Škoda KAMIQ

Savršeno odgovara!

22.11.2019

SUV kako ga vi vidite.
Potpuno novi gradski SUV - ŠKODA KAMIQ

Što kažete na prednosti SUV-vozila, kao što su:

  • veći razmak od tla,
  • povišen položaj sjedenja i
  • robustan izgled,
  • a sve to zapakirano u agilno kompaktno gradsko vozilo?

Je li to SUV kako ga vi vidite?
Stigao nam je upravo takav.

Sada ga možete pogledati iznutra i izvana, možete naše prodajne savjetnike pitati baš sve što vas zanima o ovom dugo iščekivanom automobilu, kao i o mogućnostima plaćanja… a možete ga i isprobati! Predlažemo odmah u uvjetima gradske džungle za kakve je stvoren.

ŠKODA KAMIQ, naš prvi crossover, gradsku će vožnju učiniti i ugodnom i zabavnom. Čak i onaj svakom manje zabavan dio - parkiranje. Bez problema će se zavući bilo kamo. Ali moramo vas upozoriti - zavući će vam se pod kožu i prije nego što biste mogli zamisliti. ;-)

Vrhunska digitalna tehnologija i povezivost, koju nudi ŠKODA CONNECT sustav, potvrdit će vam da je ovo automobil koji zaista razumije vaše želje i potrebe.

NOVI POGLED NA CESTU

KAMIQ se može pohvaliti jednim od najvećih razmaka vozila od tla u segmentu. A vjerujemo da smo se već složili oko toga da je jedna od posebno privlačnih prednosti ovog vozila povišen položaj sjedenja, koji vam uz izdašne prostorne uvjete pruža visoku ergonomiju, iznimnu preglednost, ali i osjećaj veće sigurnosti.

Ali sigurnost nikako nije samo osjećaj. Na temelju MQB-A0 platforme Volkswagen koncerna KAMIQ nudi najviši stupanj aktivne i pasivne sigurnosti. Ovaj model također nudi obilje tehnologija koje nisu uobičajene za kompaktni gradski crossover. Opremljen je najnaprednijim sustavima potpore, kao što su side assist, rear traffic alert, front assist, adaptive cruise control i mnogi drugi. Kilometri ispred vas bit će bezbrižni i sigurni.

Najnovije tehnologije

Inovativni sustavi potpore za sigurnost na svakom putovanju.

Sustavi potpore za veću udobnost. Za ugodnu vožnju, u skladu s prometom.

Parkiranje nikad nije bilo jednostavnije.

ŠKODA KAMIQ može biti opremljena s i do 9 zračnih jastuka.

Nove mogućnosti povezivosti

Uživajte u povezivosti nove generacije, koja nudi funkcije poput integrirane SIM kartice i bežičnog povezivanja pametnog telefona preko SmartLinka.

PERFORMANSE DOSTOJNE PRVAKA

Ništa manje važne nisu ni vozne performanse. Motori nude izvanredan komfor tijekom vožnje u gradu ili izvan njega. Tri TSI benzinska motora s obujmom od 1,0 ili 1,5 litara i jedan 1,6-litreni TDI motor pružaju snagu od 70 do 110 kW (95 do 150 KS). Bez obzira na to odlučite li se za benzinski ili dizelski motor, KAMIQ će raditi tiho, fleksibilno, pouzdano i ekonomično.

PRTLJAŽNIK KOJI TRPI VAŠU KREATIVNOST

Čak je i dizajn prtljažnika modela KAMIQ kreativan. Opremljen je značajkama koje osiguravaju da vaše stvari ostanu na svom mjestu, a vozilo ostane čisto. Uz to: veliki kapacitet od 400 litara, odnosno 1395 litara nakon preklapanja stražnjih sjedala vozilo svrstava u sam vrh klase.

Nije ŠKODA ako nije SIMPLY CLEVER

ŠKODA KAMIQ prepun je praktičnih i kreativnih rješenja. Pregršt pametnih značajki koje naše automobile čine prepoznatljivima vašu će svakodnevicu učiniti jednostavnijom i zabavnijom.

Vaš novi KAMIQ od 121.185,00 kn

Za sve informacije oko predbilježbi za probnu vožnju, opreme i cijenu kontaktirajte nas na:

AutoZubak Zagreb

Kobiljačka 101, Sesvetski Kraljevec
Kontakt osoba: Tamara Rajšić, voditelj prodaje za Škoda vozila Sesvetski Kraljevec
E: Tamara.Rajsic@autozubak.hr
M: + 385 (0) 98 24 04 65

 

AutoZubak Varaždin

Vilka Novaka 50 d, Varaždin
Kontakt osoba: Dino Štiber, voditelj prodaje vozila Varaždin
E: Dino.Stiber@autozubak.hr
M: +385 (0)99 31 39 227

 

AutoZubak Osijek

M. Divalta 326, Osijek
Kontakt osoba: Ivana Vukašinović, voditelj prodaje vozila Osijek
E: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr
M: + 385 (0) 98 41 84 77