Novi VW Multivan T7

VW Multivan T7 konfigurator i isporuka odmah

Novi VW Multivan T7 kombinira najmoderniju razinu vrhunskih karakteristika s tradicionalnim kvalitetama svestranog vozila te oduševljava visokom razinom sigurnosti, ekspresivnom dinamikom i karizmatičnim dizajnom.

VW_Multivan_T7_eksterijer

Karizmatičnim dizajn

vw-multivan-t7-interijer2

Inovativna digitalizacija

vw-multivan-t7-interijer

Veća prostranost

I

VW Multivan T7 cijena i osnovne informacije

Novi Multivan T7 – samo nekolicina aktualnih automobila posjeduje kultni status, a jedan od njih je monovolumen Multivan koji se proizvodi već 70 godina. Proizvođač Volkswagen gospodarska vozila sada predstavlja potpuno redizajniranu generaciju najprodavanijeg modela u sklopu svjetske premijere. Obilježava sljedeći stupanj razvoja udobnosti, a s plug-in hibridnom varijantom izbor pogona nikad nije bio raznolikiji. Novi Bulli prvi se put temelji na modularnoj poprečnoj platformi (MQB).

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Prvi put i s plug-in hibridnim pogonom
  • Svi modeli serijski opremljeni automatiziranim mjenjačem s dvije spojke (DSG)
  • Multikolizijska kočnica
  • Uz „IQ.DRIVE Travel Assist” Multivan prvi put omogućuje djelomično automatiziranu vožnju
  • Dolazi kao standardna i duga verzija
  • Lakši za čak 25 posto
  • Tri linije opreme „Multivan”, „Life” i „Style”
  • Sustav prepoznavanja umora

Cijena od (uključujući PDV)

50.160 EUR

Snaga motora (kW)

110 - 150

Snaga motora (KS)

150 - 204

Potrošnja goriva (l/100km)

6,4 - 9,8

Potrošnja goriva (kWh/100km)

17 - 17,2

Multivan T7 eksterijer

Novi Multivan T7 – dvije klasične vanjske boje modela u novom Multivanu naglašene su elegantnom kromiranom trakom koja se proteže po sredini od glavnih svjetala do stražnjeg dijela vozila. Otmjeni vanjski dizajn svjetala s IQ.Light – matrix LED glavnim svjetlima dopunjen je serijskim LED stražnjim svjetlima i projekcijskim svjetlom. Novi vanjski dizajn upotpunjen je velikim izborom elegantnih boja i naplataka, primjerice novim 19″ naplatcima od lakog metala. Vodoravno karakterna linija modela T3 uokviruje karoseriju, a u Style liniji opreme ukrašena je aplikacijom u kromiranoj izvedbi. Poklopac motora je upečatljivo povučen prema naprijed ispod vjetrobranskog stakla.

Multivan T7 dimenzije

Novi Multivan je dugačak 4.973 mm, širok 1.941 mm (bez vanjskih retrovizora) i 2.252 mm (s vanjskim retrovizorima), a visok 1.907 mm.

Maksimalna širina prtljažnika je 1.665 mm, a 1.245 mm je maksimalna širina prtljažnika iza 3.reda sjedala u mm.

Površina utovarnog prostora iza 1. reda sjedala je 3.3 – 55.5 m.

Visina utovarnog ruba je 580 – 583 mm dok je visina vozila s otvorenim stražnjim poklopcem 2.143 – 2.146 mm.

Novi Multivan T7 interijer

Unutrašnjost Multivana T7  potpuno je iznova je dizajnirana. To također uključuje instrumentnu ploču – ergonomski osmišljenu i umreženu izvedbu zaslona. Serijski je opremljena digitalnim cockpitom („Digital Cockpit”) i infotainment sustavom „Ready 2 Discover”. Većina elemenata za rukovanje koncipirana je u obliku digitalnih dodirnih površina i tipki. Ni u novom Multivanu nema središnje konzole te je prvi put opremljen digitalnom tehnologijom shift-by-wire za serijske automatizirane mjenjače s dvije spojke koja zauzima vrlo malo mjesta. Parkirnom se kočnicom također upravlja električno. Oba rješenja stvaraju još više prostora za prolazak između vozačevog i suvozačevog sjedala.

Iako do sada nisu postojale u Multivanu, mogućnosti odlaganja u središnjoj konzoli vrlo su praktične. Tako je nastao višenamjenski stolić integriran u sustav vodilica sjedala, koji je također iznova koncipiran. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji zaključavanja ova se višenamjenska značajka može upotrebljavati kao središnja konzola između vozačevog i suvozačevog sjedala ili kao preklopivi stolić s držačima za napitke i spremnicima za odlaganje u drugom i trećem redu sjedala.

