Novi VW Caddy

VW Caddy konfigurator i isporuka odmah

Novi VW Caddy redizajniran je iz temelja. Uz nove, markantne oblike sa sobom donosi i najnovije sustave potpora, kvalitetne digitalne instrumente, inovativni infotainment sustav te online usluge.

Caddy cjenik
vw-caddy-naslovna

vw caddy life

vw-caddy-interijer

I

VW Caddy cijena i osnovne informacije

Prodaja novog modela Caddy 5 je počela početkom 2021. godine. Peta generacija bestselera koji je proizveden preko tri milijuna puta na tržite dolazi kao Kombi, obiteljski monovolumen, gradsko dostavno vozilo i kamper.

Za pregled važnije serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte VW CADDY KATALOG.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

 • Temeljen na modularnoj poprečnoj platformi (MQB) koja se upotrebljava u Golfu 8
 • Dugi međuosovinski razmak i šira klizna vrata
 • Nova TDI tehnologija "twindosing"
 • 19 novih ili poboljšanih sustava pomoći
 • Električna potpora za zatvaranje stražnjih podiznih vrata i kliznih vrata
 • Po želji prvi put s digitalnim instrumentima i brojnim online uslugama
 • Tri nove linije opreme: Caddy, Life, Style
 • Dostupan i u Van, Kombi te Cargo verzijama

Cijena od (uključujući PDV)

30.804 EUR / 232.093 kn

!

Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro

Snaga motora (kW)

70 - 90

Snaga motora (KS)

102 - 122

Potrošnja goriva (l/100km)

4,8 - 6,1

Caddy eksterijer

Prelazak na modularnu poprečnu platformu (MQB) vidljiv je već na prvi pogled zahvaljujući međuosovinskom razmaku koji je produžen s 2682 na 2755mm te proporcijama novog Caddyja koje u skladu s time djeluju dinamičnije.

Ističemo:

 • LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla
 • Stakleni panoramski krov
 • Po prvi puta dostupni 18″ kotači od lakog metala

Novi Caddy interijer

Unutrašnjost modela Caddy potpuno je redizajnirana i sada u njoj vlada visoka razina digitalizacije. Za ovaj svestrani model sada su prvi put raspoloživi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit.

Ističemo:

 • Infotainment sustav veličine 25,4 cm i digitalni instrumenti (Innovision Cockpit)
 • Novi koncept sjedala s dva zasebna sjedala u trećem redu sjedala
 • Sustav aktivnog prozračivanja putničkog prostora
 • Sjedala ergoComfort

Ovisno o opremi, u vozilu su serijski ili opcijski dostupni radiouređaji i navigacijski sustavi s dodirnim zaslonima u veličinama dijagonale od 6,5“ (16,51cm), 8,25“ (20,96cm) ili 10,0“ (25,4cm).

Također, Caddy oduševljava aktivnim sustavom prozračivanja putničkog prostora, udobnim sjedalima ergoComfort, novim konceptom sjedala koji nudi dva zasebna sjedala u trećem redu sjedala te brojnim drugim značajkama.

Još jedna od novosti u novom Caddyju su digitalne dodirne površine za funkcije svjetla, vidljivosti, zvuka i izbornika. K tomu nova učinkovita LED unutrašnja svjetla s rukovanjem preko dodirnog zaslona i napajanje strujom za vanjske uređaje od 230 V usavršavaju život u vozilu (opcija). Još jednu inovativnu značajku predstavlja opcijski krovni ventilator za vrlo učinkovitu klimatizaciju stražnjeg dijela Caddyja.

INNOVISION COCKPIT
Digitalni izgled prikaznih elemenata i elemenata za rukovanje nastao je fuzijom sustava „Digital Cockpit“ i 10“ premijskog navigacijskog sustava „Discover Pro“.

Sustavi potpora za vozača

Za vašu sigurnost brinu se potpora pri promjeni voznog traka, potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Cross Traffic Alert), potpora za manevriranje prikolicom (Trailer Assist) i sustav Travel Assist s potporom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist).

U novitete se ubraja „Travel Assist“ koji prvi put u nekom Volkswagen gospodarskom vozilu omogućuje potpomognutu vožnju u cjelokupnom rasponu brzine. U kombinaciji sa sustavom „Travel Assist“, novokoncipirano višenamjensko kolo upravljača modela Caddy opremljeno je kapacitivnim senzorima.

Novitet predstavlja i potpora za skretanje kao sastavni dio sustava „Front Assist“, koja je u svakom Caddyju dostupna u sklopu serijske opreme. Još jedan novitet u Caddyju koji je time prvi put dostupan u A segmentu gradskih dostavnih vozila predstavlja potpora za manevriranje prikolicom „Trailer Assist“ poznata iz Craftera (pojednostavljuje manevriranje prikolicom pri vožnji unatrag).

