Novi ŠKODA Kodiaq

ŠKODA Kodiaq konfigurator i isporuka odmah

Samouvjereno, elegantno SUV vozilo prepuno najnovije tehnologije!

novi kodiaq

Revolucionaran

nova skoda kodiaq

Udobnost

novi kodiaq cijena

Elegancija

skoda kodiaq 2024 interijer

Bogat opremom

Stil

I

ŠKODA Kodiaq i osnovne informacije

Druga generacija velikog Škoda SUV vozila može se pohvaliti moćnim izgledom, inovativnim novim značajkama i dodatnim prostorom. Novi koncept u unutrašnjosti kombinira održive materijale i prostran dizajn s inovativnim upravljačkim elementima kao što su novi Škoda Smart Dials.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Druga generacija modela Kodiaq
  • Prostrana unutrašnjost i prtljažnik
  • Brojni sustavi potpora za vozača
  • 5 ili 7 sjedala
  • Novi dizajn i veća održivost

Cijena od (uključujući PDV)

36.562 EUR

Snaga motora (kW)

110 - 150

Potrošnja (l/100km)

5,4 - 6,7

Snaga motora (KS)

150 - 204

Nova Škoda Kodiaq eksterijer

Prednja rešetka s vodoravnom svjetlosnom trakom i nova generacija TOP LED Matrix glavnih svjetla stvaraju jedinstveni svjetlosni potpis. Robusni izgled naglašen je kotačima do 20 inča, skulpturalnim oblicima poklopca motora i zrnatim crnim plastičnim elementima. Napredni sustavi potpore za vozača, moderna tehnologija i obilje komfornih značajki Kodiaq čine odličnim izborom.

Aerodinamički optimizirana i izdužena linija krova, nadopunjena ravnim srebrnim pocinčanim krovnim nosačima, odmah privlači poglede sa strane. Tornado linija proteže se cijelom dužinom bočne strane vozila i pridonosi dinamičnom izgledu modela Kodiaq, dok izrazito skulpturirana karoserija, koja se proteže preko prednjih i stražnjih kotača kako bi istaknula kućišta kotača, naglašava njegovu robusnost. Elegantan i moćan dizajn naglašen je kotačima veličine do 20 inča i elementima od zrnate crne plastike – ne samo uglata kućišta kotača, već i pragovi vrata.

nova skoda kodiaq eksterijer

 

Nova ŠKODA Kodiaq dimenzije

Novi ŠKODA Kodiaq dugačak je između 4.758 mm, širok 1.864 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.133 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok između 1.679 mm. Međuosovinski razmak iznosi 2.791 mm.

Uz Kodiaq možete zaboraviti na brige da nešto ne možete ponijeti sa sobom. Jednostavno je – u njega stane sve što vam je potrebno. Kapacitet prtljažnika iznosi 910 l u osnovnoj konfiguraciji s pet sjedala, a povećava se na 2105 l kada preklopite naslone stražnjih sjedala. To prtljažnik modela Kodiaq čini jednim od najvećih u klasi.

nova skoda kodiaq dimenzije

Nova ŠKODA Kodiaq interijer

Prostorom vozača dominira višenamjensko kolo upravljača koje je u sredini ukrašeno novim 2D logotipom marke Škoda, a dolazi s ukrasnim elementima nove mat Unique Dark Chrome boje. Samostojeći moderni dodirni zaslon infotainment sustava izlazi iz instrumentne ploče i na taj je način uvijek nadohvat ruke vozača. Budući da je automatski mjenjač premješten uz kolo upravljača, središnja konzola nudi više prostora i ostavlja čišći dojam. Ambijentalno osvjetljenje na instrumentnoj ploči i oblogama vrata pridonosi privlačnom ugođaju interijera.

Opcijski treći red sjedala Kodiaq čini iznimno praktičnim vozilom koje može primiti do sedam putnika. Osiguran im je maksimalni komfor tijekom vožnje i uživaju u puno prostora u interijeru. Nije potrebno isticati da se na vanjskim stražnjim sjedalima u drugom redu i na suvozačevu sjedalu nalaze Isofix sidrišne točke.

skoda kodiaq interijer

 

HEAD UP ZASLON

Head-up zaslon praktičan je pomoćnik na vašim putovanjima, projicira vašu trenutačnu brzinu, upute navigacije i druge informacije na vjetrobran. Virtualni cockpit od 10″ s pet različitih načina prikaza nudi detaljnije informacije i može se konfigurirati kako bi prikazivao podatke koje odaberete.

skoda kodiaq head up

Sustavi potpor za vozača

Sustav Travel Assist integrira nekoliko funkcija. Kad su međusobno povezani, vozilo može znatno olakšati vožnju i povećati komfor putovanja. Nakon aktivacije sustav potpore Travel Assist može automatski zaustaviti i pokrenuti vozilo, zadržavati vozilo na voznom traku, slijediti druga vozila u slučaju prometnog zastoja ili prikazivati okolni promet na zaslonu ispred vas.