Optimizirana, “lebdeća” instrumentna ploča s digitalnim područjem zaslona djeluje uredno i elegantno. A serijsko višenamjensko kolo upravljača od kože s tiptronicom ispunit će gotovo svaku želju. Osim toga, novi Multivan nudi vam unutrašnjost po vašem ukusu. Naime, s višebojnim ambijentalnim osvjetljenjem možete sami birati u kojim će bojama blistati vaša unutrašnjost. Bilo to bijelo svjetlo za traženje izgubljenih predmeta, topla žuta nijansa boje za opuštenu večer ili šarena kombinacija boja – vaše vozilo, vaš dizajn svjetala.

Sjedala
Sklopiva pojedinačna sjedala u stražnjem dijelu vozila koja se lako vade i zahvaljujući kojima se sada još lakše može realizirati raznovrstan raspored sjedala. Zahvaljujući sustavu pojedinačnih sjedala sada možete demontirati samo sjedala koja se nalaze na jednoj strani vozila. S novim konceptom sjedala uštedi se oko 25% mase. Bočna sjedala u putničkom prostoru prvi su put grijana – tako će i putnicima u stražnjem dijelu vozila biti ugodno toplo tijekom hladnih zimskih dana. Nova pojedinačna sjedala u drugom i trećem redu sjedala, opremljena praktičnim preklopivim stolićima, lakša su za čak 25 posto. Ovisno o opremi i položaju u stražnjem dijelu vozila, njihova težina iznosi između 23 i 29 kg. Stoga ih je sada još lakše demontirati i montirati te fleksibilno rasporediti u unutrašnjosti pomoću novog sustava vodilica.

Panoramski stakleni krov
Vam omogućuje da noću gledate u zvjezdano nebo ili svjetla velegrada. Za razliku od toga, danju će sunce obasjati unutrašnjost svjetlošću kroz prozirni krov; takozvani „LowE” premaz (staklo niske emisije / termoizolacijsko staklo) na višeslojnom sigurnosnom staklu pritom smanjuje toplinsko zračenje za 44 posto. Prednja prozirna površina široka je 913 mm i dugačka 403 mm; iznad drugog reda sjedala ovaj je svijetli pogled širok između 900 i 910 mm i dugačak 1.284 mm. Multivan s panoramskim staklenim krovom ima još veću maksimalnu unutrašnju visinu u sredini u odnosu na svog prethodnika.

Digitalizacija u Mutivanu

Novi Multivan spreman je za novo doba – moderni digitalni prikazi, dodirni zasloni visoke rezolucije, inovativni infotainment sustavi ili novi Head-up zaslon čine vozačevo sjedalo u novom Multivanu pravom digitalnom značajkom.

Head-up zaslon
Vam omogućuje prikaz brzine, navigacija ili integracija serijskog sustava prepoznavanja prometnih znakova – sve se to projicira na vjetrobranskom staklu ispred vas tako da više nećete morati skretati pogled s kolnika kako biste ostali informirani.

Digitalni prikazi
Oduševiti će vas naš novi Digital Cockpit sa sustavom Active Info Display veličine 26,03 cm (10,25″). Bilo prikaz potrošnje, kilometraža ili aktualna playlista: preko svog višenamjenskog kola upravljača možete definirati kako će vaš Digital Cockpit izgledati – interaktivno i individualno. Funkcije možete opcijski proširiti sustavom Digital Cockpit “Pro” – koji uključuje prikaz navigacije, veću rezoluciju i 3D animaciju vozila. Nikad nije bilo opuštenije za upravljačem Multivana – i naravno, nikad modernije.

Infotainment sustavi
Serijski infotainment sustav “Ready 2 Discover” s dodirnim zaslonom u boji veličine 25,4 cm (10″) u novom Multivanu ispunit će gotovo svaku želju. Uslugama We Connect i We Connect Plus možete vrlo jednostavno upravljati putem velikog dodirnog zaslona. Za najbolju zabavu pobrinut će se opcijski dostupan Premium sound sustav Harman Kardon, a kao opcijska nadogradnja čekaju vas infotainment sustavi s proširenim funkcijama. Vrhunska varijanta “Discover Media” dolazi s navigacijom, serijskim uslugama “Streaming & Internet” i bežičnim App-Connectom.

