Novi ŠKODA Superb

ŠKODA Superb konfigurator i isporuka odmah

Novi ŠKODA Superb automobil je koji utjelovljuje istinski luksuz bez ijednog klišeja. Sa sofisticiranim dizajnom, komfornim tehnologijama i beskrajnom praktičnošću on je automobil koji može impresionirati svime onim što je važno.

skoda-superb_exterior_front

Snažan motor

skoda-superb_exterior_04

Visok stupanj udobnosti

skoda-superb_exterior_back_01

Ekspresivan i impresivan

skoda-superb_exterior_front_02

Moderniji i agresivniji dizajn

skoda-superb_exterior_front_05

Nova dimenzija luksuza

superb-interijer_01

Najmoderniji infotainment sustavi

I

ŠKODA Superb osnovne informacije

Novi ŠKODA Superb nastavak je modernizacije ove marke koja uživa sve veću popularnost na tržištu. Model SUPERB može ispuniti i najstrože zahtjeve u pogledu izgleda i opreme, a dostupan je u jedinstvenim verzijama kao što su ekskluzivna varijanta Laurin & Klement, stilska varijanta SportLine, a sada i robusna varijanta Scout.

Za pregled važnije serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte ŠKODA SUPERB KATALOG.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Novi dizajn
  • Prostrana unutrašnjost
  • Visok stupanj udobnosti
  • Snažni i štedljivi motori
  • 5 varijanti opreme

Snaga motora (kW)

110 - 147

Snaga motora (KS)

150 - 200

Potrošnja goriva (l/100km)

4,9 - 6,8

Superb eksterijer

Novi dizajn prednjeg kraja, koji zadržava karakterističnu Škoda masku, donosi nova prednja svjetla i donji dio prednjeg branika. Poput stražnjeg kraja na modelu Scala, i Superb će običan logotip marke zamijeniti širokim natpisom cijelom širinom prtljažnika. Svjetla za maglu redizajnirana su te sada, osim svoje korisne funkcije, imaju ključnu dizajnersku ulogu.

SVJETLA
Napredna tehnologija otkriva svoju ljepotu u dizajnu svjetala modela SUPERB. On je prvo vozilo marke ŠKODA koje sadrži LED Matrix glavna svjetla, a ona nude bolje osvjetljenje ceste i viši stupanj sigurnosti.

LED stražnja svjetla opremljena su animiranim pokazivačima smjera, koji ne samo da otkrivaju kamo vozač namjerava skrenuti, već također unose dinamičnost u vozilo. Stražnja svjetla također se odlikuju osvjetljenjem u obliku slova C tipičnim za obitelj vozila ŠKODA, no unaprijeđena su suvremenim izgledom.

ŠKODA Superb dimenzije

Novi ŠKODA Superb je dugačak između 4.862  mm i 4.967 mm, širok 1.864 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.031 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok između 1.453 mm i 1.492 mm. Međuosovinski razmak je između 2.836 mm i 2.841 mm.

Volumen prtljažnika iznosi 625 litara, a 1.760 litara preklapanjem stražnje klupe.

skoda-superb-dimenzije

VARIJABILNA PODNICA PRTLJAŽNIKA
S varijabilnom podnicom u prtljažniku, dno prtljažnika može se podići do visine praga za utovar, čime se otvara širok raspon transportnih mogućnosti. Podnica se također može izvući i učvrstiti u donjem položaju. Dakle, sustav nudi puno praktičnog prostora za pohranu. Standardizirana fiksacija prtljage osigurava da čak i manji predmeti koji se nalaze ispod poda za utovar budu pričvršćeni tijekom vožnje.

Novi ŠKODA Superb interijer

Svaka značajka u interijeru dizajnirana je kako bi putovanje učinila udobnim. Uživajte u osjećaju luksuza s atraktivnim dekorativnim elementima, presvlakama sjedala, šavovima u naslonima za ruke, kromiranim detaljima i LED ambijentalnim osvjetljenjem koje se proteže duž unutrašnjosti vozila.

Unutrašnjost vozila sadrži visokokvalitetne materijale i preciznu izradu, koja je naglašena šavovima u naslonu za ruke i presvlakama sjedala. Pregršt kromiranih detalja može se pronaći na instrumentnoj ploči, vratima, kolu upravljača i vrhu ručice mjenjača.

