Novi Audi Q2

Audi Q2 konfigurator i isporuka odmah

Novi Audi Q2 je urbani SUV koji odlikuju impresivan, snažan dizajn, široka ponuda mogućnosti infotainment sustava i dinamična tehnologija ovjesa.

audi-q2_eksterijer_front

Dinamičan dizajn

audi-q2_eksterijer_front_01

audi-q2_eksterijer_overside

SUV sa stavom

audi-q2-interijer

Inovativna tehnologija

I

Audi Q2 cijena i osnovne informacije

Snažan istinski karakter: novi dizajn prednjih i stražnjih branika, odlučan pogled opcijskih Audi matrix LED glavnih svjetala i dinamične, ekscentrične linije karoserije odgovorni su za snažan izgled modela Audi Q2. Zahvaljujući opremi i novom dizajnu kotača te vanjskim bojama izgled modela Audi Q2 sasvim je osoban.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

 • Još izraženiji dizajn
 • Novi sustavi pomoći u vožnji
 • Prednja svjetla u LED tehnologiji
 • Limited Select Advanced + S line + SQ2 modeli opreme

Cijena od (uključujući PDV)

27.815 EUR

Snaga motora (kW)

81 - 110

Snaga motora (KS)

110 - 150

Potrošnja goriva (l/100km)

4,7 - 6,1

Audi Q2 eksterijer

Audi Q2 je robusni svestrani automobil za svakodnevnu uporabu i slobodno vrijeme, čiji karakter se odražava u izgledu karoserije: istovremeno je sportski, izdužen i snažan, a kutovi i rubovi ovom kompaktnom SUV modelu pružaju samouvjereni izgled.

Novi dizajn prednjih i stražnjih branika, odlučan pogled opcijskih Audi matrix LED glavnih svjetala i dinamične, ekscentrične linije karoserije odgovorni su za snažan izgled modela Audi Q2.

Dizajneri su sada primijenili motiv poligona, koji već karakterizira prednji kraj i bočnu liniju, i na stražnji kraj. Branik ima integrirani umetak difuzora s velikim peterostranim poligonima. Prednji kraj je također modificiran, tako što su površine ispod prednjih svjetala sada izvučene na izraženiji način. Osmerokutna Singleframe prednja maska je malo niža, što čini da se prednji kraj doima širim. Njegov umetak također interpretira motiv poligona. Advanced i S line paket opreme uključuju uske otvore između maske hladnjaka i poklopca motora, što podsjeća na Audi Sport quattro model, ikonu ove marke. Veliki implicirani otvori za zrak također se čine izraženiji, pogotovo u slučaju S line paketa.

SVJETLA
LED prednja svjetla sada su dio serijske opreme modela Audi Q2, a Matrix LED prednja svjetla dostupna su kao opcija. Sedam individualnih LED lampi, koje su ugrađene u zajednički modul, emitira inteligentno kontrolirani snop svjetlosti. Uvijek osvjetljavaju cestu što je sjajnije moguće, bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu. Deset svjetlećih dioda, ugrađenih iza romboidnih optičkih komponenata, generira dnevno pozicijsko svjetlo, dok sedam dodatnih LED-ica dodatno generira dinamične pokazivače smjera.

Što se tiče stražnjih svjetala, klijenti mogu birati između dvije LED izvedbe – s ili bez dinamičnih pokazivača smjera. Ako se odaberu Matrix LED prednja svjetla, dinamični pokazivači smjera dio su serijske opreme i na stražnjim svjetlima. Uz to, prednja i stražnja svjetla usmjeravaju pažnju na model Q2 sa svjetlosnim efektima tijekom zaključavanja i otključavanja automobila.

BOJE
Paleta boja ovog kompaktnog SUV modela uključuje pet novih boja: Apple zelena imat će svoju premijeru u Audijevoj ponudi, a Manhattan siva, Navarra plava, Arrow siva i Turbo plava nove su boje za model Q2. Obloge C-nosača izvedene su u boji karoserije ili zadržane u crnim, sivim i srebrnim tonovima, ovisno o paketu opreme. Moguće je odabrati tri inačice dodataka u donjem dijelu karoserije: Matt crna u osnovnoj inačici, Manhattan siva u advanced paketu te u boji karoserije u S line paketu.

Audi Q2 dimenzije

Novi Audi Q2 je dugačak 4.208 mm, širok 1.794 mm (bez vanjskoh retrovizora) i 2.009 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.508 mm. Međuosovinski razmak je 2.601 mm.

Volumen prtljažnika je 405 litara, a 1.050 litara s preklopljenim stražnjim sjedalima.

Volumen spremnika goriva iznosi 50 do 55 litara.

Novi Audi Q2 interijer

Prostrana unutrašnjost Audija Q2 može primiti pet putnika. Unutrašnji dizajn odražava zategnuti dizajnerski izričaj vanjštine. Ventilacijski otvori i glava ručice ručnog ili S tronic mjenjača imaju novi izgled. Kupci modela Q2 mogu naručiti S line unutrašnjost, umjesto osnovne izvedbe, a obje unutrašnje izvedbe mogu se slobodno kombinirati s tri izvedbe vanjštine. Uz opcijski paket ambijentalnog osvjetljenja plus, umetci armature i središnja konzola uključuju elegantno pozadinsko osvjetljenje.

