suvozača. K tomu je Volkswagen u serijsku opremu uvrstio i „Digital Cockpit“ (digitalni instrumenti sa zaslonom veličine 8,0”).

POLO STYLE
U prošireni opseg opreme modela Polo Style, između ostaloga, ubrajaju se „IQ.LIGHT matrix LED glavna svjetla“. Proširenom opsegu funkcija pripada i pomoć pri parkiranju. U unutrašnjosti se nalaze i dodatni detalji kao što su 10,25” „Digital Cockpit Pro“ (između ostaloga prikazuje sliku pozivatelja, CoverFlow, karte i slideshow), ambijentalno osvjetljenje i 8” infotainment sustav „Ready2Discover“ koji uključuje „App Connect Wireless“. „Ready2Discover“ pruža mogućnost naknadne ugradnje navigacijske funkcije u okviru „funkcija na zahtjev“.

POLO R-LINE
Branici se razlikuju od ostalih verzija modela Polo po svom prepoznatljivom „R“ dizajnu. Sprijeda u braniku karizmatičnu dinamiku prenose poprečni i uzdužni nosači otvora za hlađenje i njihovi okviri crne boje visokog sjaja.

„IQ.LIGHT matrix LED glavna svjetla“ i LED svjetla za maglu također su dio serijske opreme. Stražnji se dio vozila u donjem dijelu od verzija opreme „Polo“, „Life“ i „Style“ razlikuje po difuzoru crne boje visokog sjaja s integriranim maskama ispušnog sustava kromiranog izgleda.

K tomu je model Polo R-Line u ponudi sa 16” kotačima od lakog metala „Valencia“. Kao i Polo Style, tako je i Polo R-Line također opremljen infotainment sustavom „Ready2Discover“.

VW Polo motori

Uz novi Volkswagen Polo, obnovljeni 1,0-litreni benzinski trocilindraš sa 70 kW ili 95 konjskih snaga ili maksimalno 81 kW ili 110 konjskih snaga pruža vrhunsku snagu s turbopunjačem. Dostupan je s manualnim 5 stupanjskim mjenjačem ili DSG7 automatskim mjenjačem.

vw polo motor

Obratite nam se s povjerenjem

Dario Halar

Dario Halar

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

VW Polo konfigurator

Ukoliko niste našli model koji ispunjava sve vaše želje, pokrenite VW Polo konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

VW Polo konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.