Novi Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback konfigurator i isporuka odmah

Novi Audi Q5 Sportback ističe se svojim dizajnom koji vozilu osigurava impresivnu dinamičnu i samouvjerenu karizmu.

audi-q5-sportback-naslovna

udi-q5-sportback_eksterijer_front

Markantni usisnici zraka

audi-q5-sportback_interijer

Inteligentna rješenja

I

Audi Q5 Sportback cijena i osnovne informacije

Novi Audi Q5 Sportback, zahvaljujući svojoj raznovrsnoj unutrašnjosti, nudi sportsku notu sa svestranim karakterom i svakodnevnom iskoristivosti. Njegov novi dizajnerski izričaj privlači na prvi pogled. Zahvaljujući quattro pogonu na sve kotače, svaka vožnja popraćena je vrhunskom dinamikom.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Sportski izgled
  • Prednja svjetla u LED tehnologiji
  • Brojni serijski i opcijski sustavi potpore
  • Dinamično upravljanje

Cijena od (uključujući PDV)

59.234 EUR

Snaga motora (kW)

120 - 210

Snaga motora (KS)

163 - 286

Potrošnja goriva (l/100km)

5,7 - 8,5

Novi Audi Q5 Sportback eksterijer

Sa svojim istaknutim otvorima za zrak i širokom, ali nimalo masivnom Audi Singleframe maskom s izgledom saća, prednji kraj odiše do sada neviđenom samouvjerenosti. Još jedna specijalna značajka je široki, ali tanki padajući stražnji kraj, koji daje lice coupeovskoj liniji krova i intenzivira aerodinamični izgled vozila. Difuzor s vodoravnim ukrasnim elementom, kromirana letvica koja se proteže cijelom širinom vozila te sportski krovni rubni spojler zaokružuju dinamični dizajn vozila. Prednji dio Audija Q5 Sportback privlači poglede markantnim usisnicima zraka i širokom Audi Singleframe maskom hladnjaka.

SVJETLA
Opcijska Digitalna OLED stražnja svjetla u modelu Audi Q5 Sportback raspoređena su u male, pojedinačno kontrolirane segmente s trodimenzionalnim rasporedom te stvaraju nove svjetlosne scenarije zahvaljujući svojem impresivnom dinamičkom radu. Prilikom kupnje vozila možete odabrati tri različita svjetlosna potpisa stražnjih svjetala.

Nadalje, karakter svjetlosnog potpisa stražnjih svjetala automatski se mijenja tijekom vožnje kako bi odražavao režim vožnje. Opcijska stražnja svjetla s inovativnom OLED tehnologijom opremljena su senzorom blizine: kada vozilo miruje i drugo vozilo ili sudionik u prometu približi se straga na dva metra, svi OLED segmenti automatski se aktiviraju kako bi kreirali veliku, vidljivu površinu.

Audi Q5 Sportback dimenzije

Novi Q5 Sportback je dugačak 4.689 mm, širok 1.893 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.140 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.660 mm. Međuosovinski razmak je 2.819 mm.

Volumen prtljažnika je 510 litara, a 1.480 litara s preklopljenim stražnjim sjedalima.

Volumen spremnika goriva iznosi 65 – 70 litara.

audi-q5-sportback-dimenzije

Novi Q5 Sportback interijer

Posebno praktična značajka je fleksibilna stražnja klupa koja se sastoji od tri segmenta koji se mogu pojedinačno ili zajedno preklopiti. Inteligentna rješenja, kao što su serijska i promjenjivo preklopiva podnica prtljažnika te opcijska senzorska kontrola električki upravljanih stražnjih podiznih vrata, olakšavaju utovar.

Čak i sa svojim niskim, padajućim stražnjim krajem, Audi Q5 Sportback nudi mnoštvo prostora za pet osoba, uključujući ugodnu količinu prostora za glave i noge.

S LINE INTERIJER
U potpunosti usmjeren na sportsku notu, opcijski S line interijer paket dodaje vizualno istaknute značajke: prednja sportska sjedala nude savršen položaj sjedenja i školjkaste bočne stranice. Presvlake sjedala od Feinnappa kože, u smeđoj boji s usklađenim kontrastnim šavovima i S amblemom na naslonima prednjih sjedala, ističu sportski karakter vozila. Nadalje, unutrašnjost privlači ukrasnim elementima od mat brušenog aluminija, istaknutim površinama u crnoj boji visokog sjaja te ukrasnim aluminijskim letvicama na pragovima na prednjim vratima sa “S” amblemom, osvijetljenim.

NAVIGACIJA
Zahvaljujući opcijskim Audi connect uslugama, pronalaženje lokacija, kao što su benzinske stanice ili parkirališta, doista je lako koristeći opcijsku MMI navigaciju s online točkama interesa. Prikazane informacije uključuju radno vrijeme, dostupnost i cijene. Možete koristiti i online prometne informacije za prikaz detaljnih informacija u stvarnom vremenu o prometnoj situaciji, preprekama, kao i stvaranju i rješavanju prometnih gužvi.

