Zubak Grupa

Zamjena zimskih guma

Nabavite ljetne gume, a zimske zamijenite i skladištite u AutoZubaku!

Zamjena zimskih guma

AutoZubak ima veliki izbor ljetnih guma, nudi mogućnost plaćanja na rate kao i uslugu montaže i balansiranja. U našem Hotelu za gume vaše će zimske gume biti skladištene i čuvane u optimalnim uvjetima sve dok ih ponovno ne budete trebali!

U AutoZubaku vam je sve na jednom mjestu:
• velik izbor ljetnih guma,
• mogućnost plaćanja na rate,
• montaža i balansiranje ljetnih guma,
• skladištenje guma u našem Hotelu za gume.

Cijene ljetnih guma variraju ovisno o proizvođaču i njihovim dimenzijama. Uz same gume, trošak je i montaža i balans guma, no ako ih mijenjate na vrijeme, nekoliko godina nećete morati kupovati nove gume, već će samo biti potrebno osigurati njihovu montažu i skladištenje. Budite bezbrižni s cjelovitom uslugom u AutoZubaku.

Za sve upite o cijenama i za zakazivanje termina za zamjenu guma, ispunite formu ispod, pošaljite email na kontakt-centar@autozubak.hr, nazovite nas na besplatan broj 0800 5432 ili posjetite neku od naših poslovnica.

 

U Hrvatskoj je zimska oprema obavezna na zimskim dionicama javnih cesta od 15. studenog do 15. travnja, kada se preporuča zimske gume zamijeniti ljetnima. Naime, iako su zimske gume jako kvalitetne i sigurne, to ne vrijedi prilikom toplijeg vremena kada će ljetne gume pružiti sigurniju vožnju. Osim toga, zimske gume se u ljetnim mjesecima puno brže troše pa zimi neće biti jednako učinkovite kao one koje su bile kvalitetno skladištene i čuvane.