Dezinfekcija unutrašnjosti vašeg vozila

Dezinfekcija klime

01.09.2020

Dragi naši korisnici, sada je važnije nego ikad brinuti o sebi i drugima oko sebe. Dajemo sve od sebe kako biste vi i vaše obitelji mogli na ispravan način dezinficirati unutrašnjost vašeg vozila, te bili sigurni i zaštićeni.

U svim AutoZubak servisima se provode pojačane higijenske i sanitarne mjere sukladno preporukama nadležnih institucija s ciljem zaštite kako naših zaposlenika, tako i korisnika usluga u servisu.

Zahvalni smo svim našim zaposlenicima, mehaničarima, limarima, lakirerima, autoelektričarima, čistačicama i ostalim servisnim stručnjacima koji brinu o vašim vozilima. Molimo vas da budete pažljivi, te da poštujete preporučene mjere za preventivnu zaštitu prilikom posjeta našim servisima. Dezinficirajte ruke, držite udaljenost, plaćajte beskontaktno.

Dezinfekcija auto klime

U redovan servis auto klime spada čišćenje ventilacijskih kanala, izvlačenje vlage i provjeravanje nepropusnosti sustava. U njega se potom vraćaju pročišćeni plin i ulje, a po potrebi se dopunjuje novim plinom i uljem. Antibakterijsko čišćenje isparivača auto klime i dezinfekcija ventilacijskih kanala vrlo su važni radi eliminacije neugodnih mirisa i gljivica koje se nakupljaju zbog vlažnosti i nekorištenja klima-uređaja tijekom zime.

Zbog poveće sigurnosti odlučili smo ponuditi dezinficiranje vašeg vozila u našim servisnim centrima upotrebom ovlaštenih uređaja iz ponude Volkswagen koncerna. Antivirusna dezinfekcija klime i unutrašnjosti vozila čisti i dezinficira kompletni klimatizacijski sistem i sistem dovoda zraka. Čišćenjem se u vozilu i u sustavu dovoda zraka stvara takav higijenski prostor koji onemogućuje stvaranje bakterija i do 6 mjeseci nakon čišćenja. Prema normi EN 14476 u samo 15 minuta eliminira 99,99% svih virusa, uključivo virus SARS-CoV-2 (Covid-19) iz sustava dovoda zraka te unutrašnjosti vozila. Cijena antivirusne dezinfekcije vozila iznosi 199,00 kn (u cijenu je uključen PDV). Ova usluga odnosi se na automobile u tvorničkom i produženom jamstvu marki Volkswagen, Audi, Škoda i SEAT, ali vrijedi i za sve druge marke vozila. Uslugu je moguće dogovoriti u AutoZubak poslovnicama u Sesvetskom Kraljevcu, Sesvetama, Velikoj Gorici, Varaždinu, Osijeku, Sisku i Požegi.

Ljubazno vas molimo da se sa svim upitima i narudžbama za dezinfekciju auto klime javite na našu email adresu kontakt-centar@autozubak.hr ili na besplatan telefon 0800 54 32.

Vidimo se!