Podsjećamo: Vrijeme je za ljetne gume!

Pronađite veliki izbor ljetnih guma

09.04.2020

DOLASKOM proljeća i prelaskom na ljetno računanje vremena potrebno je zamijeniti zimske gume na našim automobilima. U Hrvatskoj je zimska oprema obavezna na zimskim dionicama javnih cesta od 15.studenog do 15.travnja kada se preporuča zimske gume zamijeniti ljetnima.

Naime, iako su zimske gume jako kvalitetne i sigurne, to ne vrijedi prilikom toplijeg vremena jer će ljetne gume pružiti mnogo bolje uvjete i sigurniju vožnju. Osim toga, zimske gume se u ljetnim mjesecima puno brže troše pa zbog promjene strukture više neće u zimi moći reagirati kao one koje su bile kvalitetno skladištene i čuvane.

Cijene ljetnih guma variraju ovisno o proizvođaču i njihovim dimenzijama. Uz gume trošak je i montaža i balans guma, no ako ih zamijenite na vrijeme, nekoliko godina nećete morati kupovati nove gume, samo će biti potrebno osigurati njihovu montažu i skladištenje.

U AutoZubak servisu pronađite veliki izbor ljetnih guma i mogućnost plaćanja na rate. Ponudu provjerite ovdje a sa svim upitima i narudžbama možete se javiti na našu email adresu kontakt-centar@autozubak.hr ili na besplatan broj telefona 0800 54 32 ili posjetite neku od AutoZubak poslovnica.

Molimo vas da budete pažljivi, te da poštujete preporučene mjere za preventivnu zaštitu prilikom posjeta našim servisima. Dezinficirajte ruke, držite udaljenost, plaćajte beskontaktno.