Zubak Grupa

Neostar 2.0

Na Digitalnoj (R)evoluciji 3.0, Dimitrije Trbović, član Uprave Zubak Grupe, podijelio je iskustva, probleme i prilike startup projekta Neostar.com.

Neostar 2.0

Digitalna (R)evolucija 3.0

HUP – Udruga informatičke i komunikacijske djelatnosti (HUP ICT) održala je u Zagrebu, 5. veljače 2020. godine konferenciju Digitalna (R)evolucija 3.0, a cilj je bio ukazati na značaj promjena koje donose digitalne tehnologije te koliko su važne za poslovno okruženje i napredak.

Na Digitalnoj (R)evoluciji 3.0, Dimitrije Trbović, član Uprave Zubak Grupe, podijelio je iskustva, probleme i prilike startup projekta Neostar.com. Priča o web platformi počela je prije 5 godina, kao plod rada in house programera i dizajnera, a od ožujka 2019. godine zbog zahtjevnosti projekta rad na platformi povjeren je tvrtki Span i njihovim stručnim i svjetski priznatim programerima. Preko platforme će korisnici moći kupovati i prodavati rabljene automobile, organizirati testnu vožnju, naručiti automobil na servis, prijaviti osiguravatelju štetu na automobilu.

Danas verzija 2.0 ide dalje, a svoju će produkciju doživjeti sredinom 2020. godine. Uz predstavljene temeljne funkcionalnosti platforme, te 3D demo fotografiranje automobila i digitalno povezivanje, Dimitrije Trbović, završio je izlaganje Neostar 2.0