Novi T-Roc

T-Roc konfigurator i isporuka odmah

Novi T-Roc svojim oštrijim vanjskim dizajnom, novom razinom kvalitete i dizajna u unutrašnjosti te poboljšanim tehničkim značajkama pokazuje samouvjerenost i naglašava svoju snažnu osobnost.

T-Roc cjenik
VW_T-Roc_eksterijer_1

Kompaktan crossover

VW_T-Roc_eksterijer_4

Jedinstven karakter

VW_T-Roc_eksterijer_5

Samouvjeren izgled

VW_T-Roc_interijer_3

Inovativna tehnologija

I

T-Roc cijena i osnovne informacije

Uz svjež dizajn, inovativne sustave potpora i brojne digitalne usluge, Volkswagen nastavlja priču o uspjehu svog kompaktnog crossover modela s više od milijun prodanih primjeraka diljem svijeta u samo 4 godine.

Model VW T-Roc uz već postojeći akcijski model 4Life dostupan je i s linijom opreme Life Plus koja donosi još više opreme uz uštede do čak 3.264,62 EUR. Istražite VW T-Roc Life Plus ponudu i naručite svoj model još danas!

Za svaki slučaj smo za vas pripremili i vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Djelomično automatizirana vožnja
  • Visokokvalitetna unutrašnjost s novo dizajniranom instrumentnom pločom i zaslonom infotainment sustava
  • Sustav potpore IQ.Drive uz sustav Travel Assist, kao i prediktivna automatska regulacija razmaka (ACC)
  • Serijski Digital Cockpit
  • IQ.LIGHT uz LED Matrix glavna svjetla

Cijena od (uključujući PDV)

25.787 EUR

Snaga motora (kW)

81 - 221

Snaga motora (KS)

110 - 300

Potrošnja goriva (l/100km)

4,7 - 8,7

T-Roc eksterijer

Vanjske linije novog modela T-Roc sada su izoštrene i čine njegov nedvojbeni crossover dizajn još upečatljivijim. LED glavna svjetla i zatamnjena stražnja svjetla dio su serijske opreme. IQ LIGHT s matrix LED glavnim svjetlima i osvijetljenim letvicama rešetke hladnjaka, kao i grupa stražnjih svjetla nove grafičke strukture s dinamičnim žmigavcima, dostupni su na zahtjev.

Pet novih boja laka karoserije i novo dizajnirani 17” i 19′ kotači od lakog metala pružaju kupcu još više mogućnosti za individualizaciju svog vozila.

VW T-Roc dimenzije

Novi T-Roc je dugačak dugačak 4.236  mm, širok 1.819 mm (bez retrovizora) ili 2.012 mm (s retrovizorima), a visok 1.573 mm. Međuosovinski razmak je 2.590 mm.

Volumen prtljažnika je 445 litara.

Novi T-Roc interijer

Uz površinu s podlogom od pjene i prepoznatljive prošive, nova instrumentna ploča donosi moderne i vrhunske istaknute značajke dizajna u unutrašnjost novog modela T-Roc. Zaslon infotainment sustava sada je dizajniran kao tablet te je smješten na instrumentnoj ploči u vidnom polju uz kombinirani instrument iza kola upravljača. Ovisno o opremi, zaslon infotainment sustava ima dimenzije od 8,0” ili 9,2”. Kompaktni SUV serijski dolazi s digitalnim kombiniranim instrumentom koji je opcijski dostupan do veličine od 10,25” kao Digital Cockpit Pro.

Višenamjensko kolo upravljača također je dio serijske opreme, a krasi ga novi dizajn koji pridonosi intuitivnom upravljanju vozilom.

Obloge vrata od visokokvalitetne tkanine sada su dio serijske opreme. U linijama opreme Style i R-Line obloge vrata i nasloni za ruke presvučeni su umjetnom kožom te ih krase dizajnerski prošivi, kao i naslone za glavu.

Još jedna značajka linije opreme Style središnji su paneli udobnih sjedala od tkanine ArtVelours. U kombinaciji s opremom R-Line, opcijski su dostupna vrhunska sportska sjedala za vozača i suvozača (ranije samo za T-Roc R), kao i presvlake od napa kože.

Sustavi potpora za vozača

Novi T-Roc serijski je opremljen naprednim sustavima potpora kao što su sustav nadzora okoline (Front Assist) i potpora zadržavanja vozila na voznom traku (Lane Assist). K tomu, novi IQ.DRIVE Travel Assist i prediktivna automatska regulacija razmaka pružaju potporu pri upravljanju, kočenju i ubrzanju pri brzinama do 210 km/h. Integracijom signala prednje kamere te GPS podataka i podataka karte, sustav upravljanja vozilom može uključivati lokalne podatke o ograničenju brzine, oznake za kraj naselja, križanja i kružne tokove.

AUTOMATSKA REGULACIJA RAZMAKA ACC
Automatska regulacija razmaka ACC pomaže vam u održavanju prethodno namještene najveće brzine i razmaka od vozila ispred. Tako u slučaju zastoja vaš novi T-Roc može automatski kočiti i ponovno krenuti (uz opcijski automatski mjenjač DSG). ACC se u kombinaciji s opcijskim navigacijskim sustavom može proširiti prediktivnom regulacijom brzine i potporom za vožnju zavojima.

