Novi VW ID.Buzz

VW ID.Buzz konfigurator i isporuka odmah

Novi VW ID.Buzz je prva generacija nove vrste mobilnosti za Volkswagen Gospodarska vozila.

VW ID. Buzz cjenik
VW ID.Buzz_eksterijer_overside

VW ID.Buzz_eksterijer_overside_01

VW ID.Buzz_eksterijer_behind

VW ID.Buzz_interijer

VW ID.Buzz_interijer_02

VW ID.Buzz_interijer_trunk

I

VW ID.Buzz cijena i osnovne informacije

Upoznajte bolji, novi, ikoničan dizajn koji ujedinjuje moderne proporcije i inovativnu tehnologiju. Potpuna umreženost, digitalne značajke, novi osjećaj prostora i vaša nova, ekološki osviještena mobilnost uz oba modela ID. Buzz i ID. Buzz Cargo.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

 • 2 inačice: ID. Buzz i ID. Buzz Cargo
 • Isporuka kupcu neutralna u pogledu emisija CO
 • Aktualiziranja putem bežičnih ažuriranja uz uslugu We Connect
 • Opcijski, skidiv i višenamjenski pretinac ID. Buzz Box
 • Presvlake sjedala, podne obloge, dekorativne krovne obloge od recikliranih materijala
 • Inteligentno punjenje: uz „Plug & Charge” kartice za punjenje od sada će postati suvišne na brojnim stanicama za brzo punjenje
 • Temelji se na modularnoj električnoj platformi (MEB)
 • Stražnji pogon

Cijena od (uključujući PDV)

63.745 EUR

Snaga motora (kW)

70 - 150

Snaga motora (KS)

95 - 204

Potrošnja (kWh/100km)

20,5

ID.Buzz eksterijer

Novi ID.Buzz D. preuzima stilske elemente legendarnog modela T1 – prvog modela Bulli. Spomenuti elementi uključuju iznimno kratke prevjese karoserije, maksimalno iskorišten prostor na minimalnoj prometnoj površini, klasičnu podjelu dizajna karoserije na donju i gornju razinu i prepoznatljiv prednji dio vozila u obliku slova V.

Novi ID.Buzz interijer

Unutrašnjost ID.Buzz – sa svojih pet mjesta za sjedenje multivarijabilni ID. Buzz jednako je savršeno prilagođen za upotrebu u slobodno vrijeme kao i za poslovnu upotrebu. Iz temelja nanovo dizajnirali koncept unutrašnjosti gdje se digitalna inovacija susreće s novoosmišljenom fleksibilnošću.
Za razliku od njega, izuzetno moderni transporter ID. Buzz Cargo s tri sjedala i nultom stopom emisije CO2 ostavlja dojam efikasne transportne svestranosti.

ID. LIGHT
Vizualno komunicira s vama i u kombinaciji sa serijskim navigacijskim sustavom pomaže vam da vozite jednostavnije u prometu. Ako upotrebljavate rukovanje govornim naredbama, na svoju ćete govornu naredbu dobiti povratnu informaciju u obliku svjetlosnog signala. Nakon što izađete iz svog modela ID. Buzz, ID. Light odgovorit će vam pozdravom pri odlasku – inteligentnim svjetlosnim znakom.

BEŽIČNA AŽURIRANJA
Bežičnim ažuriranjima putem usluge We Connect može potpuno automatski aktualizirati, primjerice tijekom noći čim potvrdite ažuriranje u svom infotainment sustavu.Tako je vaš ID. Buzz uvijek ažuriran.

Sustavi potpora za vozača

CAR2X
Tehnologija znatno povećava radijus senzora vozila tako što u izračun cijele trenutačne situacije također integrira informacije od drugih sudionika u prometu te informacije o infrastrukturi. Primjenom pametnog softvera i elektronike sigurnost se može podići na novu razinu pomoću sluge “Lokalnih upozorenja”. Tako ID. modeli međusobno komuniciraju u milisekundama u okruženju od 800 metara. Zahvaljujući brojnim senzorima e-automobili rano prepoznaju moguće opasnosti – i automatski putem Wi-Fi radiosignala upozoravaju druge sudionike u prometu koji se nalaze u njihovoj blizini.

