Škoda Fabia 3. generacija

Škoda Fabia 3. generacije u AutoZubaku već od 101.699,69kn za Simply 1.0 TSI model

17.02.2020

3. generacija Škode Fabie na hrvatskom tržištu dostupna je od 2015. godine. i predstavlja jednu od perjanica marke Škoda. Nova, 4. generacija modela Fabia se uskoro očekuje na tržištu, te zato narudžba aktualne verzije modela FABIA više nije moguća kroz konfigurator. No ne brinite, imamo veliki broj odmah isporučivih modela u koje možete sjesti već danas!

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz Fabia leasing s plaćanjem do 3 rate i 0% kamata.

Izašla je nova FABIA 2021 i dostupna je za narudžbe - provjerite ovdje!

Škoda Fabia - Osnovne informacije:

  • Modeli: Simply, Edition, Monte Carlo, Combi, Combi Monte Carlo
  • Ekonomični i dinamični motori
  • Brojni sustavi potpore za vozača
  • Prostrana unutrašnjost i prtljažnik
  • Osvježen izgled
  • Mogućnost individualizacije

 

Škoda Fabia - Novija rabljena vozila

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
101.699kn 44-81 60-110 4,8-5,5l/100km

 

Škoda Fabia eksterijer

Fabiu krase novi dizajn rešetke hladnjaka te prednjeg i stražnjeg branika, te nova glavna svjetla i opcijsko LED osvjetljenje. Glavna su svjetla i svjetla za maglu izvedena s oštrim kutovima. Glavna svjetla k tomu obuhvaćaju integrirane, kristalne dekorativne značajke koje odaju počast ljepoti češkog umijeća rezanja stakla.

Atraktivnost vozila može se naglasiti panoramskim staklenim krovom, koji se proteže od vjetrobranskog stakla sve do krovnog spojlera te vam donosi osjećaj slobode i još veće prostranosti.

Stražnja svjetla protežu se do bočne strane vozila, zahvaljujući čemu također osvjetljavaju njegov profil. Katadiopteri integrirani u stražnji branik poboljšavaju vidljivost vozila.

skoda-fabia-eksterijer

Škoda Fabia interijer

Prostran i udoban interijer sadrži kvalitetne materijale te preciznu izradu dokle god pogled seže. Vozilo će zahvaljujući tome biti ugodan prostor za boravak. FABIA se isporučuje s cijelim nizom ukrasnih elemenata i presvlaka s ukrasnim šavovima. Stilski su detalji popraćeni savršenom funkcionalnošću. Izgled redizajnirane instrumentne ploče tako je praktičan da ćete se moći orijentirati brzo i jednostavno kada sjedite za kolom upravljača.

skoda fabia interijer

Fabia dimenzije

Škoda FABIA nudi mnoštvo prostora - kako za vaše putnike tako i za vašu prtljagu. Kapacitet prtljažnika je 330l, a s preklopljenim stražnjim sjedalima povećava se na 1150l. Kod Combi verzije to se povećava na 530/1395l.

skoda fabia dimenzije

skoda fabia combi dimenzije

Udobnost

Bez obzira na to je li vam vožnja svakodnevna rutina ili posebna pustolovina tijekom vikenda, nova FABIA učinit će radni tjedan ugodnijim, a vikende zabavnijima. Vrhunske tehnologije skrivene ispod sofisticirane instrumentne ploče pobrinut će se za vas.

KOLO UPRAVLJAČA

Kožno višenamjensko kolo upravljača omogućuje vam upravljanje radiouređajem i telefonom.

KLIMA-UREĐAJ CLIMATRONIC

Elektronički klima-uređaj osigurat će najviši stupanj udobnosti tijekom cijele godine te će se, zahvaljujući senzoru za vlagu, pobrinuti i za zamagljeno vjetrobransko staklo.

