Audi Q3

Audi Q3 - Novi Audi Q3 dostupan u AutoZubak salonima. Pogledajte karakteristike, Audi Q3 cijene i Audi Q3 akcije.

23.02.2021

Audi Q3 dostupan je na hrvatskom tržištu u salonima AutoZubak. Novi Audi Q3 obiteljski je SUV s brojnim svestranim talentima. Njegova druga generacija ne samo da vizualno djeluje samouvjerenije, već također nudi znatno veću korisnu vrijednost zahvaljujući mnoštvu prostora, sveobuhvatnoj varijabilnosti i brojnim praktičnim detaljima.

Za vas smo pripremili i vrlo povoljne modele financiranja uz Q3 leasing s plaćanjem do 4 rate i 0% kamata te operativni leasing uz rok financiranja 36-60 mjeseci i zamjenu vašeg starog auta za novi.

Više o modelu Audi Q3 Sportback pročitajte ovdje.

Novi Audi Q3 - Osnovne informacije:

  • Singleframe rešetka u dizajnu oktogona i veliki bočni otvori za zrak
  • Prtljažnik nudi maksimalni kapacitet od čak 675 litara, a s preklopljenim sjedalima čak do 1525 litara
  • Opremljen je brojnim infotainment rješenjima poput digitalnog cockpita i velikog zaslona MMI touch
  • Inteligentni sustavi potpore
  • Sustav vozne dinamike Audi drive select
  • Nova glavna svjetla serijski u LED tehnologiji

Audi Q3 tehnički podaci - preuzmite letak ovdje.

 

 

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva
294.050kn 110-147kW 150-200KS 5,5-7,3l/100km

 

Audi Q3 - Eksterijer

Atletski oblik novog Audija Q3 karakteriziraju singleframe rešetka u dizajnu oktogona i veliki bočni otvori za zrak. Osam okomitih staza dijeli rešetku hladnjaka s markantnim okvirom te odražava karakter SUV-a. Istaknutu značajku u bočnom dijelu vozila čini simetrična grafika glavnih i stražnjih svjetala. Linija ramena formalno spaja ova svjetla te osigurava opći atletski dojam zahvaljujući izraženim elementima iznad kućišta kotača. Obrisi pokazuju genetiku quattro modela te zbog njih SUV djeluje još šire. Maske kućišta kotača kontrastne boje dodatno naglašavaju offroad izgled vozila. Zahvaljujući izrazito nagnutim D stupovima, uz potporu dugog krovnog spojlera koji k tomu bočno prati stražnje staklo, linije i vizualno pokazuju želju za napretkom. U trenutku uvođenja na tržište Audi svojim kupcima nudi model iz edicije koji objedinjuje brojne dodatne funkcije. Za naglašeno sportski nastup ovdje će se pobrinuti S line exterieur paket kod kojeg je pregršt detalja dodatno istaknuto bojom. Sportski vozni postroj, 20" kotači i Matrix LED glavna svjetla također čine dio opreme.

Audi Q3 eksterijer

Audi Q3 - Dimenzije

Audi Q3 je dugačak 4.484 mm, širok 2.024 mm (s retrovizorima), a visok 1.616 mm. Mežuosovinki razmak je 2.680 mm, a zapremnina prtljažnika je 530 litara.

audi q3 - dimenzije

Novi Audi Q3 - Interijer

Kao što je tipično za ovaj segment, ovaj model nudi udoban ulazak u vozilo i dobru preglednost, ali istovremeno i sportski položaj sjedenja. U skladu s time kolo upravljača stoji uspravno. Sjedala po želji mogu biti električki namjestiva. Njegov dugi međuosovinski razmak pobrinut će se za mnoštvo slobodnog prostora u području koljena, glave i laktova. Značajku čini podjela prostora koja je izrazito varijabilna u sklopu serijske opreme: Stražnja klupa može se uzdužno pomicati, dok se nagib njezinih trostruko djeljivih naslona može namještati u sedam stupnjeva. Ovisno o položaju stražnje klupe i naslona prtljažnik nudi maksimalni kapacitet od čak 675 litara. S preklopljenim naslonima dostupan je kapacitet od čak 1525 litara. U kombinaciji s opcijskim komfornim ključem moguće je otvaranje i zatvaranje poklopca prtljažnika pokretom stopala.