INFOTAINMENT SUSTAV
Odaberite između tri vrhunska infotainment sustava s zaslonom u veličinama od 6,5 do 9,2 inča. Prvoklasna radio i navigacijski sustav “Amundsen”, koji standardno uključuje virtualni kokpit, mogućnost povezivanja usluga ŠKODA Connect, 3D navigaciju i te mogućnost upravljanja kontrolama glasom. Po želji, na raspolaganju je Wi-Fi ili ŠKODA sound sustav.

Novi multimedijalni paket donosi i podršku za bežičnu Android Auto i Apple CarPlay povezivost s mobilnim uređajima, uz novu ergonomiju unutrašnjosti. Također, multimedijalni će sustav odsad moći obnavljati svoju softversku podršku potpuno bežično, što uključuje i dodavanje novih aplikacija.

Sustavi potpore za vozača i sigurnost

FRONT ASSIST UKLJUČUJUĆI SUSTAV PREPOZNAVANJA PJEŠAKA
Front Assist je sigurnosni sustav koji upozorava na opasnost od sudara i u slučaju neizbježnog sudara aktivira kočnice kako bi se ublažile posljedice. Pomoću radarskog senzora u rešetki hladnjaka Front Assist permanentno nadzire razmak od vozila koje vozi ispred te prepoznaje pješake. Ako se razmak smanji ili ako postoji opasnost od sudara, a vozač ne reagira, sustav automatski intervenira.

AUTOMATSKA KONTROLA UDALJENOSTI (ACC)
Nova značajka automatske regulacije udaljenosti može unaprijed očitati ograničenja brzine, kao i druge prometne znakove te prema tome automatski regulirati brzinu kretanja vašeg vozila. Primjerice, ako ste sa svojim SUPERBOM na autoputu i stignete do gradskog područja, automatski će se brzina prilagoditi na 80 km/h. Tek po izlasku iz gradskog područja će asistent vratiti brzinu do ograničenja za vožnju na autoputu.

POTPORA ZADRŽAVANJA VOZILA NA VOZNOM TRAKU
Potpora zadržavanja vozila na voznom traku upozorava na nenamjerno napuštanje voznog traka i aktivnim impulsom upravljača sprječava neželjeni prelazak vozila u drugi vozni trak. Sustav je aktivan pri brzinama iznad 65 km/h i kod prepoznatljivih oznaka voznog traka.

SUSTAV POTPORE U GUŽVI
Ovaj sustav nudi veću sigurnost i udobnost u prometnim gužvama i zaustavljanju u prometu. Pomoćnik za zastoj u prometu koristi DSG mjenjač s dvostrukim kvačilom, te sustave potpore za prediktivni tempomat i održavanje vozila unutar vozne trake kao i sustave potpore za promjenu staze.

SUSTAV PREPOZNAVANJA PROMETNIH ZNAKOVA
Pomoću jedinice za obradu slike, vozilo provjerava prepoznate prometne znakove i usklađuje rezultate s navigacijskim podacima. Sustav može otkriti ograničenja brzine i znakove o zabrani pretjecanja, kao i dodatne informacije. Isto tako, on uzima u obzir znakove koji otkazuju prethodno ograničenje i prikazuje ih vozaču.

Superb motori i pogon

Prave novosti kriju se ispod poklopca motora. Tako su dostupna 2 TSI i 2 TDI motora.

Škoda Superb dobiva i hibridni pogon u obliku 1.4 TSI benzinskog motora u kombinaciji s elektromotorom ukupne snage 215 KS. Uz emisiju koja će biti bliska onoj koju ostvaruje hibridni Passat, od svega 39 g/km, novi će Superb nuditi i 50 km čisto električnog dometa.

Motor Snaga (kW, KS) Mjenjač
1,5 TSI 110 (150) DSG 7
2,0 TSI 140 (190) DSG 7
2,0 TDI 110 (150) DSG 7
2,0 TDI 147 (200) DSG 7

ŠKODA Superb Combi osnovne informacije

Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva (l/100km)
110 – 147 150 – 200 5,1 – 7,0

 

EKSTERIJER
Dinamički ukupni dojam ŠKODA SUPERB Combi modela bazira se na posebno uspješnoj dizajnerskoj mješavini dugog međuosovinskog razmaka, skraćenog prednjeg kraja, elegantnog usmjeravanja krovne linije i iskrivljenog stražnjeg stakla.