TRAVEL ASSIST
Može umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku, paziti na razmak od vozila ispred i održavati namještenu najveću brzinu.
Služi se adaptivnim vođenjem po voznom traku koje vozilo aktivno zadržava u sredini voznog traka. “Travel Assist sa zbirnim podacima” prilagođava se vašem načinu vožnje i može umjesto točno po sredini nastaviti vožnju lijevo ili desno u vlastitom voznom traku. “Travel Assist sa zbirnim podacima” može po želji aktivno pružiti podršku na autoputu pri promjeni voznog traka.
Ako su na raspolaganju zbirni podaci, “Travel Assist sa zbirnim podacima” ovisi samo o prepoznatoj uzdužnoj oznaci na voznom traku kako bi zadržao vozilo na voznom traku, primjerice na lokalnim cestama bez srednje oznake na kolniku. Raspolaže prediktivnom regulacijom brzine i potporom za vožnju zavojima. Pritom se brzina vozila može prilagoditi važećim ograničenjima brzine i karakteristikama ceste (zavojima, kružnim tokovima,…).

VW ID.Buzz pogon i baterija

Obje verzije ID.Buzz dolaze s litij-ionskom visokonaponskom baterijom koja nudi bruto sadržaj energije od 82 kWh (neto: 77 kWh). Baterija napaja elektromotor snage 150 kW, koji je integriran u stražnju osovinu koju također pokreće. Najveća brzina elektronički je regulirana na 145 km/h. Službene vrijednosti za doseg još nisu dostupne. Činjenica je da je novi ID. Buzz vrlo agilno vozilo. S jedne strane, e-motor razvija svoj maksimalni okretni moment od 310 Nm iz stanja mirovanja. S druge strane, ovoj dinamičnoj komponenti pridružuje se vrlo nisko težište karoserije jer je baterija smještena u krajnjem donjem položaju u „sendvič” podnici. Zahvaljujući svojoj izvedbi ID. Buzz ima još jednu prednost: promjer zaokreta električnog Bullija tek je nešto veći od 11 metara.

„PLUG & CHARGE” I DVOSMJERNO PUNJENJE
Olakšava punjenje: autorizacija, postupak punjenja i obračun odvijaju se automatiziranim putem nakon priključivanja kabela za punjenje. Maksimalna snaga punjenja kod uobičajenog punjenja (AC) iznosi 11 kW. Na putu se možete jednostavno poslužiti uslugom punjenja We Charge kako biste pronašli slobodne agregate za punjenje. Za punjenje kod kuće možete opcijski naručiti punjač ID. Charger.

SNAŽAN ELEKTRIČNI POGON
Inovativni e-pogon u modelu ID. Buzz. e-motor kompaktno je smješten u stražnjem dijelu vozila i omogućava opterećenja prikolice do 1000 kg. S najvećom brzinom od 145 km/h zadovoljit će gotovo sve potrebe.
Održiv, prikladan za svakodnevicu i robustan: e-pogon modela ID. Buzz objedinjuje ekološku osviještenost i individualnu mobilnost.

VW ID. Buzz Cargo

Model ID. Buzz Cargo je dobitnik nagrade za kombi godine 2023. kojeg krase električni pogon, dovoljno velik kapacitet teretnog prostora i prikladnost za duge dionice. Zahvaljujući modernom umreženju, digitalnim sustavima i brojnim inteligentnim značajkama on nudi čak i više od toga. S inovativnim modelom ID. Buzz Cargo donosimo novu generaciju komercijalne mobilnosti na cestu.

id buzz cargo

CIJENA I OSNOVNE INFORMACIJE

Cijena od (uključujući PDV) Maksimalna snaga motora (kW) Maksimalna snaga motora (KS) 30 – minutna snaga motora (kW) Potrošnja Doseg (kombinirano) Vrijeme punjenja od 5 % do 80 %
58.034 EUR 150 204 70 20,7 145 km oko 30 min

 

DIMENZIJE

Visina bez krovnih nosača iznosi 1.914 mm i širina modela bez ogledala iznosi 1.985 mm. Dužina modela bez kuke iznosi 4.712 mm te međuosovinski razmak 2.989 mm.

