Novi VW Golf 8 GTD

VW Golf 8 GTD konfigurator i isporuka odmah

Novi Golf 8 GTD je snažan i učinkovit, a da to ne mora pokazivati suviše otvoreno. Odlikuje se sportskim karakterom, suverenošću i jasnim dizajnom.

Golf 8 GTD cjenik
VW_Golf 8 _GTD_eksterijer_front

Sportski karakter

VW_Golf 8 _GTD_eksterijer_overside

Snažan, ali štedljiv

VW_Golf 8 _GTD_eksterijer_overside_01

Elegantan

VW_Golf 8 _GTD_interijer

Sportska udobnost

I

Golf 8 GTD cijena i osnovne informacije

Novi Golf 8 GTD odlikuje se sportskim karakterom, suverenošću i jasnim dizajnom, a nudi GTI performanse uz potrošnju ispod 6 litara. Njegov 2,0 TDI motor postiže snagu od 147 kW (200 KS) i okretni moment od 400 Nm.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • 2.0 TDI motor s 200KS i 400Nm
  • Potrošnja ispod 6 litara
  • Sportski karakter
  • Serijska LED svjetla
  • Serijski Digital Cockpit Pro

Cijena od (uključujući PDV)

40.875 EUR

Snaga motora (kW / KS)

147 / 200

Ubrzanje 0-100km/h (sec)

7,1

Maksimalna brzina (km/h)

245

Okretni moment (Nm)

400

Potrošnja goriva (l/100km)

5,2 - 5,9

Golf 8 GTD eksterijer

Golf GTD ističe se snažnim branikom te rešetkom hladnjaka saćaste strukture. Elegantna kromirana ukrasna letvica, koja se proteže preko prednjeg dijela vozila sve do upečatljivih LED glavnih svjetala, pobrinut će se za atraktivan kontrast. Spuštena karoserija u kombinaciji s proširenim bočnim pragovima naglašava dinamičan cjelokupni dojam s bočne strane. U stražnjem dijelu vozila Golf GTD impresionira kromiranim završetcima ispušne cijevi, kromiranim dvostrukim završetkom ispušne cijevi, krovnim spojlerom i LED stražnjim svjetlima.

SVJETLA
Golf GTD opremljen je već u sklopu serijske opreme LED glavnim svjetlima koja se vrlo dinamično protežu bočno prema blatobranima, dok u stražnjem dijelu vozila dominiraju uska LED stražnja svjetla. Svoj Golf GTD možete opcijski opremiti IQ.Light svjetlima. Tada će vam put osvjetljavati izrazito jaka LED Matrix glavna svjetla uključujući regulaciju dugih svjetala “Dynamic Light Assist”.

Paket također uključuje inovativne dinamične pokazivače smjera koji smjer skretanja prikazuju u obliku animirane svjetlosne trake.

VW Golf 8 GTD dimenzije

Golf 8 GTD je dugačak 4.287 mm, širok 1.789 mm (bez vanjskih retrovizora), a visok 1.478 mm. Međuosovinski razmak je 2.626 mm.

Volumen prtljažnika je 374 litara ili 1.230 litara s preklopljenom stražnjom klupom.

Golf GTD Interijer

Za prepoznatljiv sportski karakter u unutrašnjosti modela GTD sve su komponente međusobno usklađene. To počinje s papučicama od plemenitog čelika te se nastavlja s dekorativnim umetcima i tipičnim ukrasnim šavovima pa sve do crne krovne obloge. Pritom će se LED ambijentalno osvjetljenje pobrinuti za svjetlosne akcente na pravim mjestima.

A da je u cockpit i središnju konzolu već ušla digitalna budućnost, također se vidi na prvi pogled. Ovdje dominiraju zasloni visoke rezolucije, a većinom funkcija poput radiouređaja, 3-zonskog klima-uređaja “Air Care Climatronic” i osvjetljenja može se rukovati preko klizača i površina osjetljivih na dodir.