KONTROLA MRTVOG KUTA S POTPOROM IZLASKA IZ PARKIRNOG MJESTA
Izdaje zvučno upozorenje kada primijeti da se pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag previše približavate drugom vozilu. Ako vozač ne reagira, sustav zaustavljanjem ublažava moguće posljedice sudara ili, u idealnom slučaju, u potpunosti izbjegava sudar. U videozapisu o sustavu potpore kao primjer je prikazan model Crafter.

VW Caddy motori

TDI MOTORI
Za TDI motore snage 55kW (75KS), 75kW (102KS) i 90kW (122KS) koji dolaze sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili automatiziranim 7-stupanjskim mjenjačima s dvije spojke prvi se put u nekom Volkswagen gospodarskom vozilu primjenjuje novi „twindosing“: emisije dušikovih oksida (NOx) značajno su smanjene u odnosu na prethodni model zahvaljujući dvama SCR katalizatorima i realiziranom dvostrukom ubrizgavanju AdBlue sredstva.

Time se TDI motori Caddyja ubrajaju među najčišće turbodizelske motore na svijetu. U usporedbi s konkurencijom novi je Caddy također u prosjeku deset posto štedljiviji od TDI-ja, a samim time ispušta i deset posto manje emisija CO2.

Kombinirana potrošnja novog Caddyja 2,0 TDI sa 75kW (102KS) i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem iznosi 4,8 l/100km prema Novom europskom ciklusu vožnje – dakle 1,4l/100 km manje u odnosu na usporedivi motor Caddyja prethodne generacije koji je sada zamijenjen.

Motor Snaga (kW, KS) Mjenjač
2,0 TDI 55 – 90 (75 – 122) 6-brzina
2,0 TDI 4MOTION 90 (122) 6-brzina
2,0 TDI DSG 90 (122) DSG 7

 

MOTOR NA ZEMNI PLIN I HIBRIDNI POGON
U budućnosti bi trebali uslijediti motor na zemni plin s turbopunjačem (TGI motor izrađen na temelju TSI motora, ali s 96kW / 130KS) te plug-in hibridni pogon (eHybrid).

VW Caddy Kombi cijena i osnovne informacije

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva (l/100km)
26.902 EUR / 202.697 kn 55 – 75 75 – 102 4,8 – 5,5

 

Ako novi Caddy ne namjeravate upotrebljavati samo u privatne svrhe već i za posao, najbolji bi odabir bio Kombi. Otporna unutrašnjost vozila može se proširiti na sedam mjesta za sjedenje i u samo nekoliko poteza prenamijeniti u dvosjed s teretnim prostorom veličine 3,1 m³ u slučaju da morate dostavljati robu ili materijal.

Osnovne informacije:

 • Branici u sivoj boji, kućišta vanjskih zrcala i ručice vrata u crnoj boji
 • 16“ čelični kotači crne boje s ukrasnim poklopcima kotača
 • Desna klizna vrata
 • Dostupan i u Maxi verziji

INTERIJER
Unutrašnjost modela Caddy Kombi potpuno je redizajnirana i sada u njoj vlada visoka razina digitalizacije. Za ovaj svestrani model sada su prvi put raspoloživi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Digitalizirani su i brojni drugi upravljački elementi: između ostalog, to su modul s tipkama za funkcije svjetla i vidljivosti na lijevoj strani višenamjenskog kola upravljača te modul ispod infotainment sustava s tipkama za izravan pristup različitim funkcijama izbornika. Također, Caddy Kombi oduševljava aktivnim sustavom prozračivanja putničkog prostora, udobnim sjedalima ergoComfort, novim konceptom sjedala koji nudi dva zasebna sjedala u trećem redu sjedala te brojnim drugim značajkama.

vw caddy kombi - interijer

TREĆI RED SJEDALA
Caddy Kombi opcijski se može naručiti s trećim redom sjedala, čime Caddy Kombi ubrzo postaje model sa sedam sjedala. Novost je to što se sjedala u trećem redu sada mogu pojedinačno izvaditi uz maksimalnu fleksibilnost. Kombi nudi kapacitet prtljažnika od čak 2.556litara (uz natovarenost do krova i prvog reda sjedala te izvađeni drugi red sjedala), a kapacitet prtljažnika s pet osoba u vozilu uz natovarenost do visine naslona stražnjeg sjedala iznosi 1.213 litara.

TERETNI PROSTOR
Dužina teretnog prostora Kombija do prvog reda sjedala iznosi 1.913 mm; između kućišta kotača na raspolaganju stoji maksimalna širina od 1.185mm. Prikolica nudi dodatan prostor za odlaganje i uvijek je spremna za korištenje zahvaljujući praktičnoj kuki za vuču s mogućnošću skidanja. Kuka za vuču s mogućnošću skidanja može podnijeti opterećenje do 1.500 kg (za prikolice s kočnicama) i opremljena je stabilizacijom sprege. U kombinaciji s velikim dvokrilnim stražnjim vratima s prozorom na Caddy Kombiju omogućen je jednostavan utovar prtljage, robe ili većih tereta.