PRIKAZ OKOLNOG PROSTORA “AREA VIEW”
Prikaz okolnog prostora “Area View” sastoji se od 4 kamere koje prate prostor oko vozila. Slika se u realnom vremenu prenosi na zaslon infotainment sustava, tako da u svakoj situaciji možete brzo reagirati.

PRIKOLICA KOJA PARKIRA SAMA SEBE
Rado biste imali prikolicu, ali se grozite od manevriranja prikolicom unatrag. Potpora za manevriranje prikolicom za vrijeme lagane vožnje unatrag preuzima kontrolu umjesto vas.

POTPORA ZA KOČENJE PRI MANEVRIRANJU
Unatoč parkirnim senzorima prilikom ulaska i izlaska iz parkirnog mjesta postoje situacije kada ne možete zakočiti pravovremeno. Uz pomoć potpore za kočenje pri manevriranju KODIAQ koči automatski, čime može spriječiti moguću koliziju.

POTPORA UPRAVLJANJA PRI PARKIRANJU
Potporom upravljanja pri parkiranju bez problema ćete se parkirati i u uska parkirna mjesta. Ona vam pomaže u pronalasku prikladnog parkirnog mjesta i parkira vozilo automatski u okomita i uzdužna parkirna mjesta, pri čemu parkirna mjesta trebaju biti duža svega 60 cm od samog vozila.

POTPORA IZLASKA IZ PARKIRNOG MJESTA
Kao dio potpore pri promjeni voznog traka potpora izlaska iz parkirnog mjesta koristi iste radarske senzore i pomaže kod izlaska iz parkirnog mjesta unatrag. U slučaju neposredne opasnosti ova potpora može čak i automatski zakočiti.

nova skoda kodiaq sustavi potpore

Nova ŠKODA Kodiaq motori

Novi Kodiaq dostupan je s dva dizelska i dva benzinska motora snage od 110 kW (150 KS) do 150 kW (204 KS).

Novi dodatak ponudi je prvi plug-in hibridni pogonski sklop modela Kodiaq. Nudi izlaznu snagu sustava od 150 kW (204 KS) i potpuno električni doseg veći od 100 kilometara. Uz to, 1.5 TSI motor sa 110 kW (150 KS) označava premijeru tehnologije djelomičnog hibrida u modelu Kodiaq. Top motori 2.0 TSI sa 150 kW (204 KS) i 2.0 TDI sa 142 kW (193 KS) serijski su opremljeni pogonom na sve kotače. Svi pogonski sklopovi u novom modelu Kodiaq serijski su opremljeni mjenjačem s dvije spojke DSG.

Škoda upotrebljava najnoviju modifikaciju svog plug-in hibridnog pogonskog sklopa za elektrifikaciju druge generacije modela Kodiaq. Opremljen je 1.5 TSI motorom sa 110 kW (150 KS) koji, zajedno s elektromotorom, isporučuje snagu sustava od 150 kW (204 KS) koja se prenosi na prednje kotače putem 6-stupanjskog mjenjača s dvije spojke DSG. Nova visokonaponska baterija omogućuje doseg s potpuno električnim pogonom od više od 100 kilometara prema ciklusu WLTP.

Punjenje snagom do 11 kW putem wallboxa i AC punjača te 50 kW na DC punjačima za brzo punjenje osigurava brzo punjenje baterije kod kuće ili na putu. Energija se također rekuperira tijekom kočenja. Unatoč velikoj bateriji, kapacitet prtljažnika modela Kodiaq iznosi izdašnih 745 litara. Infotainment sustav uključuje brojne funkcije specifične za plug-in hibridnu verziju – kako bi, na primjer, pretraživanje stanica za punjenje bilo posebno jednostavno.

nova skoda kodiaq hibrid

 

 

Obratite nam se s povjerenjem

ivana vukasinovic - skoda

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Tomislav Smolčić škoda

Tomislav Smolčić

Prodajni savjetnik

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

ŠKODA Kodiaq konfigurator

Pokrenite ŠKODA Kodiaq konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Nova Škoda Kodiaq konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.