Novi Audi A6

Audi A6 konfigurator i isporuka odmah

Novi Audi A6, predvodnik u poslovnoj klasi, je snažniji nego ikada prije i suveren kao uvijek.

audi-a6_eksterijer

Moćan izgled

audi_a6_eksterijer_02

Progresivan dizajn

audi_a6_eksterijer

Dinamično iskustvo vožnje

audi-a6-interijer_02

Revolucionarna tehnologija

I

Audi A6 cijena i osnovne informacije

Novi Audi A6 Limuzina ušla je u 8. generaciju, a proizvodi se od 1994. godine. Novu generaciju odlikuju revolucionarne tehnologije, snažni i štedljivi motori i izvrsna vozna dinamika.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • 8. generacija
  • Progresivan dizajn
  • Prostrana i kvalitetna unutrašnjost
  • Revolucionarne tehnologije

Cijena od (uključujući PDV)

63.134 EUR

Snaga motora (kW)

120 - 210

Snaga motora (KS)

163 - 286

Potrošnja goriva (l/100km)

5,4 - 8,2

A6 eksterijer

Od proširene singleframe rešetke hladnjaka preko bočnih otvora za zrak sa sportskim kromiranim okvirima pa sve do uskih glavnih svjetala – prednji dio Audija A6 Limousine na prvi pogled oduševljava progresivnim dizajnom. Oštriji bočni dio sa snažnim proširenjima iznad kućišta kotača naglašava “quattro” gene. Vanjska zrcala smještena na gornjem dijelu vrata djeluju izrazito sportski. I linija krova koja podsjeća na coupé modele završava elegantno na stražnjem dijelu trodimenzionalnog dizajna s karakterističnim aluminijskim okvirom.

SVJETLA
Opcijska HD Matrix LED prednja svjetla s dinamičnim pokazivačima smjera oduševljavaju na dva načina. Vozaču nude optimalno osvjetljenje ceste, a da pritom ne zasljepljuju vozila koja dolaze u susret. A zbog svjetala s karakterističnim svjetlosnim segmentima, čiji je fokus pomaknut prema van, Audi A6 Limousine djeluje još šire.

Audi A6 dimenzije

Novi Audi A6 je dugačak 4.939 mm, širok 1.886 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.110 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.457 mm. Međuosovinski razmak je 2.924 mm.

Volumen prtljažnika je 530 litara.

Volumen spremnika goriva iznosi 63 litre.

audi-a6-dimenzije

Novi A6 interijer

Zahvaljujući dotjeranoj aerodinamici Audi A6 Limousine nudi ugodno tihu unutrašnjost i pri velikim brzinama. Audi design selection paket jamči estetski usklađen izbor jedinstvenih materijala, boja i funkcija. Od izrazito kvalitetnih dekorativnih umetaka od drva breze achat sive boje preko obloge vrata i naslona za ruke perlmutt bež boje sve do individualnih konturnih sjedala sprijeda od kože Valcona koja su su opcijski dostupna s funkcijom prozračivanja i grijanja te koja se po želji mogu opremiti integriranom opuštajućom funkcijom masaže – Audi design selection paket nudi kvalitetu i komfor u svakom detalju.

AMBIJETALNI PAKET SVJETALA
Opcijski ambijentalni paket svjetala za osvjetljenje pojedinih kontura u unutrašnjosti stvara jedinstvenu atmosferu i u interijeru Audija A6 Limousine formira fascinantan ambijent u kojem ćete se sigurno osjećati dobro. Precizni svjetlosni vodiči naglašavaju instrumentnu ploču, središnju konzolu i druge markantne strukture dizajna u 30 različitih tonova boje uz nestupnjevito prigušenje jačine osvjetljenja.

INFOTAINMENT SUSTAV
Po želji dostupni 10,1″ i 8,6″ dodirni zasloni MMI High s funkcijom touch response besprijekorno se uklapaju u elegantnu ploču s instrumentima, a upotpunjuje ih 12,3″ zaslon opcijskog Audi virtual cockpita. Zahvaljujući brojnim mogućnostima individualiziranja čak sedam vozača može pohraniti preferirana namještanja u individualnim korisničkim profilima. Glavne funkcije vozila mogu se – slično kao kod smartphonea – pozicionirati na željeno mjesto na MMI ekranu putem funkcije “Drag and Drop”. Fleksibilno, komforno i prije svega: jednostavno.