Besprijekoran, autentičan, dinamičan. Prednji kraj novog SUPERBA Combi ostavlja snažan dojam. To osiguravaju redizajnirana rešetka hladnjaka, nova LED glavna svjetla i svestrani obnovljeni branik sa standardnim LED svjetlima za maglu.

Samouvjeren, ekspresivan i impresivan: stražnji kraj smo nadogradili redizajniranim stražnjim LED svjetlima i animiranim pokazivačima smjera. Logotip ŠKODA zamjenjuje zaštitni znak. Više prostora, više prisutnosti, više jasnoće.

DIMENZIJE
Novi ŠKODA Superb Combi je dugačak između 4.862  mm i 4.967 mm, širok 1.864 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.031 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok između 1.453 mm i 1.492 mm. Međuosovinski razmak je između 2.836 mm i 2.841 mm.

Volumen prtljažnika iznosi 660 litara, a 1.950 litara preklapanjem stražnje klupe.

INTERIJER
Novi SUPERB Combi je kroz mnoštvo malih dorada dodatno učvrstila svoj status ikone. Novim značajkama dizajna interijera pripadaju kromirani elementi na instrumentalnoj ploči te vratima, kao i novi izgled središnje konzole. Nenadmašna prostranost za sve suputnike također postavlja nove standarde.

Sjedala s raznolikim izborom presvlaka i funkcionalnosti garantiraju maksimalnu udobnost, tijekom čitavog trajanja putovanja. Birajte između Alcantara®, kožnih i presvlaka od tkanine. Osim funkcije masaže (samo vozačevo sjedalo), te funkcijom memoriranja postavki, sjedala možete grijati te dodatno prilagoditi sebi.

VIRTUAL COCKPIT
Virutalni kokpit, stvoren da se prilagodi vama, nudi preko pet različitih izgleda i pobrinut će se za savršen pregled tijekom vožnje. Svi se podaci prikazuju na 10,25″ ekranu, a možete upravljati podacima sa vašeg pametnog mobitela, navigacijom ili reprodukcijom glazbe.

Ovdje pokrenite ŠKODA SUPERB COMBI KONFIGURATOR.

ŠKODA Superb Laurin & Klement osnovne informacije

Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva (l/100km)
110 – 147 150 – 200 5,0 – 5,5

 

INTERIJER
Individualizirajte interijer modela SUPERB L&K kako bi savršeno odražavao vašu osobnost: možete birati između bež, smeđih ili crnih kožnih sjedala i tri verzije krovne obloge.

Ekskluzivan dekor Piano crne boje i deset boja ambijentalnog osvjetljenja namjestivih pomoću sustava infotainment nude diskretno osvijetljen prostor tijekom vašeg putovanja. Sve to dio je serijske opreme.

VIRTUAL COCKPIT
Virtual cockpit, koji nudi pet različitih rasporeda prikaza, osigurava savršen pregled tijekom vožnje. Podaci putnog računala i druge informacije, kao što su informacije o navigaciji, reprodukciji medija i telefonu, prikazuju se na prekrasnom 10,25″ digitalnom zaslonu.

KOTAČI
18” Aero kotači od lakog metala Propus inovativnog Aero dizajna – aerodinamički optimizirani radi postizanja minimalnog otpora i, kao posljedica toga, smanjivanja potrošnje – dio su serijske opreme.

MOTORI
ŠKODA Superb Laurin & Klement dostupna je s dva 2,0 TDI motora koji razvijaju 11o kW i 147 kW. Oba pogona dolaze s DSG 7 automatskim mjenjačem.

Ovdje pokrenite ŠKODA SUPERB LAURIN & KLEMENT KONFIGURATOR.

skoda-superb-Laurin & Klement-eksterijer

skoda-superb-Laurin & Klement-interijer

Obratite nam se s povjerenjem

ivana vukasinovic - skoda

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

ŠKODA Superb konfigurator

Pokrenite ŠKODA Superb konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

ŠKODA Superb konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.