Navigacija započinje na vašem pametnom telefonu – zahvaljujući myAudi navigaciji, a kada pokrenete svoj Q5 Sportback informacije se bez prekida prenose u navigaciju u automobilu i navigacija se tamo nastavlja. Kada izađete iz vozila, pametni telefon automatski nastavlja s navigacijom.

Audi Q5 Sportback motori

TFSI MOTORI
Novi Audi Q5 Sportback dostupan je s jednim TFSI motorom.

2-litreni 45TFSI QUATTRO motor razvija snagu od 195 kW (265 KS) i okretni moment od 370 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo pogon na sve kotače.

TDI MOTORI
Novi Audi Q5 Sportback dostupan je i s nekoliko TDI motora.

2-litreni 35TDI motor razvija snagu od 120 kW (163 KS) i okretni moment od 370 Nm. Dolazi s automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

2-litreni 40TDI QUATTRO motor razvija snagu od 150 kW (204 KS) i okretni moment od 400 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo pogon na sve kotače.

3-litreni 50TDI QUATTRO motor razvija snagu od 210 kW (286 KS) i okretni moment od 620 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo pogon na sve kotače.

Svi motori raspolažu 12-V ili 48-V mild-hybrid sustavom sa starter generatorom s remenskim prijenosom i litij-ionskom baterijom. Ova tehnologija omogućuje primjerice isključivanje motora tijekom vožnje – takozvani modus kotrljanja. Time se smanjuje potrošnja.

Sve Q5 Sportback tehničke podatke provjerite OVDJE.

VOZNI POSTROJ
Audi Q5 Sportback nudi impresivno spontana dinamična ubrzanja i agilno upravljanje. Serijski se vozilo oprema quattro pogonom s ultra tehnologijom koja kontinuirano nadzire uvjete vožnje i prema potrebi raspodjeljuje moment između kotača. To osigurava preciznost vožnje i sportsko prema stražnjim kotačima naglašeno upravljanje. Kako bi omogućio osjećaj vožnje krojen prema vašim zahtjevima, Audi drive select sustav nudi vam izbor režima vožnje podešenoga prema željenim karakteristikama vozila.

Audi SQ5 TFSI e cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
251 / 341 700 5,1

 

EKSTERIJER
S krovni spojler i linija krova svojstvena coupé modelima karakteriziraju sportsku eleganciju Audija SQ5 Sportback – baš kao i kromirani dvostruki ovalni ukrasni završetci ispušne cijevi.

Međutim, Audi SQ5 Sportback dobro izgleda i s prednje strane: zahvaljujući Audi singleframe rešetci saćaste strukture, braniku specifičnom za S modele i otvorima za zrak izraženih kontura s aluminijskim okvirom. Dizajn općenito obećava vizualnu lakoću i izvrsnu aerodinamiku.

INTERIJER
Unutrašnjost modela Audi SQ5 Sportback oduševit će vas svojom visokom kvalitetom i sportskim duhom već pri ulasku u vozilo. Osvijetljene letvice u pragovima s natpisom S, serijski dekorativni umetci od mat brušenog aluminija i opcijski dostupna sportska sjedala od Feinnappa kože s natpisom S i prošivanjem u obliku rombova osiguravaju unutrašnjosti karakteristike tipične za S modele.

Unatoč lagano padajućem stražnjem dijelu vozila, Audi Q5 Sportback nudi pregršt prostora za pet osoba uključujući komfornu unutrašnju visinu vozila i slobodan prostor u području nogu. Za vizualne značajke pobrinut će se opcijski interijer S line dosljednim fokusom na sportski karakter. Prednja sportska sjedala nude položaj sjedenja po mjeri i izražene podignute bočne dijelove sjedala.

Stražnja klupa koja se sastoji od triju segmenata (40 : 20 : 40) i čiji se elementi mogu fleksibilno preklopiti posebno je praktična. Ovisno o tome kako se namjesti, Audi SQ5 Sportback nudi volumen prtljažnika od 500 do 1.470 litara. U kombinaciji s opcijskim komfornim ključem s otključavanjem prtljažnika preko senzora dovoljan je pokret noge kako bi se serijski poklopac prtljažnika električno otvorio ili zatvorio.

POGON
3,0 V6 TDI motor s električno pogonjenim kompresorom ubrzava Audi SQ5 do elektronički ograničene najveće brzine od 250 km/h. Prijenos snage odvija se preko 8-stupanjskog tiptronica koji se odlikuje brzim i komfornim mijenjanjem stupnjeva prijenosa. Serijski stalni pogon na sve kotače quattro sa samoblokirajućim središnjim diferencijalom varijabilno raspodjeljuje snagu između prednje i stražnje osovine. Osnovna raspodjela iznosi 40 : 60. Međutim, po potrebi je moguće prenijeti do 70 % snage prema naprijed ili do 85 % snage prema natrag kako bi se omogućila veća trakcija. Tako će Audi SQ5 suvereno savladati brojne otežane uvjete.

Sve SQ5 Sportback tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI SQ5 SPORTBACK KONFIGURATOR.

audi-sq5-sportback-eksterijer

audi-sq5-sportback-interijer

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Audi Q5 Sportback konfigurator

Pokrenite Audi Q5 Sportback konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Audi Q5 Sportback konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.