Škoda KAMIQ

ŠKODA KAMIQ nudi prednosti SUV vozila zapakirano u agilno kompaktno vozilo. Konfigurirajte svoju Škodu Kamiq danas i naručite svoj auto iz snova.

22.11.2019

ŠKODA KAMIQ - potpuno novi gradski SUV iz Škode dostupan je u AutoZubak Škoda salonima. KAMIQ nudi prednosti SUV vozila kao što su veći razmak od tla, povišen položaj sjedenja i robustan izgled, a sve to zapakirano u agilno kompaktno gradsko vozilo. U nastavku pročitajte o karakteristikama, dizajnu, pametnim rješenjima i još puno toga o ovome modelu.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz KAMIQ leasing s plaćanjem do 3 rate i 0% kamata.

ŠKODA KAMIQ - Osnovne karakteristike:

  • Najbolje iz SUV svijeta uz kompaktnost gradskog vozila
  • Standardna LED prednja svjetla
  • Prostrana i moderna unutrašnjost
  • Do 9 zračnih jastuka za maksimalnu sigurnost u vožnji
  • Brojni sustavi potpore za vozača
  • Brojna "Simply clever" rješenja
  • Snažni i ekonomični motori

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
134.433kn 70-110kW 95-150KS 4,2-6,3l/100km

 

ŠKODA KAMIQ - Eksterijer

Široka prednja rešetka hladnjaka i podijeljena glavna svjetla prednjem dijelu vozila daju odmah prepoznatljiv, jedinstveni izgled, dok dodatak na prednjem braniku platinasto-sive ili crne boje naglašava njegov crossover karakter.

Dinamične linije na bočnim stranama vozila karakteristične su za jezik dizajna marke ŠKODA, a zatamnjeni prozori SunSet dodatno naglašavaju atraktivnost eksterijera.

Nepogrešivim natpisom ŠKODA na stražnjem dijelu vozila ponosno pokazuje pripadnost svojoj obitelji. Dodatak na stražnjem braniku s integriranim difuzorom platinasto-sive ili crne boje naglašava velik razmak od tla i stražnjem dijelu vozila daje iznimno robustan izgled.

skoda-kamiq-eksterijer

ŠKODA KAMIQ prodaja - Eksterijer - Svjetla

KAMIQ dolazi sa standardnim LED prednjim svjetlima, diodama za prigušivanje i duga svjetla, pozicijsko svjetlo i dnevna svjetla. Po želji može biti opremljen podijeljenim prednjim LED svjetlima. Gornji dio sastoji se od četiri dnevna svjetla, koja ujedno djeluju i kao spektakularni animirani prednji pokazivači. Donji dio rezerviran je za kratki i dugi snop, ali i svjetla za maglu te svjetlo za zavoj i skretanje.

Zahvaljujući specifičnom osvjetljenju u obliku slova C, snažna LED stražnja svjetla osvijetlit će mrak. Kristalne strukture sa strane i natpis "ŠKODA Crystal Lighting" na stražnjim svjetlima postavljaju elegantne naglaske.

ŠKODA KAMIQ cijena - Interijer

Interijer modela KAMIQ odražava njen vanjski dizajn i čini veliki korak naprijed u pogledu izrade. Prostranim interijerom dominiraju elegantna instrumentna ploča s mekim, pjenastim površinama i samostojeći display. Jedinstvena ergonomija, nezaobilazna u svim ŠKODA modelima može se naći i u KAMIQ-u.

Još jedna prednost interijera modela KAMIQ, osim emocionalno obogaćenog dizajna i visokokvalitetnih materijala, je mogućnost individualizacije. Izaberite između više opcija sjedala i dekora i stvorite baš za sebe savršeni KAMIQ.

Ambijetalno osvjetljenje

Ambijentalno osvjetljenje dostupno je u tri boje - bijelog, crvenoj i bakrenoj (na fotografiji) koja će stvoriti ugodnu atmosferu. Osim instrumentne ploče, osvjetljava i prednje područje stopala i druga područja unutrašnjosti.

Virtualni kokpit

Uz virtualni kokpit i 10,25" inčni zaslon zadržite pregled nad svim bitnim informacijama tijekom vožnje.

Preklopno suvozačko sjedalo

Naslon suvozačevog sjedala može se preklopiti, kako bi otvorili prostor i prenosili predmete duljine do 2.410 mm u zatvorenom prostoru.

 

skoda-kamiq-interijer

ŠKODA KAMIQ dimenzije i prtljažnik

Unutrašnjost modela KAMIQ nudi prostor za cijelu obitelj. Zahvaljujući udobnim sjedalima i širini u području koljena od 73 mm, u KAMIQU možete udobno putovati. S prostorom za glavu od 1.001 mm iznad stražnjih sjedala, vožnja automobila djeci i odraslima straga čini užitak. Praktični prtljažni prostor s brojnim kukama i mogućnostima pričvršćivanja nudi izdašnih 400 litara. Pri savijanju podijeljenog naslona, volumen prtljažnika raste na nevjerojatnih 1.395 litara.

skoda-kamiq-dimenzije

Nova ŠKODA KAMIQ - Udobnost

KAMIQ dolazi s mnogim rješenjima za maksimalnu udobnost u vožnji.