Materijal od Dinamic mikrovlakana predstavlja novost u ponudi i zamijenit će obloge od Alcantare. Audi je okupio sve presvlake i boje u osam paketa, od čega su četiri dodijeljena osnovnoj unutrašnjosti, dok su ostala četiri dodijeljena S line unutrašnjosti. Opcijska oprema je također okupljena u pakete jer to pruža bolji pregled iscrpne ponude tijekom konfiguracije. Bilo da se radi o klimatizaciji, udobnosti, funkcionalnosti, unutrašnjosti, informacijama i zabavi ili sustavima pomoći, svi paketi su tako složeni da zadovoljavaju sve želje klijenata. Audi će ovu strategiju u budućnosti primijeniti u modelima svih serija te ih prilagoditi odgovarajućim preferencijama na bitnim globalnim tržištima.

Opcijska oprema modela Q2 uključuje sportska sjedala s istaknutim bočnim osloncima, po visini podesivo sjedalo suvozača, automatski klima uređaj s 2 zone i grijanje/prozračivanje u mirovanju. Kao opcija su dostupni električna podizna stražnja vrata i kuka za vuču.

Unutrašnjost krase dodatni elementi Q2 Edition, na primjer, sportska sjedala u kombinaciji kože / umjetne kože crne boje s kontrastnim šavovima sive boje, višenamjenski sportski kožni upravljač s 3 kraka i umetci u skladu s elementima Audi dizajna.

INFOTAINMENT
Ponuda u smislu uporabe i zaslona također je strukturirana u nekoliko razina. Kreće se od analogne ploče s instrumentima i MMI radio plus sustavom s DAB+ prijemnikom do Audijevog virtualnog kokpita s 12,3-inčnim zaslonom i MMI navigation plus sustav s 8,3-inčnim zaslonom. Njime se upravlja preko MMI kontrolera na središnjem tunelu (MMI touch) ili preko glasovnih naredbi s prirodnim jezikom. Moduli kao što su Audi phone box u dvije izvedbe – s i bez funkcije punjenja – zaokružuju hardverski program.

Bang & Olufsen Premium audio sustav, koji uključuje 14 zvučnika s izlaznom snagom do 705 W, predstavlja jedinstvenu ponudu u segmentu malih SUV modela.

S LINE VERZIJA
Unutrašnjost vozila s opremom S line sa sportskim sjedalima od Feinnappa kože crne boje u svakom detalju odiše sportskim karakterom. Prednja sportska sjedala nude savršen položaj sjedenja i oblikovanu bočnu potporu. Presvlake sjedala od Feinnappa kože crne boje s istaknutim prugama od mono.pur 150 umjetne kože sive boje i kontrastnim prošivima sive boje te utisnuti amblem S na naslonima prednjih sjedala naglašavaju sportski karakter unutrašnjosti s opremom S line.  Pomno kombinirani materijali zaokružuju ovaj paket unutarnje opreme. Osvijetljene letvice u pragovima sprijeda s aluminijskim umetkom i S amblemom djeluju vrlo progresivno i nude veliki kontrast. Aluminijski izgled unutrašnjosti, zajedno s osloncem za noge i papučicama od nehrđajućeg čelika, prepoznatljiva su obilježja ove sportske opreme.

Sustavi potpore za vozača

Sustavi pomoći za model Q2 dolaze izravno iz visoke klase. Standardni Audi pre sense prednji sustav koristi radar za nadziranje područja ispred automobila kako bi se izbjegle nesreće ili smanjio njihov intenzitet. Dio dodatne opreme čini i sustav upozorenja na izlazak iz vozne trake. Opcijski sustavi podijeljeni su u pakete pomoći pri parkiranju, sigurnosti i pomoći vozaču. Paket pomoći pri parkiranju uključuje kameru za vožnju unazad i parking sustav sprijeda i straga. Sustav pomoći pri parkiranju, koji može automatski upravljati automobil u i iz parkirnih mjesta, dostupan je kao nadogradnja. Paket sigurnosti uključuje upozorenje kod izlaska iz prometnog traka, asistent kod bočnog prometa straga te Audi pre sense basic i Audi pre sense stražnji sustav.

Paket pomoći vozaču uključuje novi tehnološki napredni sustav, adaptivni tempomat, koji je dostupan u kombinaciji s Audijevim virtualnim kokpitom i S tronic mjenjačem. Vozač u mnogim situacijama ima mogućnost prepuštanja da sustav u velikoj mjeri preuzme ubrzavanje, usporavanje i upravljanje unutar vozne trake.

