T-Roc

Volkswagen T-Roc karakteristike, cijena, T-Roc konfigurator itd. na jednome mjestu. Posjetite nas u našim VW salonima.

22.04.2021

Novi T-Roc 2021/2022 će biti dostupan za narudžbe početkom 2022. godine.

VW T-Roc je prvi Volkswagenov crossover koji kombinira suverenost SUV-a i okretnost kompaktnog vozila. Njegov dizajn pokazuje karakter: visoka kvaliteta, pažnja prema detaljima i samopouzdanje. Uz to, svojim prtljažnikom zapremnine do 1.290 litara, dokazuje da kompaktni dizajn i prikladnost za svakodnevnu uporabu nisu proturječja. Pogledajte informativni T-Roc cjenik, a informativni letak preuzmite ovdje.

T-Roc leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata te operativni leasing uz rok financiranja 36-60 mjeseci i zamjenu vašeg starog auta za novi.

VW Genijalna ponuda - provjerite ovdje.

Za T-Roc Cabrio kliknite ovdje.

VW T-Roc - osnovne informacije:

  • Prvi Volkswagenov crossover
  • Moderan i upečatljiv dizajn
  • Brojni sustavi potpore
  • Brojne mogućnosti individualizacije
  • Snažni i štedljivi motori
  • Design ili Sport verzija

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
164.881,-
81 - 110
110 - 150
4,8 - 6,7l/100km

 

VW T-Roc - Eksterijer

Markantnom dizajnu stražnjeg dijela modela T-Roc Design doprinosi i upečatljivo uokvireni difuzor koji vozilu pruža robustan izgled. Kontrast čine kromirane trapezne maske koje istovremeno djeluju dinamično i elegantno te naglašavaju urbani karakter vozila. Zahvaljujući izrazito istaknutim rubovima stražnji dio crossovera djeluje samouvjereno, dok su stražnja svjetla integrirana u vodoravne linije.

Istaknut element dizajna je upadljivi C stup: sjajna letvica od kroma naglašava izduženu liniju krova vozila koja podsjeća na coupé modele.

T-Roc Design daje vam mnoštvo slobodnog prostora za oblikovanje. Tako vam sjajno polirani 17" kotači od lakog metala*, po želji stoje na raspolaganju u trima dodatnim bojama. K tomu pomoću različitih lakiranja u dvije boje* možete dodatno individualno naglasiti vozilo. Akcenti u kromiranoj izvedbi ističu stilski nastup vašeg modela T-Roc Design. Oni su primjerice prisutni u obliku kopče na crnoj rešetci hladnjaka zrnate strukture i na trapeznim maskama u stražnjem području vozila. Difuzor je i sprijeda i straga naglašen u kontrastnoj srebrnoj boji*.

* Dodatna oprema

vw-t-roc-eksterijer

Volkswagen T-Roc - Interijer

Već pri prvom susretu s cockpitom brzo ćete se snaći s obzirom da su instrumenti i elementi za rukovanje prilagođeni vozaču. A umjesto poznatih okruglih instrumenata po želji vam na raspolaganju stoji digitalni Active Info Display. On vam kao visokorezolucijski ekran u boji može prikazati puno više od uobičajenog brzinomjera te vam u različitim info profilima donosi primjerice detaljne podatke o vožnji ili grafičke prikaze vaših sustava potpore za vozača. U kombinaciji s navigacijskim sustavom možete zatražiti veliki prikaz karte ispred sebe - komfor koji ćete znati cijeniti.

U cockpitu modela T-Roc Sport i T-Roc Design očekuje vas višenamjensko kolo upravljača od ugodne kože u sklopu serijske opreme. Pomoću njega možete rukovati brojnim funkcijama kao što je infotainment sustav, a da pritom ne morate micati ruke s kola upravljača.

Za upravljačem modela T-Roc Sport brzo će vam postati jasno: za njegov dojmljivi nastup postoje dobri razlozi. S ambijentalnim osvjetljenjem, crvenim ukrasnim šavovima i elegantnim kromiranim dekorativnim umetcima ovaj model pokazuje svoju sportsko-elegantnu stranu. K tomu impresionira velikom ponudom prostora te brojnim opcijskim Connectivity funkcijama i sustavima potpore.

Sjednite na ugodna komforna sjedala koja su po želji dostupna u jednoj od ukupno dvije varijante izrazito kvalitetne kože "Vienna". U ovom ugodnom početnom položaju opušteno ćete telefonirati pomoću sučelja za telefon tijekom vožnje.

vw-t-roc-interijer

VW T-Roc dimenzije

T-Roc ima kompaktne vanjske dimenzije, međutim povišeni položaj sjedenja i ugodni slobodni prostor za noge pružit će vam osjećaj kao da ste sjeli u puno veći automobil. Volumen prtljažnika iznosi čak 445 litara. Ako vam ni to nije dovoljno, tada možete preklopiti asimetrično djeljivi naslon stražnje klupe ili koristiti otvor za prijevoz dugih predmeta. Praktično: ravna utovarna površina i podnica prtljažnika namjestiva po visini. Tako možete bez ikakvih problema u automobil smjestiti i teže predmete.

