Zubak Grupa

Zamjena zimskih guma

Obaveza vožnje sa zimskim gumama završava 15.4.2023. Zamijenite zimske gume kod nas!

Zamjena zimskih guma

U Hrvatskoj je zimska oprema obavezna na zimskim dionicama javnih cesta od 15. studenog do 15. travnja, kada se preporuča zimske gume zamijeniti ljetnima. Naime, iako su zimske gume jako kvalitetne i sigurne, to ne vrijedi prilikom toplijeg vremena kada će ljetne gume pružiti sigurniju vožnju. Osim toga, zimske gume se u ljetnim mjesecima puno brže troše pa zimi neće biti jednako učinkovite kao one koje su bile kvalitetno skladištene i čuvane.

Cijene ljetnih guma variraju ovisno o proizvođaču i njihovim dimenzijama. Uz same gume, trošak je i montaža i balans guma, no ako ih mijenjate na vrijeme, nekoliko godina nećete morati kupovati nove gume, već će samo biti potrebno osigurati njihovu montažu i skladištenje.

U AutoZubaku nudimo veliki izbor ljetnih guma i mogućnost plaćanja na rate kao i uslugu montaže i balansiranja. Također nudimo uslugu hotela za gume gdje će vaše zimske gume biti čuvane u idealnim uvjetima.

Za sve upite o cijenama i zakazivanje termina za zamjenu guma, možete ispuniti formu ispod, poslati email na kontakt-centar@autozubak.hr, nazvati nas na besplatan broj telefona 0800 5432 ili posjetiti neku od naših poslovnica.