Podnica utovarnog prostora može se namjestiti u tri razine, pri čemu niski utovarni rub od 748 milimetara olakšava utovar teže prtljage. Ako vam površina za odlaganje iza stražnjih sjedala nije potrebna, možete je odložiti ispod podnice utovarnog prostora. Za dodatni komfor tijekom putovanja Audi opcijski nudi paket pretinaca za odlaganje i prtljažnog prostora. Osim mreža na stražnjim stranama prednjih sjedala i pretinca za odlaganje ispod suvozačevog sjedala ovaj paket, između ostalog, sadrži mrežu prtljažnika i LED reflektor u poklopcu prtljažnika za osvjetljenje koje ne ovisi o utovaru prtljage. Električni poklopac prtljažnika omogućuje pristup prtljažniku bez ikakvih poteškoća.

Ovako se stražnja klupa može uzdužno pomaknuti za 150 milimetara. Nagib njezinih trostruko djeljivih naslona može se namještati u sedam stupnjeva u omjeru 40 : 20 : 40. Opcijski je dostupan središnji naslon za ruke za stražnje putnike s dvama serijski integriranim držačima za čaše.

Audi Q3 interijer

Audi Q3 - Tehnologija

Koncept rukovanja i prikazni koncept obiteljskog SUV-a potpuno su digitalni - već u sklopu serijske opreme dostupni su MMI radio i digitalni kombinirani instrument s dijagonalom od 10,25", kojim se može rukovati preko višenamjenskog upravljača. Kod opcijske vrhunske opreme MMI navigacije plus dodatni dodirni zaslon nudi veličinu od 10,1" i visoku razinu udobnosti rukovanja zahvaljujući upravljanju prirodnim jezikom. Prikazi se pojavljuju na opcijskom Audi virtualnog kokpitu veličine 10,25" tako da se svi podaci poput funkcija MMI sustava, brzine i broja okretaja izravno prikazuju u vašem vidnom polju, a prikaz k tomu možete konfigurirati u skladu sa svojim potrebama. Za jedinstven doživljaj zvuka pobrinut će se opcijski Bang & Olufsen Premium sound sustav.

 

Audi Q3 tehnologija

Audi Q3 - Sustavi potpore

Audi Q3 standardno je opremljen sigurnosnim sustavom Audi pre sense front. On prepoznaje kritične situacije s pješacima, biciklistima i drugim vozilima putem radara te upozorava vozača vizualno, akustički i haptički. Sustav će po potrebi pokrenuti jako kočenje. U serijsku opremu također se ubraja upozorenje kod napuštanja voznog traka. Audi Q3 nudi rasterećenje tijekom manevriranja, između ostalog, s potporom pri parkiranju Park assist, koja automatski navodi SUV u parkirna mjesta i preuzima upravljanje njegova ponovnog izlaska iz parkirnih mjesta - vi još samo morate dodavati gas, kočiti i mijenjati stupnjeve prijenosa. Dodatne korisne funkcije predstavljaju četiri kamere za snimanje okoline, senzor za svjetlo/kišu i podesivi limitator brzine.

Audi Q3 cijena - Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije 35 TFSI (150 KS) 35 TDI S tronic (150 KS) 40 TDI (200 KS)
Motor      
Cilindri/obujam (cc) 4/1498 4/1968 4/1968
Maks. snaga / okretaji (kW / o/min) 150/5000–6000 150/3500-4000 200/3600-4100
Maks. okretni moment (Nm) 250 340 400
Pogon prednji prednji na sve kotače
Norma za ispušne plinove Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC Euro 6d-ISC-FCM Euro 6d-ISC-FCM
Performanse      
Maksimalna brzina (km/h) 204 206 225
Ubrzanje 0–100 km/h (s) 9,6 9,3 7,3
Potrošnja goriva (l/100 km)      
gradska vožnja 7,2 5,5 6,3
izvangradska vožnja 5,0 4,0 4,6
kombinirana vožnja 5,8 4,6 5,3
Emisije CO2 (g/km) – 17" 130 120 138

 

 

 

Za bilo kakva pitanja ili dodatne informacije slobodno nam se obratitite s povjerenjem na kontakt-centar@autozubak.hr, pozivom na 0800 5432 ili u jednom od naših Audi AutoZubak salona.

 

Direktan kontakt:

Audi centar Sesvete

Adresa: Ljudevita Posavskog 7a, Sesvete

Kontakt: Matej Golub, Voditelj prodaje vozila Sesvete

Telefon: 098 254 809

E-mail: matej.golub@autozubak.hr

 

Audi centar Osijek

Adresa: Martina Divalta 326, Osijek

Kontakt: Ivana Vukašinović, Voditeljica prodaje vozila Osijek

Telefon: 098 418 477

E-mail: Ivana.Vukasinovic@autozubak.hr

 

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.