Novi VW Transporter T6.1

VW Transporter T6.1 konfigurator i isporuka odmah

Novi VW Transporter T6.1 sa svojom visinom, mnoštvom prostora i modernim sustavima potpore u vožnji on izvrsno osigurava siguran prijevoz za sav vaš materijal.

vw-transporter-6-1_exterijer

Ikona na cesti

vw-transporter-6-1-interijer

Nova izvedba ikone

I

VW Transporter T6.1 cijena i osnovne informacije

VW T6 Transporter je prije više od 70 godina bio rješenje za transport. Danas je Transporter 6.1 furgon učinkovitiji nego ikada. Sa svojom visinom, mnoštvom prostora i modernim sustavima potpore u vožnji on izvrsno osigurava siguran prijevoz za sav vaš materijal, ali i suradnike koje ćete prevoziti. T6 je 2019. doživio update te se danas prodaje pod nazivom T6.1.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Najveća raznolikost varijanti u klasi
  • Opterećenje prikolice do 2,5 t
  • Opterećenje do 1,4 t
  • Dovoljno prostora za čak tri euro palete
  • Volumen teretnog prostora do 6,7 m3
  • Visina teretnog prostora do 1.940 mm
  • Velika raznolikost pregradnih stijenki
  • Ergonomsko radno mjesto
  • Inačice: Furgon, Furgon Plus, Kombi, Kamionet

Snaga motora (kW)

66 - 150

Snaga motora (KS)

90 - 204

Potrošnja goriva (l/100km)

7,0 - 9,0

Transporter T6.1 eksterijer

Branici, zaštitna rešetka hladnjaka, kućišta vanjskih zrcala, ručice vrata i stražnjeg poklopca su crne boje. Novosti su zaštitna rešetka hladnjaka s dvostrukom kromiranom letvicom i H7 halogena glavna svjetla.

Dostupan kao furgon, furgon plus, kombi i kamionet u više od 400 varijanti modela. Ovisno o modelu na raspolaganju stoje različite visine krova, međuosovinski razmaci, paketi sjedala i teretne platforme. Izrazito stabilna karoserija, dugovječni materijali i najbolja obrada.

Novi Transporter T6.1 dimenzije

Novi VW Transprter T6.1 je dugačak 4.904 mm (kratki međuosovinski razmak) ili 5.304 mm (dugi međuosovinski razmak), širok 2.297 mm (s retrovizorima) i visok 1.990 mm (kratki međuosovinski razmak) ili 2.477 mm (dugi međuosovinski razmak).

Novi VW Transporter T6.1 interijer

Ergonomsko vozačevo sjedalo, podesivo kolo upravljača i pozicija sjedala, čvrsta, ali udobna tkanina i novorazvijena ručica mjenjača učinit će vožnju najudobnijom mogućom. Novosti su instrumentna ploča s otvorenim pretincima za odlaganje, držačima za čaše i pretincem za rukavice s mogućnošću zaključavanja; presvlaka sjedala od tkanine „Double Grid“ Titan crne boje; električni podizači prozora; LED osvjetljenje unutrašnjeg prostora s dvama svjetlima za čitanje u krovnoj konzoli; radiosustav „Composition Audio“ s dvama zvučnicima, otvorom za SD karticu, bluetooth handsfree sustavom i USB sučeljem.

Dvostruki pretinac u vratima nudi mnoštvo prostora za odlaganje dokumentacije, uređaja i hrane. Dvodijelni pretinac za odlaganje nudi praktičan prostor za dokumentaciju i uređaje koje morate imati pri ruci. Novo sučelje za mobilni telefon „Comfort“ uključujući funkciju induktivnog punjenja puni kompatibilne uređaje kada se nalaze u pretincu.

Tehnologija 6.1
Zahvaljujući We Connect uslugu uvijek ste upoznati s potrebnim informacijama – privatno i poslovno. Infotainment sustav vašeg vozila omogućuje vam da u svakom trenutku imate kompletan pregled situacije pred sobom, dok će vas navigacijski sustav “Discover Media” sigurno i na vrijeme odvesti do vašeg odredišta.

Dorađeni cockpit pomaže vam zadržati pregled nad situacijom. Osim dva okrugla instrumenta za prikaz brzine i okretnog momenta, opcijski dostupan digitalni višenamjenski prikaz nudi važne informacije o prijeđenom putu, trajanju vožnje i podacima potrošnje. Višenamjenski prikaz dostupan je i sustav prepoznavanja umora vozača, koji će aktustičnim i optičkim signalima upozoriti vozača da napravi potrebnu pauzu od vožnje.

Novi VW Transporter T6.1 teretni prostor

Dok su kod standardnog krova dio opcijske opreme, stražnja krilna vrata kod visokog krova čine dio serijske opreme. Opcijski su izrađena od lima ili ostakljena te su po želji dostupna s kutom otvaranja od 250° i bočnom blokadom. Tu si i standardna desna klizna vrata; stražnja podizna vrata bez prozora; preklopive ušice za vezanje tereta; poluvisoke bočne obloge od ploča od tvrdih vlakana. Novost je LED osvjetljenje teretnog prostora s regulacijom iz cockpita.

Stražnja krilna vrata omogućuju fleksibilno korištenje stražnjeg otvora teretnog prostor širine 1.473 mm.

Novi VW Transporter T6.1 vozna dinamika

Modernu tehnologiju motora BlueMotion u Transporteru 6.1 odlikuju izvedba, vučna snaga i ekonomičnost. Uz to vam opcijski pogon na sve kotače 4MOTION i 100% mehaničko zaključavanje diferencijala za stražnju osovinu osiguravaju da možete obaviti gotovo svaki posao. S DSG mjenjačem s dvostrukom spojkom čak i bez prekida vučne snage.

Sustavi potpora za vozača

Novo zaključavanje teretnog prostora omogućuje zaključavanje teretnog prostor odvojeno od vozačeve kabine. Novosti su elektromehanički servoupravljač; potpora kod bočnog vjetra, centralno zaključavanje s dvama daljinskim upravljačima na radiosignal i unutrašnjom aktivacijom.

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

damir palija

Damir Palija

Voditelj prodaje vozila