MMI NAVIGACIJSKI SUSTAV PLUS
Potpuno umrežena, inovativna i intuitivna: opcijski dostupna MMI navigacijski sustav plus raspolaže inteligentnom funkcijom samoučenja na temelju prijeđenih dionica te na osnovi toga generira prijedloge traženja. Navođenje na odredište provodi se online preko pružatelja usluga HERE. Pritom se u obzir uzima situacija u prometu cijele regije. U slučaju da veza za prijenos podataka nije kvalitetna, navigacija će prijeći na onboard navođenje na odredište koje se odvija paralelno. U sklopu serijske opreme na raspolaganju stoji šest besplatnih updatea za navigacijske karte koji su dostupni svakih pola godine.

AUDI PHONE BOX
Stavite i krenite: čim svoj smartphone stavite u opcijski dostupan Audi phone box i spojite ga preko bluetootha s vozilom, on će se automatski prepoznati te njime možete brzo i jednostavno rukovati preko MMI sustava, višenamjenskog upravljača ili putem govora. Zahvaljujući povezanosti između pretinca za odlaganje i antene vozila raspolagat ćete k tomu boljom kvalitetom razgovora i prijma. A ako podržava standard Qi, vaš se smartphone može puniti u Audi phone boxu – potpuno bežično.

BANG & OLUFSEN PREMIUM SOUND SYSTEM S 3D ZVUKOM
Prostorni zvuk kao u koncertnoj dvorani: Bang & Olufsen Sound System s 3D zvukom podiže užitak u glazbi na novu razinu. Visokotonski i srednjetonski zvučnici posebno su integrirani u A stup i proizvode trodimenzionalni zvuk koji reproducira cjelokupnu punoću glazbe.

Audi A6 motori i tehnologija

TFSI MOTORI
Novi Audi A6 dostupan je s nekoliko TFSI motora.

2-litreni 45TFSI motor razvija snagu od 195 kW (265 KS) i okretni moment od 370 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je i pogon na sve kotače.

3-litreni 55TFSI motor razvija snagu od 250 kW (340 KS) i okretni moment od 500 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo s pogonom na sve kotače.

TDI MOTORI
Novi Audi A6 dostupan je i s nekoliko TDI motora.

2-litreni 35TDI motor razvija snagu od 120 kW (163 KS) i okretni moment od 370 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

2-litreni 40TDI motor razvija snagu od 150 kW (204 KS) i okretni moment od 400 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je i pogon na sve kotače.

3-litreni 45TDI Quattro motor razvija snagu od 180 kW (245 KS) i okretni moment od 500 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo s pogonom na sve kotače.

3-litreni 50TDI Quattro motor razvija snagu od 210 kW (286 KS) i okretni moment od 620 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo s pogonom na sve kotače.

Sve varijante motora raspolažu 12-V ili 48-V mild-hybrid sustavom sa starter generatorom s remenskim prijenosom i litij-ionskom baterijom. Ova tehnologija omogućuje primjerice isključivanje motora tijekom vožnje – takozvani modus kotrljanja. Time se smanjuje potrošnja.

Sve A6 tehničke podatke provjerite OVDJE.

Vozna dinamika

DINAMIČNO UPRAVLJANJE SVIM KOTAČIMA
Sportsko rukovanje uz maksimalnu stabilnost: dvije suprotnosti objedinjene u opcijski dostupnom dinamičnom upravljanju svim kotačima. Na prednjoj osovini radi dinamični upravljač čiji valni prijenosnik mijenja svoj prijenos ovisno o situaciji u vožnji. Pri maloj brzini stražnji se kotači okreću suprotno smjeru prednjih kotača, čime se povećava agilnost modela A6 Limousine i smanjuje njegov promjer zaokreta za čak 1,1 metar na 11,1 metar – kako bi vam manevriranje jednostavno išlo od ruke i pri vanjskoj dužini vozila od gotovo pet metara. Pri srednjoj i velikoj brzini prednji se i stražnji kotači okreću u istom smjeru, čime se povećava stabilnost te limuzini omogućuje suverena mirnoća i tijekom nagle promjene voznog traka.

ČETIRI STUPNJA PODEŠENOSTI OVJESA
Kada je riječ o stupnjevima podešenosti ovjesa, Audi na raspolaganje stavlja četiri varijante: konvencionalni ovjes s čeličnim oprugama, sportski ovjes, podesivi ovjes s elektroničkom regulacijom tvrdoće amortizera i zračni ovjes koji automatski regulira tvrdoću ovjesa i visnu vozila. Posebice zadnja varijanta omogućuje vrlo komfornu vožnju i sportsko rukovanje u modelu A6 Limousine, a ona se preko sustava Audi drive select također može optimalno prilagoditi načinu vožnje i uvjetima na cesti. Komforno i opušteno ili sportski i stabilno: vi odlučujete.

