Novi VW T-Cross

T-Cross konfigurator i isporuka odmah

Novi T-Cross je Volkswagenova ulaznica u svijet SUV automobila. Uparen je s trendovskim dizajnom crossovera i funkcionalnom prikladnošću za svakodnevnu upotrebu.

T-Cross cjenik
VW T - Cross prednja strana3T - Cross bočna strana

Savršen spoj varijabilnosti i kompaktnosti

t cross

Funkcionalan i promjenjiv

VW T - Cross prednja strana3VW T - Cross prednja strana3

VW T - Cross prednja strana3T - Cross unutrašnjost2

Inovativni, moderni Active Info Display

I

T-Cross cijena i osnovne informacije

Novi T-Cross je praktičan, intuitivan, siguran i cool, a svaki od ovih navoda savršeno ga opisuje. No on je ipak i više od toga, on je svestran, fleksibilan, pouzdan i spreman na sve izazove.

Za pregled važnije serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte VW T-CROSS KATALOG.

Naručite svoj VW T-Cross Life Plus model uz velike uštede!

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Inovativan koncept unutrašnjosti za maksimalnu fleksibilnost
  • Uključuje sustave potpore koji su do sada bili rezervirani za više klase vozila
  • Pouzdani benzinski motori
  • Dvanaest centimetara kraći od modela T-Roc i unatoč tome pravi model s četvorim vratima
  • Prostor za odlaganje od čak 1.281 litre zahvaljujući pomičnoj stražnjoj klupi i preklopivom naslonu stražnjeg sjedala
  • Novi paketi opreme - Life i Style

Cijena od (uključujući PDV)

20.000 EUR

Snaga motora (kW)

70 - 110

Snaga motora (KS)

95 - 150

Potrošnja goriva (l/100km)

5,7 - 6,5

T-Cross eksterijer

T-Cross spaja urbanost s funkcionalnim dizajnom: dugi poklopac motora i široka rešetka hladnjaka pružaju mu markantan izgled. Ovaj svestrani talent s upečatljivom karoserijom izgleda dobro u svakoj prilici: u gradu, u svakodnevici i na terenu. Njegov offroad karakter dodatno je naglašen udubljenjima na poklopcu motora, zbog kojih poklopac motora djeluje još snažnije i duže.

Zahvaljujući povišenom položaju sjedenja koji je tipičan za SUV modele odmah ćete imati osjećaj kao da sjedite na tronu. A zahvaljujući niskim linijama prozora uvijek ćete imati pregled tijekom vožnje.

T-Cross je serijski opremljen halogenim glavnim svjetlima i LED svjetlima za dnevnu vožnju u prednjem braniku. Za liniju opreme Life dodatno možete naručiti LED glavna svjetla sa signaturom tipičnom za T-Cross. U modelu T-Cross Style ova su svjetla serijski ugrađena.

LED glavna svjetla u kojima su integrirana LED svjetla za dnevnu vožnju odlikuju se velikim volumenom svjetlosti i svjetlosnim spektrom nalik dnevnoj svjetlosti. Ona dodatno poboljšavaju vašu vidljivost u nepovoljnim vremenskim uvjetima.

Kontinuirana reflektirajuća traka na poklopcu prtljažnika osigurava neizravno osvjetljenje te savršeno zaokružuje koncept svjetala.

VW T-Cross dimenzije

T-Cross je dugačak dugačak između 4.108 i 4.235 mm, širok 1.760 mm (bez retrovizora) ili 1.977 mm (s retrovizorima), a visok 1.584 mm. Međuosovinski razmak je 2.551 mm.

Volumen prtljažnika je 455 litara, a 1.281 s preklopljenom stražnjom klupom.

T-Cross dimenzije

Novi T-Cross interijer

U posebne značajke unutrašnjosti ubrajaju se ambijentalno osvjetljenje, izuzetno kvalitetna sjedala od tkanine te opcijski paketi dizajna u trima različitim izvedbama. Osim što nudi udobnost na visokoj razini, unutrašnja se oprema može također individualno oblikovati.

Više prostora za noge putnika ili više mjesta u prtljažniku – svaka se aktivnost može jednostavno realizirati zahvaljujući stražnjoj klupi koja se može pomaknuti za 14 centimetara.

SJEDALA
Prednja sjedala imaju čak nekoliko prednosti kada je udobnost u pitanju: od linije opreme Life naslon suvozačevog sjedala opcijski se može u potpunosti preklopiti. Tako ćete dobiti dodatan prostor – pogotovo ako češće transportirate dugačke i kompaktne predmete.

Povišeni položaj sjedenja pobrinut će se za veću razinu udobnosti tijekom vožnje te kod ulaska i izlaska iz vozila, a k tomu će vam pružiti i dobru preglednost na cesti. Opcijski dostupne potpore za kralježnicu osigurat će vam posebnu zaštitu za vaša leđa tijekom vožnje.

Sustavi potpore za vozača

Novi T-Cross raspolaže brojnim sustavima potpore koji su do sada bili rezervirani za više klase vozila. U sklopu serijske opreme dolaze sustav nadzora okoline “Front Assist” uključujući sustav prepoznavanja pješaka i City funkciju kočenja u nuždi, potpora zadržavanja vozila na voznom traku “Lane Assist“, potpora za kretanje uzbrdo, potpora pri promjeni voznog traka “Blind Spot Detection” te potpora izlaska iz parkirnog mjesta koja dolazi u kombinaciji s prethodnim sustavom.

K tomu su opcijski dostupni sustav prepoznavanja umora, automatska regulacija razmaka ACC i potpora upravljanja pri parkiranju “Park Assist“.

Motori

T-Cross je dostupan s tri benzinska motora. Dva 1.0 TSI 3-cilindrična benzinska motora s benzinskim filtrom za čestice razvijaju snagu od 70 kW/95 KS odnosno 81 kW/110 KS i 1.5 TSI motor koji razvija snagu 110 kW/150 KS. Oba motora ispunjavaju najnoviju normu za ispušne plinove Euro 6d-TEMP.

Motor Snaga (kW, KS) Mjenjač
1,0 TSI 70 (95) 5-brzina
1,0 TSI 81 (110) 6-brzina
1,0 TSI 81 (110) DSG 7
1,5 TSI DSG 110 (150) DSG 7

5 zvjezdica na NCAP testu za VW T-Cross

Na Euro NCAP testu vozila se testiraju pod ekstremnim uvjetima: pomoću crash testova, ali i brojnih drugih ispitivanja kojima se testira aktivna i pasivna sigurnost. Stoga će vas smiriti činjenica da je T-Cross dobio najvišu ocjenu od 5 zvjezdica. Time se ovaj model ubraja u najsigurnije automobile u svojoj klasi.

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

T-Cross konfigurator

Ukoliko niste našli model koji ispunjava sve vaše želje, pokrenite T-Cross konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

T-Cross konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.