DIGITAL COCKPIT PRO
Digital Cockpit Pro se u kombinaciji s opcijskim navigacijskim sustavom “Discover Pro” može proširiti u Innovision Cockpit. To znači da su raspoloživa dva zaslona veličine 10″ (25,4 cm) i 10,25″ (26,04 cm). Na tako nastalom području zaslona uz klasične sadržaje poput brojača okretaja, brzinomjera i brojača kilometara imate još jasniji i detaljniji pregled dodatnih korisnih podataka. Početnoj slici ekrana možete dodijeliti favorizirane funkcije kao kod smartphonea.

Golf GTD serijski je opremljen sustavom Digital Cockpit Pro.

VIŠENAMJENSKO KOLO UPRAVLJAČA
Klasični funkcijski gumbi u cockpitu u Golfu GTD pretežno su ustupili mjesto površinama osjetljivima na dodir. Tako ćete primjerice 3-zonskim klima-uređajem “Air Care Climatronic” upravljati sasvim jednostavno i intuitivno preko tipki i klizača.

Dodirnim višenamjenskim sportskim kolom upravljača od kože također možete rukovati jednostavnim dodirom prsta. U kombinaciji s inteligentnim vođenjem kroz izbornik omogućen vam je pristup brojnim funkcijama. Haptički feedback u obliku blage vibracije potvrđuje svaki unos.

PREMIUM SPORTSKA SJEDALA I OPREMA OD KOŽE
Dok su prednja premijska sportska sjedala presvučena dugovječnom tkaninom u dizajnu “Scale Paper”, Kristall sivi akcenti tipični za GTD dizajn nalaze se i na kožnom kolu upravljača i na tekstilnim podnim prostirkama s usklađenim bojama.

HEAD-UP ZASLON
Jedan dio vjetrobranskog stakla postaje projekcijska površina na kojoj se prikazuju brzina, obavijesti sustava potpora za vozača ili navigacijske obavijesti. S projekcijske se površine informacije mogu vrlo dobro iščitati čak i pri pozadinskom osvjetljenju iz suprotnog smjera. A ako vam zaslon više ne treba, možete ga isključiti u bilo kojem trenutku.

Vozni postroj i motor

Golf 8 GTD je prvi Volkswagen s dvostrukim SCR katalitičkim pretvaračem (za značajno smanjenje NOx koje generira TDI u usporedbi s motorom u prethodnom modelu). Moderna tehnika motora u vašem Golfu GTD odlikuje se štedljivošću, dobrim performansama i snagom.

Njegov 2,0 TDI motor s punim zvukom brzine postiže impresivnu snagu od 147 kW (200 KS) – dojmljivo naglašenu okretnim momentom od 400 Nm. Maksimalna brzina koju postiže je 245 km/h. Do stotke stiže za 7,1 sekundu, a vrijeme koje mu je potrebno od 100 do 200 km/h iznosi 20,1 sekundi.

AUTOMATIZIRANI MJENJAČ S DVIJE SPOJKE DSG
Dostupan je isključivo sa automatskim DSG mjenjačem koji je filigranski usklađen sa TDI motorom. Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG s novorazvijenom malom ručicom mjenjača pobrinut će se za užitak u vožnji bez prekida. Naime, njime ćete savršeno glatko mijenjati stupnjeve prijenosa, a moći ćete čak i smanjiti svoju potrošnju goriva. Pritiskom na ručicu automatskog mjenjača jednostavno odaberite željeni stupanj za vožnju koji će potom biti realiziran zahvaljujući električno spojenom “Shift by Wire” mjenjaču.

Posebno praktičan kod zastoja: sustav će vam u kombinaciji s opcijskim sustavom “Travel Assist” pružiti potporu tijekom kretanja i kočenja.

ELEKTRONIČKA BLOKADA DIFERENCIJALA XDS+
XDS+ serijski osigurava bolju trakciju, a time i opušten osjećaj u zavojima. Tako primjerice jednostranim, preciznim povećanjem kočionog tlaka vožnja u zavojima postaje brža i preciznija s još više sportskih performansa.

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

Golf 8 GTD konfigurator

Pokrenite Golf 8 GTD konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Golf 8 GTD konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.