Grijani elementi interijera

O udobnosti u vožnji razmišljamo tijekom cijele godine. Zimi je neophodno grijano vjetrobransko staklo. Nakon putovanja po hladnoći, brzo se možete zagrijati zahvaljujući grijanom kolu upravljača i grijanim prednjim i stražnjim sjedalima.

Električno podesivo sjedalo vozača

Električno podesivo sjedalo vozača omogućuje najveću udobnost za volan. Ugađanjem sjedala s komandama možete brzo i bez napora pronaći svoj idealni položaj.

"Climatronic" - 2-zonski klima uređaj

Dvozonski klima uređaj "Climatronic" održava definiranu i željenu temperaturu u vašem KAMIQU i nudi mogućnost pojedinačnih postavki temperature kroz dvije zone - vozačku i suvozačku. Senzor vlage smanjuje zamagljivanje vjetrobranskog stakla i povećava udobnost klime.

Panoramski stakleni krov

Veliki, opcijski dostupan, panoramski stakleni krov, uključujući električni suncobran, omogućuje obilje prirodnog svjetla u unutrašnjosti. Kroz crno zatamnjeno staklo toplina i jarko svjetlo ne prodire u unutrašnjost vozila. Uz to, panoramski stakleni krov ima električni suncobran koji se - inovativno - može otvoriti sa stražnje strane prema naprijed, pružajući putnicima straga više prostora za glavu i impresivan pogled.

ŠKODA sound sustav

Radio "Bolero" i "Amundsen" mogu biti opremljeni hi-fi audio sustavom od 405 W s 10 zvučnika, digitalnim equalizerom i subwooferom u prtljažniku. Može se odabrati između nekoliko unaprijed definiranih audio profila (ŠKODA, Classic i Rock), a zvuk se može prilagoditi putnicima u automobilu.

Kessy

Od sada više ne morate imati svoj ključ uvijek u rukama, dovoljno je da se nalazi u prostoru dometa i slobodno možete otključati ili zaključati svoj KAMIQ. Upravljačka jedinica KESSY prepoznaje vaš ključ i vozilo se automatski otključava kada se aktiviraju ručke vrata ili vrata prtljažnika. Motor se pokreće pritiskom na tipku.

skoda-kamiq-side

ŠKODA KAMIQ - Sigurnost i sustavi potpore

KAMIQ se može pohvaliti jednim od najvećih razmaka vozila od tla u segmentu. A vjerujemo da smo se već složili oko toga da je jedna od posebno privlačnih prednosti ovog vozila povišen položaj sjedenja, koji vam uz izdašne prostorne uvjete pruža visoku ergonomiju, iznimnu preglednost, ali i osjećaj veće sigurnosti.

Ali sigurnost nikako nije samo osjećaj. Na temelju MQB-A0 platforme Volkswagen koncerna KAMIQ nudi najviši stupanj aktivne i pasivne sigurnosti. Ovaj model također nudi obilje tehnologija koje nisu uobičajene za kompaktni gradski crossover. Opremljen je najnaprednijim sustavima potpore, kao što su side assist, rear traffic alert, front assist, adaptive cruise control i mnogi drugi. Kilometri ispred vas bit će bezbrižni i sigurni. ŠKODA KAMIQ može biti opremljena s i do 9 zračnih jastuka.

skoda-kamiq-sigurnost

ŠKODA KAMIQ - Performanse i motori

Ništa manje važne nisu ni vozne performanse. Motori nude izvanredan komfor tijekom vožnje u gradu ili izvan njega. Tri TSI benzinska motora s obujmom od 1,0 ili 1,5 litara i jedan 1,6-litreni TDI motor pružaju snagu od 70 do 110 kW (95 do 150 KS). Bez obzira na to odlučite li se za benzinski ili dizelski motor, KAMIQ će raditi tiho, fleksibilno, pouzdano i ekonomično.

skoda-kamiq-motori

 

Za sve dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 , u jednom od naših Škoda AutoZubak salona ili na dolje navedene kontakte.

AutoZubak Zagreb

Adresa: Kobiljačka 101, Sesvetski Kraljevec
Kontakt osoba: Tamara Rajšić, voditelj prodaje za Škoda vozila Sesvetski Kraljevec
Email: Tamara.Rajsic@autozubak.hr
Mobitel: 098 24 04 65

 

AutoZubak Varaždin

Adresa: Vilka Novaka 50 d, Varaždin
Kontakt osoba: Dino Štiber, voditelj prodaje vozila Varaždin
Email: Dino.Stiber@autozubak.hr
Mobitel: 099 31 39 227

 

AutoZubak Osijek

Adresa: M. Divalta 326, Osijek
Kontakt osoba: Ivana Vukašinović, voditelj prodaje vozila Osijek
Email: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr
Mobitel: 098 41 84 77

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.