Volkswagen

VW T-Cross: Svjetska premijera novog modela

Volkswagen predstavlja novi VW T-Cross koji označava korak naprijed u izvedbi već dinamičnog i prepoznatljivog SUV modela.

VW T-Cross: Svjetska premijera novog modela

Inovacije za prepoznatljivost

Volkswagen predstavlja prve novosti i slike novog T-Cross modela. Vozilo ima prerađeni dizajn, proširenu serijsku opremu, nove tehničke značajke kao i novo koncipiranu, visokovrijednu unutrašnjost. T-Cross je u samo četiri godine zauzeo vodeće mjesto među kompaktnim SUV vozilima uz 1.2. milijuna prodanih vozila.

Izvana je T-Cross odmah prepoznatljiv po novodizajniranom prednjem i stražnjem kraju vozila. U njega su integrirana nova LED glavna svjetla i LED svjetla za dnevnu vožnju te LED stražnja svjetla. Tri nove, svježe boje obogaćuju ponudu: uni „Grape žuta” (svijetla, sportska žuta), „Clear plava metalik” (svijetloplava) i „Kings crvena metalik” (svijetlocrvena).

volkswagen t cross

Nova generacija infotainment sustava i visokokvalitetna unutrašnjost

Središnji element u unutrašnjosti novog modela T-Cross je odvojeni infotainment zaslon. Dijagonala serijskog zaslona osjetljivog na dodir je 20,3 cm (8,0 inča), a u vrhunskoj verziji radi se o zaslonu s dijagonalom ekrana od 23,4 cm (9,2 inča). VW je također najavio kako su sve verzije modela s četvero vrata i pet sjedala sada serijski opremljene digitalnim instrumentima.

vw t-cross

Značajno unaprijeđena osnovna verzija modela T-Cross sada će biti dostupna sa značajkama kao što su nova LED glavna svjetla (umjesto halogenih), nova LED stražnja svjetla, višenamjenska kamera, prepoznavanje prometnih znakova, digitalni cockpit i novi infotainment zaslon koji je samostojeći u svim verzijama opreme. Također je najavljena redizajnirana insturmentalna ploča, obloge prednjih vrata i mnogo drugih inovacija koje će krasiti ovaj model.

Verzije opreme i dostupnost

Verzija opreme „Life”, obuhvaća nove aluminijske kotače od 16 inča i kožno višenamjensko kolo upravljača. Linije „Style” i „R-Line”dostupne su kao vrhunske verzije koje pokreću dobro poznati, učinkoviti TSI motori marke Volkswagen.

Uvođenje na hrvatsko tržište započet će u prvom kvartalu 2024, a unatoč sveobuhvatnoj nadogradnji, novi model T-Cross također će se nuditi po vrlo atraktivnoj osnovnoj cijeni.