Dužina Širina bez/s vanjskim zrcalima Visina Volumen prtljažnika (litara)
4.234 mm
1.819 mm / 1.992 mm
1.573 mm
445 / 1.290

 

T-Roc cijena - Multimedija

Moderni infotainment u T-Rocu informirat će vas o aktualnim zbivanjima, omogućit će vam telefoniranje pomoću handsfree sustava ili će reproducirati vaše omiljene pjesme i navoditi vas do vašeg odredišta. A ako želite, sustav će vas i poslušati zahvaljujući upravljanju govornim naredbama.

Usluga poziva u nuždi

Dobro da je uvijek netko tu za vas: s opcijskom uslugom poziva u nuždi Volkswagenova centrala za pozive u nuždi bit će vam dostupna 24 sata na dan pritiskom na crvenu tipku SOS. Kod sudara s aktivacijom zračnih jastuka pomoć će se automatski pozvati.

Povezivost

Internet može biti itekako koristan - tako i u vašem T-Rocu. Opcijske online Car-Net usluge "Guide & Inform", Car-Net App-Connect i Car-Net "Security & Service" nude puno toga što će vam pomoći u vašoj svakodnevici i nesvakidašnjim situacijama.

Active Info Display

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasični prikaz - zaslonom visoke rezolucije. Inovativni, moderni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Radio i navigacija

U vašem T-Rocu vi odlučuje o svemu. Za to vam na raspolaganju stoje dva radiouređaja s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom se jednostavno rukuje i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za navigacijski sustav"Discover Media" koji će vam također ispuniti gotovo svaku želju.

Sound sustav Beats

Pojačajte do daske - vaš osobni nastup na cesti čeka na vas! Sustav stručnjaka za zvuk Beats Electronics po želji će se pobrinuti za pravi bas u vašem T-Rocu.

Komforna telefonija

S opcijskim sučeljem za telefon "Comfort" s funkcijom induktivnog punjenja vaš će se mobilni telefon bežično puniti. Zahvaljujući induktivnom antenskom spajanju vaš će mobilni telefon imati prvorazrednu kvalitetu razgovora. Tako ćete tijekom putovanja s lakoćom moći obavljati handsfree razgovore.

vw-t-roc-active-info-display

VW T-Roc prodaja - Sustavi potpore

Izbjegnite nepotreban stres. Iako ste možda navikli uzimati stvari u svoje ruke: T-Roc vas može rasteretiti u brojnim situacijama. Njegovi će sustavi potpore u najboljem slučaju pomoći čak i u sprječavanju sudara.

Opuštena vožnja

Monotone dionice, vozni trakovi koji se sužavaju i uske brze ceste - vožnja automobilom može itekako oslabiti koncentraciju. T-Roc je nasreću opremljen potporom zadržavanja vozila u voznom traku "Lane Assist" u sklopu serijske opreme. Ona može pridonijeti, smanjenju sudara uvjetovanih padom koncentracije. Naime, "Lane Assist" inicira korektivnu regulaciju upravljanja u slučaju da sustav registrira da će vozilo početi napuštati vozni trak.

Front Assist sa City funkcijom kočenja u nuždi

Nekad se može dogoditi nešto neočekivano zbog čega je potrebno kočenje u nuždi. U takvim slučajevima može pomoći sustav nadzora okoline "Front Assist" uključujući City funkciju kočenja u nuždi i sustav prepoznavanja pješaka. Ako se u okviru granica sustava prepozna situacija koja je kritična u pogledu naleta na vozilo koje je ispred, "Front Assist" će akustički i vizualno upozoriti vozača te pripremiti eventualno kočenje u nuždi. Ako se opasna situacija ne ublaži, sustav će automatski pokrenuti kočenje kojim će se eventualno smanjiti brzina udarca. "Front Assist" pomaže vozaču i tijekom samog kočenja te osigurava iskorištavanje maksimalne sile kočenja ako je to potrebno.

Park Assist i pomoć pri parkiranju

Parkiranje u T-Rocu postaje dječja igra. Opcijska pomoć pri parkiranju olakšava parkiranje na nepreglednim parkirnim mjestima, a to omogućuju senzori u prednjem i stražnjem dijelu vozila. Tako možete u okviru granica sustava dobiti upozorenje na prepreke putem akustičnih signala i grafičkog prikaza na zaslonu infotainment sustava.

vw-t-roc-front-assist

Novi VW T-Roc - Performanse

TSI benzinski motori za novi T-Roc oduševljavaju svojom snagom i učinkovitošću. Već pri malim brojevima okretaja profitirat ćete od maksimalnoga okretnog momenta. Štedljivi TDI motori su dizelski motori s turbopunjenjem i izravnim ubrizgavanjem goriva s Common Rail tehnologijom. Posebno su tihi tijekom rada te zahvaljujući visokom okretnom momentu podržavaju i sportski način vožnje.