Premium sound sustav Harman Kardon
14 zvučnika vrhunskih performansi uključujući subwoofer i centralni zvučnik te pojačalo snage 840 W pobrinut će se za fino ugođenu akustiku zahvaljujući optimalnom prostornom rasporedu. Doživljaj zvuka pojačan je algoritmom Fraunhofer Sonamic Panorama, koji optimalno raspodjeljuje zvuk u vozilu. Uključivanjem i isključivanjem algoritma u audio postavkama možete doživjeti tu razliku. Obloge zvučnika od vrlo tankog čelika proizvedene novorazvijenom, izrazito preciznom laserskom tehnologijom k tomu ostavljaju vizualno elegantan dojam. Nije bitno na kojem mjestu sjedite u novom Multivanu – sa sound sustavom Harman Kardon svugdje ćete doživjeti zvuk najviše kvalitete.

Sustavi potpora za vozača

Ovo je prvi model sa sustavom „IQ.DRIVE Travel Assist”. Spektar sustava potpora značajno je proširen. Ovisno o opremi dostupno je više od 20 sustava. U sklopu serijske opreme uvijek dolaze, između ostalog, Car2X (serijski lokalni sustav upozorenja), sustav nadzora okoline „Front Assist” uključujući City funkciju kočenja u nuždi, potpora za izbjegavanje prepreka s novom potporom za skretanje, sustav prepoznavanja prometnih znakova, potpora zadržavanja vozila na voznom traku „Lane Assist” i uređaj za reguliranje brzine. Jedan od inovativnih novih sustava je „IQ.DRIVE Travel Assist”, koji omogućuje djelomično automatiziranu vožnju od 0 do 210 km/h. Uz „IQ.DRIVE Travel Assist” nova prediktivna automatska regulacija razmaka „ACC” i sustav „Lane Assist” stapaju se u novi sustav koji značajno usavršava udobnost i sigurnost na srednjim i dugim dionicama.
Vrhunski prikaz okoline od 360 stupnjeva “Area View” koji nudi dobru preglednost okoline iz ptičje perspektive. Tako se sigurnost i tijekom parkiranja podiže na novu razinu te povezuje udobnost i sigurnost.

Još jednu novost za Multivan predstavljaju interaktivna „IQ.LIGHT – LED matrix glavna svjetla”, koja su također opcijski dostupna kao alternativa serijskim LED glavnim svjetlima. Opseg funkcija „IQ.LIGHT – LED matrix glavnih svjetala” uključuje sustav „Dynamic Light Assist” (trajna duga svjetla bez zasljepljivanja prometa iz suprotnog smjera) i „Dinamično svjetlo za vožnju zavojima” (precizna osvijetljenost zavoja). U slučaju „IQ.LIGHT – LED matrix glavnih svjetala” dostupan je još jedan vanjski novitet: osvijetljena LED poprečna kopča u rešetci hladnjaka kao dodatni element svjetala za dnevnu vožnju. Verzija opreme „Style” u pravilu je opremljena osvijetljenom poprečnom kopčom rešetke hladnjaka. Svi novi modeli Multivana također su serijski opremljeni LED stražnjim svjetlima.

VW Multivan T7 vozni postroj i mjenjač

Pogon
Osim sa serijskim “Shift-by-Wire” automatskim mjenjačem naše svestrano vozilo sada dolazi i s plug-in hibridnim pogonom.
Novi Multivan eHybrid omogućuje vam u modusu isključivo na električni pogon gotovo nečujnu lokalnu vožnju kroz grad neutralnu u pogledu emisija CO2. Usto je zahvaljujući litij-ionskoj bateriji od 10,4 kWh (neto kapaciteta) doseg koncipiran tako da svoje prosječne svakodnevne relacije možete prijeći isključivo na električni pogon. Sistemska snaga turbobenzinskih motora (TSI) i e-motora iznosi 160 kW / 218 KS.

1,4 l TSI e-hibrid (160 kW) EU6d
6-stupanjski automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG; “Shift-by-Wire”
Snaga (sustava): 160 kW (218 KS); maks. okretni moment (sustava): 350 Nm; ubrzanje 0-100 km/h: 9,0 s Najveća brzina: 192 km/h; maks. opterećenje prikolice: 1600 kg; veličina spremnika za gorivo: 45 l
Kapacitet baterije (neto): 10,4 kWh; doseg (isključivo na električni pogon): 49 km6; snaga (e-motora): 85 kW; vrijeme punjenja pri 3,6 kW AC (0-100 %): 3,6 h.

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

VW Multivan T7 konfigurator

Pokrenite Multivan konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Multivan T7 konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.