Audi

Posebna ponuda za male i srednje poduzetnike

Posebna ponuda za male i srednje poduzetnike

Partner za poželjeti

Svakoga dana Audi svojim idejama, strašću i vizijama budućnosti svijet mobilnosti vodi mali korak dalje. Našim kupcima želimo stvoriti prostor za nove, fascinirajuće doživljaje i pritom učiniti svakodnevni život jednostavnijim. Napredak je jedna od ključnih riječi u svijetu marke Audi koju posebno pokazujemo na području dizajna, performansi, digitalizacije i održivosti.

No napredak za nas znači i biti bolji partner vašoj viziji uspjeha.

Stoga smo pripremili posebnu ponudu za male i srednje poduzetnike na Audi Q5 i Q4 e-tron modelima uz uštedu od 6.000 € do 8.700 €* (od 45.207 kn do 65.550,15 kn).

Ponuda vrijedi do 30.06.2023. ili do isteka zaliha, a odnosi se na određene Audi Q5 i Q5 Sportback, te Q4 e-tron i Q4 Sportback e-tron modele isporučive odmah.

Audi Q5

Audi Q5 spaja sportski duh Audi Avanta s iznimnom svakodnevnom praktičnošću. Njegov novi, dizajnerski izričaj fascinira već na prvi pogled, a njegova dinamika oduševljavat će tijekom svake vožnje zahvaljujući quattro pogonu na sve kotače.

Ako tome dodamo i sportsku notu sa svestranim karakterom, predstavljamo Audi Q5 Sportback model.

Audi Q4 e-tron

Svijet u kojem živimo i mobilnost se mijenjaju. Mi te promjene vidimo kao prilike za nalaženje boljih rješenja koja će unaprijediti vožnju i pridonijeti održivosti. Električna mobilnost koja odgovara svakodnevici – upravo to predstavljaju Q4 e-tron modeli.

Pogledajte odmah dostupne Audi modele!

Audi isporuka odmah

Konfigurirajte svoj idealan Audi model

Audi konfigurator

Ili nas jednostavno kontaktirajte

Kontaktiraj nas