Kako bi održao poprečno vođenje, vozač treba samo lagano dodirnuti upravljač s HOD Hands-On Detection tehnologijom – otkriva kada su dlanovi na upravljaču, koji je dio sustava, kako bi dokazao da obraća pažnju na promet. Adaptivni tempomat djeluje u cijelom rasponu brzina. U kombinaciji s na kameri baziranom sustavu prepoznavanja prometnih znakova, u određenim situacijama uzrokuje automatsko usporavanje automobila, na primjer, prilikom približavanja prometnom znaku naselja. Model Q2 će ubrzati čim bude dozvoljena viša brzina.

PODESIVI OVJES
Podesivi ovjes prilagođava se različitim situacijama u vožnji zahvaljujući elektroničkom upravljanju amortizerima. Možete ga namjestiti putem Audi drive select sustava u različitim načinima rada auto, dynamic i comfort, izborom dinamičnije osnovne postavke ili one više usmjerene na komfor.

Audi Q2 motori

TFSI MOTORI
Motor 1.5 TFSI razvija snagu od 110 kW (150 KS) i okretni moment od 250 Nm. U NEDC ciklusu vožnje ovaj profinjeni četiri-cilindrični motor troši samo 5,4–5,1 litara goriva na 100 kilometara, što odgovara CO2 emisijama od 124–116 grama CO2 po kilometru. Pri niskim opterećenjima i okretajima motora njegov učinkoviti sustav aktiviranja cilindara na zahtjev (COD) privremeno deaktivira drugi i treći cilindar. Dolazi s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem ili 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

Dostupan je i 1,0 TFSI motor koji razvija snagu 110 kW (150 KS) i okretni moment od 200 Nm koji dolazi sa 6-stupanjskom ručnim mjenjačem.

TDI MOTORI
Novi Audi Q2 dostupan je i s 2 TDI motora koji razvijaju snagu od 85 kW (116 KS) odnosno 110 kW (150 KS) i okretni moment od 250 Nm (85 kW S tronic), 300 Nm (85 kW 6-brzina) odnosno 360 Nm (110 kW S tronic). Motor od 85 kW dolazi s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem ili 7-stupanjskim S tronic mjenjačem, dok motor od 110 kW dolazi sa 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

Motor Snaga (kW / KS) Mjenjač
1,0 TFSI 81 / 110 6-brzina
1,5 TFSI 110 / 150 6-brzina ili S tronic 7
2,0 TDI 85 – 110 / 116 – 150 6-brzina ili S tronic 7

 

Svi motori sukladni su novoj Euro 6 AP normi emisije, a tehnologija dvostrukog doziranja u dizelskim motorima minimizira NOx emisije. U ovom slučaju dva SCR katalizatora rade zajedno: jedan je ugrađen direktno iza motora, a drugi je ugrađen u podnicu vozila. Pokrivaju različite uvjete rada i međusobno se nadopunjuju.

Sve Q2 tehničke podatke provjerite OVDJE.

Audi SQ2 osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
221 / 300 400 4,9

 

EKSTERIJER
Opcijski okviri ispušnih cijevi u crnoj boji u dizajnu s četirima cijevima koji su specifični za S modele te markantni završetak stražnjeg dijela vozila s krovnim spojlerom u S dizajnu lakiranim u boji vozila učinkovito upotpunjuju dinamiku i sportski karakter vašeg Audija SQ2. Kontrast čine opcijski SQ2 eksterijer paket s crnim akcentima u području Audi Singleframe rešetke te prednji i stražnji branik. Maska i kućišta vanjskih osvrtnih zrcala crne boje zaokružuju cjelokupnu sliku. Dekorativne quattro folije na bočnim stranicama jasna su obilježja prepoznavanja ove sportske opreme.

POGON
Audi SQ2 pogoni se pomoću sportskog benzinskog motora. 2.0 V4 TFSI s 221 kW (300 KS) i okretnim momentom od 400 Nm ubrzava vozilo od 0 do 100 km/h za 4,9 sekundi. Serijski pogon na sve kotače quattro prenosi snagu na cestu.

Sve SQ2 tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI SQ2 KONFIGURATOR.

audi-sq2-eksterijer

audi-sq2-interijer

Audi Q2 Edition 10

U tijeku je posebna ponuda za Edition 10 modele koji su s bogatom serijskom opremom dostupni po povoljnijim cijenama. Ovaj SUV s karakterom je dostupan već od 27.815 EUR.

Serijska oprema:

 • Aluminijski lijevani naplatci 6,5 J x 16 s 5 krakova
 • Automatski klima uređaj s 2 zone
 • Blade u boji vozila
 • Digitalni radio prijem (DAB)
 • Komfort paket sjedala
 • Lakiranje donjeg dijela karoserije u antracit boji
 • Paket ambijetalnog osvjetljenja
 • Parkirni senzori sprijeda i straga
 • Parkirna kamera straga
 • Audi Hold Assist
 • Prednja svjetla u LED tehnologiji
 • Audi smartphone sučelje
 • Višenamjenski kožni upravljač s 3 kraka plus

Audi Q2 Edition 10

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Audi Q2 konfigurator

Ukoliko niste našli model koji ispunjava sve vaše želje, pokrenite Q2 konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Q2 KONFIGURATOR

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.