Novi VW Caddy

VW Caddy konfigurator i isporuka odmah

Novi VW Caddy redizajniran je iz temelja. Uz nove, markantne oblike sa sobom donosi i najnovije sustave potpora, kvalitetne digitalne instrumente, inovativni infotainment sustav te online usluge.

vw-caddy-naslovna

vw caddy life

vw-caddy-interijer

I

VW Caddy cijena i osnovne informacije

Prodaja novog modela Caddy 5 je počela početkom 2021. godine. Peta generacija bestselera koji je proizveden preko tri milijuna puta na tržite dolazi kao Kombi, obiteljski monovolumen, gradsko dostavno vozilo i kamper.

Za pregled važnije serijske i dodatne opreme, pregled motora, kao i pregled dostupnih boja, pogledajte VW CADDY KATALOG.

Za vas smo pripremili vrlo povoljne modele financiranja putem financijskog ili operativnog leasinga, a više informacija, kao i posebne leasing ponude i akcije, potražite OVDJE.

 • Temeljen na modularnoj poprečnoj platformi (MQB) koja se upotrebljava u Golfu 8
 • Dugi međuosovinski razmak i šira klizna vrata
 • Nova TDI tehnologija "twindosing"
 • 19 novih ili poboljšanih sustava pomoći
 • Električna potpora za zatvaranje stražnjih podiznih vrata i kliznih vrata
 • Po želji prvi put s digitalnim instrumentima i brojnim online uslugama
 • Tri nove linije opreme: Caddy, Life, Style
 • Dostupan i u Van, Kombi te Cargo verzijama

Cijena od (uključujući PDV)

30.804 EUR

Snaga motora (kW)

70 - 90

Snaga motora (KS)

102 - 122

Potrošnja goriva (l/100km)

4,8 - 6,1

Caddy eksterijer

Prelazak na modularnu poprečnu platformu (MQB) vidljiv je već na prvi pogled zahvaljujući međuosovinskom razmaku koji je produžen s 2682 na 2755mm te proporcijama novog Caddyja koje u skladu s time djeluju dinamičnije.

Ističemo:

 • LED glavna svjetla i LED stražnja svjetla
 • Stakleni panoramski krov
 • Po prvi puta dostupni 18″ kotači od lakog metala

Novi Caddy interijer

Unutrašnjost modela Caddy potpuno je redizajnirana i sada u njoj vlada visoka razina digitalizacije. Za ovaj svestrani model sada su prvi put raspoloživi opcijski digitalni instrumenti: Digital Cockpit.

Ističemo:

 • Infotainment sustav veličine 25,4 cm i digitalni instrumenti (Innovision Cockpit)
 • Novi koncept sjedala s dva zasebna sjedala u trećem redu sjedala
 • Sustav aktivnog prozračivanja putničkog prostora
 • Sjedala ergoComfort

Ovisno o opremi, u vozilu su serijski ili opcijski dostupni radiouređaji i navigacijski sustavi s dodirnim zaslonima u veličinama dijagonale od 6,5“ (16,51cm), 8,25“ (20,96cm) ili 10,0“ (25,4cm).

Također, Caddy oduševljava aktivnim sustavom prozračivanja putničkog prostora, udobnim sjedalima ergoComfort, novim konceptom sjedala koji nudi dva zasebna sjedala u trećem redu sjedala te brojnim drugim značajkama.

Još jedna od novosti u novom Caddyju su digitalne dodirne površine za funkcije svjetla, vidljivosti, zvuka i izbornika. K tomu nova učinkovita LED unutrašnja svjetla s rukovanjem preko dodirnog zaslona i napajanje strujom za vanjske uređaje od 230 V usavršavaju život u vozilu (opcija). Još jednu inovativnu značajku predstavlja opcijski krovni ventilator za vrlo učinkovitu klimatizaciju stražnjeg dijela Caddyja.

INNOVISION COCKPIT
Digitalni izgled prikaznih elemenata i elemenata za rukovanje nastao je fuzijom sustava „Digital Cockpit“ i 10“ premijskog navigacijskog sustava „Discover Pro“.

Sustavi potpora za vozača

Za vašu sigurnost brinu se potpora pri promjeni voznog traka, potpora izlaska iz parkirnog mjesta (Rear Cross Traffic Alert), potpora za manevriranje prikolicom (Trailer Assist) i sustav Travel Assist s potporom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist).

U novitete se ubraja „Travel Assist“ koji prvi put u nekom Volkswagen gospodarskom vozilu omogućuje potpomognutu vožnju u cjelokupnom rasponu brzine. U kombinaciji sa sustavom „Travel Assist“, novokoncipirano višenamjensko kolo upravljača modela Caddy opremljeno je kapacitivnim senzorima.

Novitet predstavlja i potpora za skretanje kao sastavni dio sustava „Front Assist“, koja je u svakom Caddyju dostupna u sklopu serijske opreme. Još jedan novitet u Caddyju koji je time prvi put dostupan u A segmentu gradskih dostavnih vozila predstavlja potpora za manevriranje prikolicom „Trailer Assist“ poznata iz Craftera (pojednostavljuje manevriranje prikolicom pri vožnji unatrag).

KONTROLA MRTVOG KUTA S POTPOROM IZLASKA IZ PARKIRNOG MJESTA
Izdaje zvučno upozorenje kada primijeti da se pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag previše približavate drugom vozilu. Ako vozač ne reagira, sustav zaustavljanjem ublažava moguće posljedice sudara ili, u idealnom slučaju, u potpunosti izbjegava sudar. U videozapisu o sustavu potpore kao primjer je prikazan model Crafter.

VW Caddy motori

TDI MOTORI
Za TDI motore snage 55kW (75KS), 75kW (102KS) i 90kW (122KS) koji dolaze sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili automatiziranim 7-stupanjskim mjenjačima s dvije spojke prvi se put u nekom Volkswagen gospodarskom vozilu primjenjuje novi „twindosing“: emisije dušikovih oksida (NOx) značajno su smanjene u odnosu na prethodni model zahvaljujući dvama SCR katalizatorima i realiziranom dvostrukom ubrizgavanju AdBlue sredstva.

Time se TDI motori Caddyja ubrajaju među najčišće turbodizelske motore na svijetu. U usporedbi s konkurencijom novi je Caddy također u prosjeku deset posto štedljiviji od TDI-ja, a samim time ispušta i deset posto manje emisija CO2.

Kombinirana potrošnja novog Caddyja 2,0 TDI sa 75kW (102KS) i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem iznosi 4,8 l/100km prema Novom europskom ciklusu vožnje – dakle 1,4l/100 km manje u odnosu na usporedivi motor Caddyja prethodne generacije koji je sada zamijenjen.

Motor Snaga (kW, KS) Mjenjač
2,0 TDI 55 – 90 (75 – 122) 6-brzina
2,0 TDI 4MOTION 90 (122) 6-brzina
2,0 TDI DSG 90 (122) DSG 7

 

MOTOR NA ZEMNI PLIN I HIBRIDNI POGON
U budućnosti bi trebali uslijediti motor na zemni plin s turbopunjačem (TGI motor izrađen na temelju TSI motora, ali s 96kW / 130KS) te plug-in hibridni pogon (eHybrid).

Obratite nam se s povjerenjem

Gordan Graonic

Gordan Graonić

Voditelj prodaje vozila

matej golub

Matej Golub

Voditelj prodaje vozila

VW Caddy konfigurator

Pokrenite VW Caddy konfigurator i naručite svoj jedinstveni model.

Caddy konfigurator

* Sve iskazane cijene su informativnog karaktera i podložne promjenama. Slike su informativnog karaktera.