POTPORA ZA SVJETLO I KIŠU

Vaša će vožnja biti sigurnija i ugodnija jer potpora za svjetlo i kišu automatski može uključivati i isključivati svjetla i brisače. Ona također uključuje funkcije Tunnel Light, Coming Home i Leaving Home.

ELEKTRIČNO NAMJESTIVA I GRIJANA VANJSKA ZRCALA

Vanjska zrcala brzo se mogu namjestiti te odlediti ili odmagliti iz udobnosti vašeg sjedala, a da pri tome ne morate otvarati prozore.

skoda fabia prtljaznik

Škoda Fabia - Novija rabljena vozila

Sigurnost

Putovanje je sigurnije kada uza se imate pozornog suvozača. Stoga se nova FABIA isporučuje s cijelim nizom sustava potpore, koji vam omogućuju brzu reakciju u svakoj situaciji. Određeni sustavi čak mogu potpuno samostalno spriječiti predstojeći sudar. Fabia je također opremljena prednjim, bočnim i zračnim jastucima za glavu.

POTPORA ZA SVJETLA

Vaša potpora za svjetla Light Assist automatski će prebacivati između dugih i kratkih svjetala te na taj način povećati udobnost i sigurnost u prometu.

AUTOMATSKA REGULACIJA RAZMAKA (ACC)

Koristeći se radarskim uređajem u prednjem braniku,sustav ACC, osim održavanja unaprijed namještene brzine, održava siguran razmak od vozila ispred vas.

FRONT ASSIST

Ovaj sustav potpore stvoren je za nadzor razmaka od vozila ispred vas, uključujući automatsko smanjenje brzine i kočenje. Jednako kao sustav ACC, Front Assist koristi se radarskim uređajem u prednjem braniku.

SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE MRTVOG KUTA

Koristeći se radarskim senzorima u stražnjem braniku, sustav za prepoznavanje mrtvog kuta Blind Spot Detect nadzire područja mrtvog kuta iza i pokraj vozila. Na temelju udaljenosti i brzine okolnih vozila, sustav odlučuje treba li upozoriti vozača.

Performanse

Nema potrebe birati između dinamičnosti i ekonomičnosti. Svi motori novog modela FABIA nude agilnost te štedljive i iznimno niske emisije ispušnih plinova. Kada vaše putovanje uključuje dugačke dionice, snažan TSI motor bit će vaš savršeni suputnik.

MJENJAČ

Ovisno o verziji motora, vozilo se može opremiti ručnim mjenjačem ili automatskim DSG mjenjačem (eng. Direct Shift Gearbox).

Motori

Naša ponuda uključuje 3-cilindrične benzinske motore sa sustavom MPI te s TSI tehnologijom. Možete birati među snagama od 44 kW, 55 kW, 70 kW ili 81 kW.

MPI MOTORI

Mali benzinski motor prikladan je za grad jer brzo postiže optimalnu radnu temperaturu. Jednostavan, lagan dizajn osigurava visoku pouzdanost i jednostavno rukovanje. 3-cilindrični 1.0 l benzinski motor koji je dostupan sa 75 KS predstavlja glavni motor iz palete motora. Start-stop sustav i rekuperacija energije kočenja sadržani su već u serijskoj opremi. MPI motori pobrinut će se za optimalnu snagu i potrošnju goriva posebno u gradskom i lokalnom prometu.

TSI MOTORI

TSI je garancija za izvrsnu dinamiku, solidnu snagu i nisku potrošnju. Novi 3-cilindrični 1.0 TSI benzinski motori s turbopunjačem imaju potpuno novi dizajn. Start-stop sustav i rekuperacija energije kočenja sadržani su već u serijskoj opremi. TSI motori namijenjeni su upravo vozačima koji uživaju u fleksibilnosti motora u svakoj situaciji.

skoda fabia - motori

 

Škoda Fabia - Novija rabljena vozila

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, obratite nam se s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Škoda AutoZubak salona.

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.