PARK ASSIST
Novi T-Roc s opcijskom potporom upravljanja pri parkiranju “Park Assist” neće vam u prolasku samo reći je li parkirno mjesto dovoljno veliko – nego će i samostalno parkirati umjesto vas. Vi samo upravljate papučicom spojke, gasa i kočnice. Ostalo će on učiniti.

EASY OPEN & CLOSE
Opet su vam ruke pune prtljage? Odsada ćete prtljažnik novog T-Roca moći jednostavno otvarati i zatvarati stopalom. S opcijskim paketom “Easy Open & Close” sustav “Keyless Access” prepoznat će ključ vozila u vašem džepu. Dovoljan je pokret ispod stražnjeg dijela vozila da se električni poklopac prtljažnika automatski otvori odnosno zatvori.

Linije opreme

T-Roc je sada još lakše prilagoditi vlastitom ukusu, zahvaljujući reorganizaciji linija opreme. Uz osnovnu T-Roc verziju, kompaktni je SUV diljem Europe dostupan u novo konfiguriranim verzijama Life, Style i R-Line.

Linija opreme Style ističe se karoserijom u dvije boje, dodatnim kromiranim elementima, pozadinskim osvjetljenjem i udobnim sjedalima u unutrašnjosti.

Vanjski dizajn linije opreme R-Line sada se još više temelji na vrhunskom modelu T-Roc R. Jedinstven karakter odražava se na mnogo načina, kao primjerice u upadljivom, sportskom dizajnu branika i višenamjenskom sportskom kolu upravljača s dodirnim elementima za rukovanje. K tomu, novi T-Roc u kombinaciji s linijom opreme R-Line ima i sportski paket koji uključuje odabir profila vožnje, progresivni upravljač i sportski vozni postroj.

Povrh toga, kupci se mogu odlučiti za Black Style paket dizajna u kombinaciji s linijama opreme Style i R-Line. Njegovi vanjski i unutrašnji crni elementi dizajna stvaraju suptilan sportski izgled.

Motori

U raznolikom portfelju pogonskih sustava novog modela T-Roc možete birati između tri TSI i dva TDI motora. Ovisno o odabranom pogonu, prednju osovinu pogoni 6-stupanjski ručni mjenjač ili automatizirani 7-stupanjski mjenjač s dvije spojke DSG. Maksimalna izlazna snaga 1,0-litrenog TSI motora s 3 cilindra je 81 kW (110 KS).

Pogoni s 4 cilindra razvijaju 110 kW (150 KS) u 1,5-litrenim TSI motorima i 140 kW (190 KS) u 2,0-litrenim TSI motorima. Ponuda je zaokružena s dva 2,0-litrena TDI motora s 4 cilindra izlazne snage 85 kW (115 KS) i 110 kW (150 KS).

Kao alternativa pogonu na prednje kotače, vrhunski prijenos snage osigurava pogon na sve kotače 4MOTION u kombinaciji s dizelskim motorom od 110 kW (150 KS). 2,0-litreni TSI motor snage 140 kW (190 KS) serijski dolazi u kombinaciji s pogonom 4MOTION.

Motor Snaga (kW, KS) Mjenjač
1,0 TSI 81 (110) 6-brzina
1,5 TSI 110 (150) 6-brzina ili DSG 7
2,0 TDI 85 (115) 6-brzina
2,0 TDI 110 (150) 6-brzina ili DSG 7

T-Roc R 2022 i T-Roc Cabrio 2022

T-ROC R
Novi T-Roc R svojim 2,0 l TSI 4MOTION motorom i 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG donosi vrhunske performanse. Maksimalne performanse iznose 221 kW (300 KS) uz maksimalan okretni moment od 400 Nm. On postiže ubrzanje od 0 do 100 u samo 4,9 sekundi, a najveća brzina elektronički je ograničena na 250 km/h.

Novi je T-Roc R najdinamičniji kompaktni SUV ove obitelji modela. Tomu također pridonose serijski sportski vozni postroj i pogon na sve kotače 4MOTION. Pored karakterističnog zvuka, sportske su performanse i vizualno naglašene u unutrašnjosti i vanjskom izgledu specifičnom za model R. Novo dizajnirano sportsko kožno kolo upravljača ima dodirne elemente za rukovanje i za model specifičnu tipku R za izravan pristup odabiru profila vožnje.

Dinamična prilagodba tijekom vožnje zavojima postiže se sportskim voznim postrojem spuštenim za 20 mm ili opcijskom adaptivnom regulacijom voznog postroja DCC. Po želji dostupan ispušni sustav R-Performance sa stražnjim ispušnim loncem od titanija proizvođača Akrapovič pobrinut će se za puni zvuk.

T-ROC CABRIO
Kao crossover kabriolet, ovaj model objedinjuje robusnost SUV vozila i užitak kabrioleta. Novi T-Roc Cabrio ima električni, troslojni, meki krov od tkanine koji je moguće spustiti u manje od devet sekundi. Ovaj kabriolet s četiri sjedala dolazi uz linije opreme Style i R-Line. Kupci mogu birati između 1,0-litrenog TSI motora snage 81 kW (110 KS) i 1,5-litrenog TSI motora snage 110 kW (150 KS).

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

T-Roc konfigurator

Pokrenite T-Roc konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

T-Roc konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.