Novi Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback konfigurator i isporuka odmah

Novi Audi A5 Sportback ističe se novim elementima u dizajnu koji mu daju još veću dubinu i širinu.

I

Audi A5 Sportback cijena i osnovne informacije

Novi Audi A5 Sportback, A5 s 5 vrata, redizajniran je u 2020. godini. Osvježena je prednja maska, LED svjetla su serijska te dolazi s novim infotainment sustavom osjetljivim na dodir.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Sportski karakter
  • Prednja svjetla u LED tehnologiji
  • Brojni serijski i opcijski sustavi potpore
  • Dinamično upravljanje

Cijena od (uključujući PDV)

45.864 EUR

Snaga motora (kW)

110 - 251

Snaga motora (KS)

150 - 341

Potrošnja goriva (l/100km)

5,0 - 7,8

A5 Sportback eksterijer

Široki otvori za zrak i kromirane kopče daju prednjoj strani još veću oštrinu. Opcionalni 20-inčni aluminijski naplaci istaknuti su lukovima kotača, a bočna aluminijska traka u matiranoj verziji na difuzoru i obloge trapeznog otvora ističu širinu stražnjeg dijela. Osim toga, Audi A5 Sportback može se individualizirati Advanced i S line dizajnerskim paketima.

SVJETLA
Prednja svjetla u LED tehnologiji serijski su dostupna u vašem Audiju A5 Sportback. Po želji možete imati i Matrix LED prednja svjetla, uključujući i Audi lasersko svjetlo. Audijevo lasersko svjetlo dopunjuje LED duga svjetla pri brzini od 70 km/h, a svojim dometom koji je gotovo dvostruko veći od LED dugog snopa, pruža osjetno veću sigurnost. Ovaj svjetlosni paket također uključuje dinamičku svjetlosnu oznaku pri ulasku i izlasku iz automobila, kao i dinamičke pokazivače smjera.

Novi A5 Sportback dimenzije

Novi A5 Sportback je dugačak 4.757 mm, širok 1.843 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.029 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.386 mm. Međuosovinski razmak je 2.824 mm.

Volumen prtljažnika je 465 litara.

Volumen spremnika goriva iznosi 40 – 58 litara.

audi-a5-sportback-dimenzije

Novi A5 SB interijer

Zahvaljujući velikoj unutrašnjosti, Audi A5 Sportback nudi prostor straga za obitelj i u prtljažniku za svu vašu prtljagu. Vizualno, osjećaj prostora naglašavaju horizontalno dizajnirani elementi u unutrašnjosti, novodizajnirana središnja konzola, obloga vrata u staklu te visoka kvaliteta materijala.

Digitalnim svijetom Audija A5 Sportback intuitivno se može upravljati na 10,1-inčnom MMI dodirnom zaslonu uz osjetne povratne informacije ili glasovne naredbe. Ili iskusite opcijski dostupan Audijev virtualni kokpit, koji uz prilagodljiv rad, intuitivni izbornik i zaslonom usmjerenim na vozača uvijek prikazuje najvažnije informacije o vožnji u vašem vidnom polju. Audi A5 Coupé vam također nudi razne opcionalne Audi connect usluge, poput traženja zanimljivih mjesta u vašem području ili navigacije Google Earth ™.

Audi A5 Sportback motori

TFSI MOTORI
Novi Audi A5 Sportback dostupan je s nekoliko TFSI motora.

2-litreni 35TFSI motor razvija snagu od 110 kW (150 KS) i okretni moment od 270 Nm. Dolazi s 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

2-litreni 40TFSI motor razvija snagu od 150 kW (204 KS) i okretni moment od 320 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je i pogon na sve kotače.

2-litreni 45TFSI motor razvija snagu od 195 kW (265 KS) i okretni moment od 370 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

TDI MOTORI
Novi Audi A5 dostupan je i s nekoliko TDI motora.