MOTORI
Možete birati između dva TDI motora koje krase niska cw-vrijednost, dva SCR katalizatora, twindosing: dvostruko ubrizgavanje sredstva AdBlue®, znatno niže NOx-vrijednosti.

Motor Snaga (kW, KS) Mjenjač
2,0 TDI 55 (75) 6-brzina
2,0 TDI 75 (102) 6-brzina

 

Ovdje pokrenite CADDY KOMBI KONFIGURATOR.

VW Caddy Cargo cijena i osnovne informacije

Cijena od (uključujući PDV) Snaga motora (kW) Snaga motora (KS) Potrošnja goriva (l/100km)
22.694 EUR / 170.990 kn 55 – 90 75 – 122 4,9 – 6,1

 

Kurirske službe, obrtnici, dostavljači ili građevinari: oni u okviru svojeg rada uvijek moraju misliti o budućnosti. A sve zahtjeve u pogledu nje ispunjava Caddy Cargo. Uz nov, impresivan izgled, najsuvremenije sustave potpora, inovativni infotainment sustav i ergonomično vozačevo radno mjesto, Caddy Cargo standardno je pouzdan, prilagodljiv i napredan. Dakle, on je idealan partner koji vam je potreban za praktično i profesionalno obavljanje svakodnevnih poslova.

Osnovne informacije:

 • Specijaliziran za teret
 • Stražnja krilna vrata od lima prvi put u sklopu serijske opreme
 • Zasebno zaključavanje teretnog prostora
 • Veća širina kliznih vrata, prikladna, između ostalog, za euro palete
 • Korisno opterećenje do 767 kg
 • Dostupan i u Maxi verziji

INTERIJER
Unutrašnjost pete generacije ovoga svestranog modela oduševljava novim, tehnološki naprednim rješenjima i znatno većom prostranošću. Proširena izvedba – Caddy Cargo Maxi – ima, na primjer, klizna vrata koja su 140 mm šira od kliznih vrata na normalnoj izvedbi te dovoljno prostora za jednu ili dvije EURO palete. Caddy Cargo usto se odlikuje zasebnom bravom za teretni prostor, električnom potporom za zatvaranje kliznih vrata i stražnjih podiznih vrata te još puno toga.

vw caddy cargo - eksterijer

SJEDALA
Za sve izvedbe modela Caddy dostupna su iznimno ergonomična sjedala: takozvana ergo-sjedala AGR. Razvijena su posebno za profesionalne vozače i sve one koji puno vremena provode za kolom upravljača. Sjedala AGR svestrano su namjestiva: ona omogućuju namještanje u uzdužnom smjeru, po visini, individualno namještanje nagiba sjedala i dubine sjedenja te 4-smjerno namještanje potpore za kralježnicu.

Caddy Cargo dodatno je opremljen preklopnim suvozačevim sjedalom koje ima funkciju stola, 230-V strujnom utičnicom, naslonima za ruke za vozača i suvozača, LED osvjetljenjem unutrašnjosti i teretnog prostora te još puno toga.

TERETNI PROSTOR
Caddy Cargo nudi teretni prostor veličine 3,1m3 (u skladu s normom SAE V6). U njegov stražnji dio sada se može poprečno utovariti euro paleta. Od sada maksimalna širina između kućišta kotača iznosi 1.239mm. Maksimalna dužina teretnog prostora do pregradne stijenke iznosi 1.797mm.

Caddy Cargo Maxi nudi teretni prostor veličine 3,7m3. U novi Caddy Cargo Maxi sada se može utovariti dodatna euro paleta zahvaljujući kliznim vratima koja su proširena na više od 840mm (širina kod prethodnika: 701mm), što predstavlja važnu prednost u odnosu na konkurenciju. Maksimalna dužina teretnog prostora do pregradne stijenke iznosi 2.150mm.

caddy cargo - tehnicki podaci

MOTORI
Kod modela Caddy Cargo možete birati između dizelskih i benzinskih motora te pogona na zemni plin (dolazi kasnije). Riječ je o agregatima konstruiranim pomoću najsuvremenije tehnologije koje krase niska cw-vrijednost, dva SCR katalizatora, twindosing: dvostruko ubrizgavanje sredstva AdBlue®, znatno niže NOx-vrijednosti. Ovisno o odabiru motora, potrošnja modela Caddy niža je do 12 % u usporedbi s prethodnim modelom.

Motor Snaga (kW, KS) Mjenjač
2,0 TDI 55 – 90 (75 – 122) 6-brzina
2,0 TDI 4MOTION 90 (122) 6-brzina
2,0 TDI DSG 90 (122) DSG 7

 

Ovdje pokrenite CADDY CARGO KONFIGURATOR.
CADDY CARGO CJENIK .

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

damir palija

Damir Palija

Voditelj prodaje vozila

Dino Stiber

Dino Štiber

Voditelj prodaje vozila

VW Caddy konfigurator

Pokrenite VW Caddy konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Caddy konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.
Fiksni tečaj konverzije 7,53450 kn za 1 euro.