Za više informacija, provjerite ID. Buzz Cargo cjenik i dimenzije.

ISTAKNUTA SERIJSKA OPREMA

 • Automatski klima uređaj “Climatronic”
 • “Front Assist”
 • Centralno zaključavanje -“Keyless-Start”
 • LED glavna i stražnja svjetla
 • Pomoć pri parkiranju – naprijed i straga
 • Radio “Ready 2 Discover”
 • App-Connect & Wireless App-Connect
 • Tempomat i limitator
 • Toplinski izolirana stakla
 • Višenamjensko kolo upravljača
 • Zračni jastuk za vozača i suvozača
 • Bočni zračni jastuci
 • Podne obloge u tovarnom prostoru

vw id buzz cargo interijer

KONFIGURATOR

Pokrenite VW ID. Buzz Cargo konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

ID.emo s poticajima

Pripremili smo vam originalne “Volkswagen poticaje” na odmah dostupne ID. modele i to u iznosu od 7.000 eura do 10.000 eura.

Lipanj je vrijeme kada su se, unazad nekoliko godina, odvijali poticaji od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Stoga je Volkswagen odlučio napraviti svojevrsne “Volkswagen poticaje” sa zaista reprezentativnim uštedama na električnim ID. modelima, kako osobnog tako i gospodarskog programa. Razlika u odnosu na godine iza nas je činjenica da nije potrebno participirati za “Volkswagen poticaje” već su oni dostupni svima i što je još važnije, vozila su dostupna odmah za isporuku.

Na raspolaganju su modeli ID.3, prvi potpuno električni model marke Volkswagen iz ID. obitelji koji je predstavljen 2020. godine i to s baterijom kapaciteta 58 kWh, zatim “broj veći” ID.4 koji uz potpuno novi koncept prostora nudi veći komfor te ID.5 koji objedinjuje prednosti SUV vozila i aerodinamičnu siluetu kupea. ID.4 i ID.5 su dostupni s baterijama kapaciteta od 77 kWh.

U sklopu promocije “Nema čekanja”, neovisno o načinu financiranja, odobrava se popust i to u iznosu od 7.000,00 € / 52.741,50 kn za model ID.3 i ID. Buzz Cargo, u iznosu od 8.000,00 € / 60.276,00 kn za modele ID.4 i ID. Buzz putnički, u iznosu od 9.000 € / 67.810,50 kn za model ID.5.

U slučaju pak financiranja kupnje vozila putem društva Porsche Leasing d.o.o., u suradnji s istim, odobrava se popust i to u iznosu od 7.500,00 € / 56.508,75 kn za model ID.3, u iznosu od 8.000,00 € / 60.276,00 kn za model ID. Buzz Cargo, u iznosu od 8.500,00 € / 64.043,25 kn za modele ID. Buzz putnički i ID.4, u iznosu od 10.000,00 € / 75.345,00 kn za model ID.5 te se dobiva i voucher za policu kasko osiguranja Porsche Versicherungs AG – podružnica Zagreb u visini od 130,00 € / 979,49 kn.

Uz Volkswagen ID. modele nema čekanja na poticaje ni isporuku, stoga pozivamo sve zainteresirane da posjete jedan od naših ovlaštenih Volkswagen prodajnih salona i uvjere se u zaista reprezentativnu ponudu. ID. modeli sada čekaju na vas!

PONUDU PROVJERITE OVDJE

id.emo promo akcija

Obratite nam se s povjerenjem

Dario Halar

Dario Halar

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

VW ID.Buzz konfigurator

Pokrenite ID.Buzz konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

ID. Buzz konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.