2-litreni 35TDI motor razvija snagu od 120 kW (163 KS) i okretni moment od 380 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

2-litreni 40TDI motor razvija snagu od 150 kW (204 KS) i okretni moment od 400 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem. Dostupan je i pogon na sve kotače.

3-litreni 50TDI Quattro motor razvija snagu od 210 kW (286 KS) i okretni moment od 750 Nm. Dolazi sa automatskim 7-stupanjskim S tronic mjenjačem.

Sve varijante motora raspolažu 12-V mild-hybrid sustavom sa starter generatorom s remenskim prijenosom i litij-ionskom baterijom. Ova tehnologija omogućuje primjerice isključivanje motora tijekom vožnje – takozvani modus kotrljanja. Time se smanjuje potrošnja.

Sve A5 Sportback tehničke podatke provjerite OVDJE.

Audi S5 Sportback cijena i osnovne informacije

Snaga motora (kW / KS) Okretni moment (Nm) Ubrzanje 0 – 100km/h (sec)
251 / 341 700 4,6

 

EKSTERIJER
Novi dizajn Audija S5 Sportback TDI zrači sportskim karakterom i privlačnošću iz svih perspektiva. Vozilo posebno naglašavaju serijski elementi vanjskog dizajna koji su specifični za S modele: S branik, rešetka hladnjaka saćaste strukture Titan crne mat boje s umetcima aluminij srebrne mat boje, široki otvori za zrak u okviru i maska aluminij srebrne mat boje u prednjem dijelu vozila. Na bočnim se stranama ističu 18″ kotači i S sportski vozni postroj, vanjska zrcala aluminij srebrne mat boje i osvijetljene prednje letvice u pragovima s amblemom S. S difuzor s okolnom kopčom aluminij srebrne mat boje, kromirani dvostruki završetci ispušne cijevi specifični za S modele i S stražnji spojler ističu široki stražnji dio vozila.

INTERIJER
Unutrašnjost Audija S5 Sportback TDI također se odlikuje sportskim karakterom zahvaljujući elementima specifičnima za S modele kao što su opcijska S sportska sjedala, serijski dekorativni umetci od mat brušenog aluminija i višenamjenski kožni upravljač plus s 3 kraka, amblemom S i kontrastnim šavom. Novi dizajn uključuje izrazito vodoravno oblikovane elemente, materijale visoke kvalitete i modernu infotainment pozornicu, čija kombinacija stvara poseban osjećaj prostranosti. Za dodatne mogućnosti individualiziranja na raspolaganju vam stoji ponuda Audi exclusive.

POGON
Ubrzanje od 0 do 100 km/h za 4,6 sekundi i elektronički regulirana najveća brzina od 250 km/h – to su karakteristike koje na cestu donosi 3,0 l TDI motor modela Audi S5 Sportback TDI sa snagom od 251 kW (347 KS) i maksimalnim okretnim momentom od 700 Nm. Tu je i pogon na sve kotače quattro sa sportskim diferencijalom koji aktivno i varijabilno raspodjeljuje pogonske momente između osovina, u kombinaciji s komfornim osjećajem u vožnji dinamičnog upravljača koji u svakom trenutku prilagođava prijenos upravljača i upravljačku silu brzini vozila.

Za povećanje učinkovitosti zaslužan je i 48-V mild-hybrid sustav. Uz Audi drive select i postavke dynamic, comfort, auto, individual i efficiency također možete izravno utjecati na ponašanje vozila u vožnji.

Sve S5 Sportback tehničke podatke provjerite OVDJE.

Ovdje pokrenite AUDI S5 SPORTBACK KONFIGURATOR.

audi-s5-sportback-eksterijer

audi-s5-sportback-interijer

Obratite nam se s povjerenjem

Tamara Rajšić

Voditelj prodaje vozila

Audi_Ivana Vukasinovic

Ivana Vukašinović

Voditeljica prodaje vozila

Audi A5 Sportback konfigurator

Ukoliko niste našli model koji ispunjava sve vaše želje, pokrenite A5 SB konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

A5 Sportback konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.