Novi VW up!

VW up! cijena i prodaja

Novi VW up! potpuno je prilagodljiv vašem stilu i donosi bezbroj novih opcija za individualizaciju i više boja u vašu svakodnevicu.

Up! katalog
vw up eksterijer - side

Moderan dizajn

vw up eksterijer - back

Svaki model ima svoj stil i odgovarajuće naplatke od lakog metala

vw up eksterijer - front

Pogled sprijeda

vw up eksterijer - front

Opcijski "Paket Svjetlo & vidljivost" raspolaže automatskim uključivanjem svjetala za vožnju

vw up - interijer

Serijski manualni klima-uređaj

vw up - dodaci

Radiouređaj "composition phone" koji uključuje AUX-IN priključak, slot za SD karticu, telefon i USB sučelje sada dostupan u sklopu serijske opreme

I

VW up! cijena i osnovne informacije

VW up! je perjanica marke Volkswagen na tržištu mikro automobila. Različiti paketi opreme čine ga idealnim pratiteljem za gotovo sve što imate na umu.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Moderan dizajn
  • Bogata serijska oprema
  • Brojne mogućnosti povezivanja
  • 6 varijanti opreme (up!, white up!, black up!, beats up!, R-Line, GTI)

Snaga motora (kW)

48 - 85

Snaga motora (KS)

65 - 115

Potrošnja goriva (l/100km)

5,1 - 5,7

up! eksterijer

Agilan i trendseterski, kao i uvijek, uz instrumentnu ploču u izvedbi “black cube”, sjedala u dizajnu “fusion” i 14″ čelične kotače ili opcijske 15″ kotače od lakog metala “fortaleza”.

Želite se istaknuti? Nikakav problem. White up! dolazi s bijelom kontrastnom vanjskom bojom krova i analognim kućištima zrcala u bijeloj boji, zatamnjenim bočnim staklima, zatamnjenim stražnjim staklom i markantnim 16″ kotačima od lakog metala “la boca white”. Instrumentna ploča “white cube” upotpunjuje bijeli dizajn u unutrašnjosti.

Presvijetlo? U sklopu varijante black up! ovaj je paket dostupan u crnoj boji te obuhvaća, naravno, 16″ kotače od lakog metala “la boca black” kao i instrumentnu ploču u izvedbi “black cube”.

Više ste sportski tip? Stiže up! R-Line: sa sportskim voznim postrojem za upečatljiv osjećaj u vožnji. Zatamnjena stražnja bočna stakla i zatamnjeno stražnje staklo, prednji branik s crnim umetkom te 16″ kotači od lakog metala “triangle”³⁾ dijamantno polirane, crne boje ili opcijski 17” kotači od lakog metala “polygon black” ističu njegov sportski izgled. A zahvaljujući svjetlima za maglu i svjetlu za skretanje up! R-Line jednostavno je uočljiv.

VW up! dimenzije

Novi VW up! je dugačak 3.600 mm, širok 1.641 mm (1.910 mm s vanjskim retrovizorima), a visok od 1.492 (up! GTI) do 1.504 mm. Međuosovinski razmak je 2.410 mm ili 2.412 (up! GTI).

Volumen prtljažnika je 251 litara. Volumen spremnika goriva je 35 litara.

vw-up-prtljaznik

Novi up! interijer

Zahvaljujući našim integralnim sjedalima s naslonima za glavu koja se na njih nastavljaju bez prekida u modelu up! sjedit ćete izuzetno udobno. Pritom svaka linija opreme modela up! ima vlastiti, individualni dizajn presvlaka sjedala.

U modelu up! na raspolaganju imate impresivnu količinu prostora. Primjerice za maksimalno četiri osobe. Ili iskoristite fleksibilnost preklopivih sjedala i tako proširite volumen prtljažnika. Varijabilna podnica utovarnog prostora stvorit će dodatni prostor za odlaganje.

OPCIJSKA OPREMA “4 VRATA”
Ni to vam nije dovoljno? Uz opcijsku opremu “4 vrata”, uključujući kompletno preklopiv naslon suvozačevog sjedala, ne dobivate samo dodatna dvoja stražnja vrata koja olakšavaju utovar s bočne strane već i praktični otvor za prijevoz dugih predmeta na suvozačevom sjedalu, zahvaljujući kojem možete transportirati čak i glomazne ili posebno dugačke predmete.

KLIMA
Prava klima za putovanje stvar je prilagodbe, a zahvaljujući serijskom manualnom klima-uređaju imate potpuno odriješene ruke. Temperaturu opcijski možete namjestiti pomoću Climatronica s preciznošću od čak pola stupnja, dok će se senzor kakvoće zraka integriranog antialergijskog filtra pobrinuti za čist zrak u unutrašnjosti.

Sustavi potpore za vozača

Novi Volkswagen up! obiluje sustavima potpore za vozača, a najbitnije donosimo u nastavku.

POMOĆ PRI PARKIRANJU
Opcijska pomoć pri parkiranju upozorit će vas akustički i vizualno na prepreke iza automobila. Inače, ova praktična potpora dio je opcijskog paketa pomoći vozaču.

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG “REAR VIEW”
Kada ubacite u stupanj za vožnju unatrag, opcijska kamera za vožnju unatrag prikazat će vam sprijeda na zaslonu radiouređaja sve ono što biste mogli previdjeti iza vašeg novog modela up!. Primjerice niske čunjeve. Inače, kamera za vožnju unatrag dio je opcijskog Paketa pomoći vozaču.

POTPORA ZADRŽAVANJA VOZILA NA VOZNOM TRAKU “LANE ASSIST”
Kada je aktivan, “Lane Assist” može u okviru granica sustava pri brzini iznad 65 km/h prepoznati hoće li i kada će vozilo nehotično dotaknuti rub kolnika te vas vraća u vozni trak korektivnim regulacijama upravljanja. Prijeđete li uzdužnu oznaku na kolniku, osjetit ćete vibraciju na kolu upravljača koja će usmjeriti vašu pažnju na cestu.

PODSJETNIK NA PROMETNE ZNAKOVE
“Podsjetnik na prometne znakove” prikazuje vam ograničenja brzine kako na putu ne biste propustili nijedan znak. Tako ćete u nepreglednim situacijama lakše zadržati pregled te se možete bolje koncentrirati na zbivanje u prometu. Aplikacija vas inače upozorava i kada prekoračite brzinu.

Motori

Novi VW up! dolazi s 2 motora – (1) 1.0 3-cilindričnim benzinskim motorom koji razvija 65KS, okretnim momentom od 91Nm, ubrzanjem do 100km/h od 15,6sec i najvećom brzinom od 163 km/h i (2) 1.0 3-cilindričnim benzinskim motorom koji razvija 115KS, okretnim momentom od 200Nm, ubrzanjem do 100km/h od 8,8sec i najvećom brzinom od 196 km/h koji se nalazi u GTI modelu.

vw up - motor

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.
Model trenutno NIJE DOSTUPAN ZA NARUDŽBU.