21″ KOTAČI
Ponuda kotača kod novog modela A6 Limousine proširena je u odnosu na prethodni model te obuhvaća kotače kako elegantnog tako i sportskog dizajna veličine 17 do 21 inča. Unatoč većim kotačima, novi A6 Limousine odlikuje se boljim komforom vožnje i manjom razinom buke.

Audi A6 Avant cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva (l/100km)
150 – 250 204 – 340 5,6 – 8,4

 

EKSTERIJER
Ravniji, širi, niži – prednji dio novog modela A6 Avant na prvi pogled demonstrira snagu i preciznost. Markantno izbočena kućišta kotača, linija krova koja počinje padati prije u odnosu na druge modele i položeniji D stup dodatno naglašavaju dinamiku proporcija te čine neusporedivu siluetu. Stražnji dio vozila posebno je istaknut zahvaljujući sportskom krovnom spojleru i karakterističnoj kromiranoj letvici – za atletsku karizmu s istovremeno beskompromisnom prostranošću.

U središtu dinamičnog prednjeg dijela vozila smještena je izrazito niska i široka singleframe rešetka s vodoravnim lamelama aluminijske izvedbe. Uokvirena je izoštrenim glavnim svjetlima, čiji karakteristični svjetleći segmenti idu u dubinu.

Zahvaljujući području vrata, koje je blago zaobljeno prema unutra, znatno izbočena kućišta kotača još više dolaze do izražaja tako da su geni quattro modela realizirani na dojmljiv način. Međuosovinski razmak modela A6 Avant porastao je na 2,92 metra, dok je ponuda kotača povećana na kotače veličine 21″.

PONUDA PROSTORA
Optimizirani koncept prostora novog modela Audi A6 Avant vozaču i putnicima nudi više slobodnog prostora u području nogu, glave i ramena uz uobičajeno veliki kapacitet prtljažnika. Djeljivi naslon stražnje klupe s otvorom za prijevoz dugih predmeta može se fleksibilno preklopiti u omjeru 40 : 20 : 40 i optimalno prilagoditi vašim željama i potrebama. Za odlazak s obitelji i skijaškom opremom u planine ili na duža poslovna putovanja: S volumenom utovara od 565 do 1.680 litara dostupne su vam sve mogućnosti.

MOTORI
Audi A6 Avant ističe se 3-litrenim 55TFSI motorom koji razvija snagu od 250 kW (340 KS) i okretni moment od 500 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je samo s pogonom na sve kotače.

Sve tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI A6 AVANT KONFIGURATOR.

audi-a6-avant

Audi S6 cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
253 / 344 700 5,0

 

EKSTERIJER
Audi S6 Limousine odlikuje se izrazito sportskim, markantnim i revolucionarnim oblikom našeg aktualnog dizajna. Brojni serijski elementi vanjskog dizajna specifični za S modele zorno prikazuju razliku od osnovnog modela. Kućišta vanjskih zrcala izvedena su u upečatljivoj aluminijskoj optici. U stražnjem dijelu vozila na difuzoru specifičnom za S modele smještena su četiri kromirana ukrasna završetka ispušne cijevi. 20″ kotači s aluminijskim naplatcima također se ubrajaju u serijsku opremu. Opcijski možete također odabrati 21″ kotače te opcijske kočione čeljusti lakirane u crvenoj boji.

POGON
Snagu u Audiju S6 Limousine generira 3 l V6 TDI motor. Zahvaljujući snazi od 253 kW (344 KS) i maksimalnom okretnom momentu od 700 Nm postići ćete ubrzanje od 0 do 100 km/h za 5,0 sekundi.

SUSTAVI POTPORA
Audi S6 Limousine opremljen je sustavima radara, kamerama za snimanje okoline i ultrazvučnim senzorima. Središnji upravljački uređaj potpora za vozača preračunava tako prikupljene podatke u trajnu sliku okoline.

Priključeni opcijski sustavi potpora za vozača nude vam vožnju uz podršku na visokoj razini. Primjer je opcijska pomoć pri parkiranju plus koja vam unutar svojih granica pruža zvučnu i vizualnu podršku tijekom parkiranja i manevriranja. Aktivacija se provodi ubacivanjem u stupanj za vožnju unatrag, preko tipke u središnjoj konzoli te po želji automatski čim se vozilo brzinom manjom od deset km/h približi prepoznatoj prepreci.

Ili odaberite kompletno rješenje poput opcijskog paketa sustava potpore za gradsku vožnju, koji obuhvaća nekoliko funkcija potpore posebno za gradski promet.

Sve S6 tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI S6 KONFIGURATOR.

audi-s6-eksterijer

audi-s6-interijer

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Audi A6 konfigurator

Pokrenite Audi A6 konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Audi A6 konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.