Novi VW Multivan 6.1

VW Multivan 6.1 konfigurator i isporuka odmah

Novi VW Multivan 6.1 inovativna pratnja na svim putovanjima, svestrano gospodarsko vozilo za život u pokretu.

vw-multivan-61-eksterijer_front

Robusni

Vw_multivan 6.1_interijer

Prostrani

vw-multivan-61-interijer_01

Najmoderniji infotainment sustav

I

VW Multivan 6.1 osnovne informacije

Novi Multivan 6.1 – svestrano gospodarsko vozilo za sve. Nova generacija Multivana kontinuirano nastavlja sa svojim snažnim prednostima i nudi mnoštvo dodatnih istaknutih značajki kao što su najmoderniji infotainment sustavi, sustavi potpore vozaču kao i sigurnosni sustavi uz nepromijenjenu i beskompromisnu multifunkcionalnost.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

  • Potpuno redizajniran prednji dio
  • Novi kotači od lakog metala
  • Modificirana paleta boja
  • Više kombinacija motora
  • Novi sustavi potpora za vozača
  • 3 linije opreme
  • Najmoderniji infotainment sustav
  • 4-smjerna potpora za lumbalni dio kralježnice

Snaga motora (kW)

81 - 150

Snaga motora (KS)

110 - 204

Potrošnja goriva (l/100km)

7,2 - 9,0

Multivan 6.1 eksterijer

Novi Multivan odlikuju potpuno redizajniran prednji dio vozila, novi kotači od lakog metala, modificirana paleta boja te LED prednja glavna svjetla, LED stražnja svjetla s markantnom svjetlosnom signaturom, iznimno stabilna karoserija, dugovječni materijali i kvalitetna obrada.

Dolazi sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova te  zaštitom bočnih strana kao i potporom kod bočnog vjetra,  potporom zadržavanja vozila na voznom traku, potporom upravljanja pri parkiranju, potporom izlaska iz parkirnog mjesta te potporom manevriranja prikolicom.

Novi Multivan 6.1 interijer

Unutrašnjost Multivana 6.1 nudi najmodernije mogućnosti povezivanja s najnovijim infotainment sustavima, uključujući 23 cm (9,2″) veliki dodirni zaslon na središnjoj konzoli. Uz to, povišeni položaj sjedenja i opcionalno dostupni 4-smjerna potpora za lumbalni dio kralježnice pružaju izvrsnu udobnost, a brojni pretinci u vozilu osiguravaju urednost i čist pregled nad situacijom.

Ergonomska sjedala s vrhunskim presvlakama stabilnog oblika, izvrsna zvučna izolacija, iznimna preglednost i ugodan osjećaj u prostoru. Okretna sjedala i klupa s tri sjedala u putničkom prostoru mogu se praktično preklapati, nestupnjevano pomicati i sigurno fiksirati na svakom dijelu sustava vodilica. Jednostavno rukovanje pri demontaži i montaži sjedala.

Sve prikazane linije opreme između ostalog obuhvaćaju višenamjensko kožno kolo upravljača, redizajniranu instrumentnu ploču, električni osigurač za djecu, potporu kod bočnog vjetra i LED osvjetljenje unutrašnjeg prostora.

Volkswagen We Connect
Multivan 6.1 serijski je opremljen inovativnim online uslugama “We Connect”, kao i najnovijom generacijom modularnog infotainment sustava. Prema željama, povezani ste s internetom tijekom vaše vožnje. S “We Connect” očekuju vas značajke koje će svaku vožnju učiniti zabavnijom i sigurnijom. Bile to aktualne informacije o stanju na cestama, updatei karata ili pristup vozilu bez ključa, a putem aplikacije – vaš Multivan 6.1 najbolje je povezan.

Digitalni cockpit
Brzinomjer budućnosti: na zahtjev, klasični zaslon na Comfortlineu može se zamijeniti za 26 cm (10,25 inča) velikim zaslonom visoke rezolucije i samosvjetlećim zaslonom – na Highlineu je to čak i standard. Inovativan instrument daje vozaču puno dodatnih informacija koje nadilaze brzinu i spremnik goriva.

Sustavi potpora za vozača

Potpora upravljanja pri parkiranju „Park Assist“
 Pruža potporu tijekom ulaska u okomita i bočna parkirna mjesta tako što se optimalni pokreti upravljača samostalno provode.

Potpora za manevriranje prikolicom „Trailer Assist“
Pojednostavljuje upravljanje priključenom prikolicom tijekom manevriranja u okomita parkirna mjesta te pri preciznoj vožnji unatrag.

Zaštita bočnih strana
Nadzire bočne strane vozila tijekom vožnje te prikazuje kritična približavanja stupovima ili zidovima na zaslonu infotainment sustava.

Pokazivač kontrole tlaka u gumama
Obavještava vozača prije i tijekom vožnje o trenutačnom tlaku u gumi i upozorava pri gubitku tlaka. U svakom se kotaču nalaze senzori koji putem radiosignala pružaju informacije o tlaku u gumi.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova
Prepoznaje ograničenja brzine, zabrane pretjecanja te ograničenja u pogledu vremena i vremenskih uvjeta pomoću posebne kamere i informira vozača putem višenamjenskog pokazivača.

Volkswagen We Connect
Osigurat će da vožnja automobila sada bude još digitalnija, umreženija i komfornija. BrzI pristup Multivanu – praktično putem smartphonea. Središnji je element aplikacija We Connect. Ona vaš smartphone povezuje s vozilom koje raspolaže integriranom SIM karticom.

Besplatan osnovni paket We Connect nudi:

  • Alate za planiranje servisa i poziv za pomoć na cesti
  • Tražitelj položaja parkiranja koji vas izravno vodi vozilu

Paket We Connect Plus
Možete pomoću smartphonea pokrenuti ili programirati grijanje vozila u mirovanju.
Online alarmni uređaj protiv krađe u slučaju pokušaja provale odmah šalje obavijest na mobilni telefon, a zahvaljujući online aktualiziranju karti one će uvijek raspolagati najnovijim podacima. Kako biste se koristili ovim ekskluzivnim uslugama, još se danas možete prijaviti na We Connect1) portalu. Nakon uspješne aktivacije svojeg vozila možete se koristiti cjelokupnom ponudom mobilnih online usluga.

Vozni postroj i mjenjač u VW Multivanu 6.1

Pogon na sve kotače 4MOTION
Putem elektronički upravljane lamelne spojke na stražnjoj osovini pogon na sve kotače automatski prilagođava prijenos snage dotičnoj situaciji u vožnji. Mala težina sustava temelj je za optimalno ponašanje vozila u vožnji i visok stupanj dinamike vožnje.

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG
TDI motori mogu se kombinirati s adaptivnim 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke. Time se omogućuje potpuno automatska, besprijekorna promjena promjena stupnjeva prijenosa bez prekida vučne sile, a također se prilagođava načinu vožnje vozača.

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC
Raspoloživi su profili vožnje „normal“, „komfort“, „eco“ i „sport“. Odabire se putem tipke, a to je također moguće provesti tijekom vožnje. Dodatno se može individualno kreirati vlastiti profil vožnje.

Mehanička blokada diferencijala
Kao dodatna je podrška pogonu na sve kotače 4MOTION za stražnju osovinu dostupna mehanička blokada diferencijala. Ona olakšava kretanje u teškim uvjetima izvan ceste i čini Multivan jednim od vozila najprikladnijih za terensku vožnju u klasi.

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

VW Multivan konfigurator

Pokrenite Multivan konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Multivan konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.