Za model T-Roc dostupni su vam i TSI i TDI agregati s pogonom na sve kotače 4MOTION te TSI motori s aktivnim menadžmentom cilindara. On optimizira stupanj učinkovitosti motora isključivanjem dvaju unutrašnjih cilindara u slučaju manje potrebe za snagom. Pritom se vozite potpuno normalno, a preko višenamjenskog pokazivača možete pratiti u kojem se modusu motor trenutačno nalazi.

4MOTION Active Control

Podloga se može promijeniti, ali ne i vaš užitak u vožnji: odlučite li se za T-Roc s pogonom 4MOTION, tada možete aktivirati profile vožnje za različite uvjete na cesti zahvaljujući sustavu 4MOTION Active Control. Pritom možete birati između opcija Snow, Offroad i Offroad Individual. Sustavom možete rukovati sasvim jednostavno preko prekidača s funkcijom okretanja i pritiskanja. U dodatnom modusu Onroad možete primjerice odabrati štedljivi modus Eco ili dinamični modus Sport.

4MOTION Active Control radi zajedno s potporom za vožnju nizbrdo, potporom za kretanje uzbrdo, elektroničkim programom stabilizacije i elektroničkom blokadom diferencijala. Ovisno o odabranom profilu promijenit će se karakteristike pogona kao što su doziranje papučice gasa, promjene stupnjeva prijenosa, kočnica motora i potpora pri kretanju. Rezultat: doživljaj vožnje koji je još bezbrižniji - kako na snijegu tako i na neasfaltiranim cestama.

vw-t-roc-4motion

 

T-Roc Cabrio

Kao prvi crossover kabriolet u kompaktnoj klasi vozilo objedinjuje robusnost i prednosti SUV vozila te ugodan osjećaj u vožnji otvorenog automobila. Markantno širok prednji dio vozila, precizne linije i dinamične proporcije stvaraju jednu sasvim novu kombinaciju lakoće kabrioleta i progresivnog izgleda SUV vozila.

Sklopivi krov

Platneni sklopivi krov ima elektrohidraulički pogon. On se otvara i zatvara potpuno automatski za devet odnosno jedanaest sekundi, čak i tijekom vožnje pri brzini do 30 km/h. U modelu T-Roc Cabrio mogu se smjestiti 2 + 2 osobe. One će sjediti na povišenom položaju i uz dobar pogled prema van. Otvoreni platneni krov nalazi se sklopljen u položaju slova Z iza stražnjih sjedala, a njegov masivni prednji dio služi kao pokrov. Kada je sklopivi krov podignut, pričvrsne letvice sprječavaju njegovo napuhivanje tijekom vožnje velikom brzinom. U vozilu vlada ugodna tišina zahvaljujući robusnim brtvama na vratima i prozorima. Iz izloga dodatne opreme moguće je odabrati i zaštitu od vjetra.

Dimenzije

T-Roc Cabrio s 2 + 2 sjedala koristi se tehničkom osnovom modularne poprečne platforme (MQB). On je dugačak 4,27 m, a njegov međuosovinski razmak iznosi 2,63 m. Širina mu iznosi 1,81 m (bez vanjskih zrcala), dok visina mjeri 1,52 m. Vozač i suvozač sjede, s referentnom točkom položaja kukova, na visini od 599 mm iznad asfalta, a putnici na stražnjim sjedalima na visini od čak 616 mm. Kapacitet prtljažnika ovog modela iznosi 280 litara. Preklopivi nasloni stražnjeg sjedala i opcijska kuka za vuču dodatno naglašavaju svestranost ovog automobila.

Motor

Bez obzira na to je li riječ o gradskoj vožnji, vožnji prohodnim terenom, zavojitom brzom cestom ili autoputom – pogon i vozni postroj modela T-Roc Cabrio suvereno će svladati sve izazove. Na raspolaganju je učinkoviti benzinski motor s turbopunjačem i sustavom izravnog ubrizgavanja. 4-cilindrični 1.5 TSI ima snagu od 110 kW / 150 KS i okretni moment od 250 Nm. Dio serijske opreme su 6-stupanjski ručni mjenjač i pogon na prednje kotače, a također se može kombinirati sa 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG.

Sigurnost

U slučaju opasnosti od prevrtanja vozila aktivirat će se zaštitni sustav – i u djeliću sekunde dvije će se debele ploče izvući iz područja iza naslona za glavu na stražnjim sjedalima. Ciljana ojačanja na karoseriji modela T-Roc Cabrio kompenziraju izostanak fiksnog krova.

t-roc-cabrio

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Volkswagen AutoZubak salona.

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.