Dezinfekcija unutrašnjosti vašeg vozila

Zaštitimo sebe i druge

07.04.2020

Dragi naši, sada je važnije nego ikad brinuti o sebi i drugima oko sebe. Dajemo sve od sebe kako biste vi i vaše obitelji mogli na ispravan način dezinficirati unutrašnjost vašeg vozila, te bili sigurni i zaštićeni.

Naši servisi otvoreni su za vas od 6. travnja, te na taj način izlazimo u susret svima onima kojima je auto neophodan za funkcioniranje. U svim AutoZubak servisima se provode pojačane higijenske i sanitarne mjere sukladno preporukama nadležnih institucija s ciljem zaštite kako naših zaposlenika, tako i korisnika usluga u servisu.

Zahvalni smo svim našim zaposlenicima, mehaničarima, limarima, lakirerima, autoelektričarima, čistačicama i ostalim servisnim stručnjacima koji brinu o vašim vozilima. Molimo vas da budete pažljivi, te da poštujete preporučene mjere za preventivnu zaštitu prilikom posjeta našim servisima. Dezinficirajte ruke, držite udaljenost, plaćajte beskontaktno.

Zbog poveće sigurnosti odlučili smo ponuditi dezinficiranje vašeg vozila u našim servisnim centrima upotrebom ovlaštenih uređaja iz ponude Volkswagen koncerna. Antivirusna dezinfekcija klime i unutrašnjosti vozila čisti i dezinficira kompletni klimatizacijski sistem i sistem dovoda zraka. Čišćenjem se u vozilu i u sustavu dovoda zraka stvara takav higijenski prostor koji onemogućuje stvaranje bakterija i do 6 mjeseci nakon čišćenja. Prema normi EN 14476 u samo 15 minuta eliminira 99,99% svih virusa, uključivo virus SARS-CoV-2 (Covid-19) iz sustava dovoda zraka te unutrašnjosti vozila. Cijena antivirusne dezinfekcije vozila iznosi 199,00 kn (u cijenu je uključen PDV). Ova usluga odnosi se na automobile u tvorničkom i produženom jamstvu marki Volkswagen, Audi, Škoda i SEAT, ali vrijedi i za sve druge marke vozila. Uslugu je moguće dogovoriti u AutoZubak poslovnicama u Sesvetskom Kraljevcu, Sesvetama, Velikoj Gorici, Varaždinu, Osijeku, Sisku i Požegi.

Ljubazno vas molimo da se sa svim upitima i narudžbama javite na našu email adresu kontakt-centar@autozubak.hr ili na besplatan telefon 0800 54 32.

Vidimo se!