Novosti

Dvostruka premijera: Volkswagen ID.3 GTX i ID.7 GTX Tourer

Volkswagen predstavlja dva sportska električna modela: agilni ID.3 GTX i prostrani ID.7 GTX Tourer, donoseći revoluciju u performansama i dizajnu električnih vozila.

Dvostruka premijera: Volkswagen ID.3 GTX i ID.7 GTX Tourer

ID.3 GTX Pogon

ID.3 GTX odlikuje se najsnažnijim električnim pogonom unutar Volkswagenove ponude, nudeći vrhunske performanse koje osiguravaju agilnost i brzinu sličnu sportskim automobilima. Ovaj model pruža neusporedivu dinamiku vožnje zahvaljujući naprednom električnom motoru koji garantira izuzetno brz odaziv.

ID.3 GTX Interijer


Unutrašnjost ID.3 GTX izrađena je s naglaskom na sport i udobnost. Vrhunska sportska sjedala, ergonomski dizajnirana, zajedno s crvenim šavovima i kombinacijom tkanine i umjetne kože, stvaraju osjećaj ekskluzivnosti i dinamičnosti. Kokpit je opremljen najnovijom tehnologijom, pružajući intuitivnu interakciju s vozilom.

ID.3 Eksterijer


Dizajn eksterijera ID.3 GTX karakteriziraju jedinstveni elementi kao što su specifični prednji branik, novodizajnirani bočni pragovi i difuzor na stražnjem kraju. 20-inčni aluminijski naplatci Skagen dodaju vozilu robustan i atletski izgled, dok crni elementi visokog sjaja i posebni svjetlosni potpisi naglašavaju njegovu sportsku prirodu.

ID.3 Ostale značajke

Volkswagen model ID.3 GTX obuhvaća razne napredne tehnološke značajke koje poboljšavaju iskustvo vožnje i sigurnost. Uključuje DCC adaptivnu regulaciju voznog postroja koja omogućava glatku i odzivnu vožnju pod različitim uvjetima na cesti. Napredni sustavi asistencije vozaču pružaju dodatnu sigurnost i udobnost, kao što su pomoć pri održavanju trake, adaptivni tempomat i sustav za hitno kočenje. Visokokvalitetni materijali korišteni u unutrašnjosti ne samo da dodaju osjećaj luksuza već i poboljšavaju cjelokupni dojam sofisticiranosti vozila.

ID.7 GTX Tourer Pogon

vw id.7 gtx
ID.7 GTX Tourer postavlja nove standarde za električne karavane s dvostrukim motorom i pogonom na sve kotače, pružajući izvanredne performanse koje spajaju snagu sportskog automobila s praktičnošću obiteljskog karavana. Sustav omogućava trenutačnu isporuku maksimalne snage i okretnog momenta.

ID.7 GTX Tourer Interijer

Prostran interijer ID.7 GTX Tourera pruža izuzetnu udobnost i funkcionalnost, s individualno prilagođenim sjedalima koja su grijana i ukrašena GTX logotipima. Crveni ukrasni šavovi i kvalitetni materijali dodaju dojam elegancije i sportskog duha, dok je konfiguracija kabine prilagođena kako bi se osigurala maksimalna prostranost i udobnost.

vw id.7 interijer

ID.7 Tourer Eksterijer

Sa svojim jedinstvenim prednjim dijelom, koji uključuje saćastu rešetku i GTX-specifičnu svjetlosnu grafiku, ID.7 GTX Tourer odražava snagu i inovaciju. Bočni pragovi i stražnji dio vozila dizajnirani su kako bi istaknuli njegovu dinamičnost i aerodinamičnost.

Volkswagen ID.7 GTX Tourer izrađen je s naglaskom na prostranost, pružajući veliki prtljažni prostor do 1.714 litara, što ga čini idealnim za obiteljska putovanja. Moderni dizajn osmišljen je kako bi zadovoljio potrebe modernih obitelji, nudeći i funkcionalnost i estetiku. Osim impresivnog prtljažnog prostora, ID.7 GTX Tourer sadrži niz inovativnih tehnologija i sigurnosnih značajki dizajniranih za udobnu i sigurnu vožnju. Visokokvalitetna unutrašnjost i napredni sustavi asistencije doprinose bogatom i zadovoljavajućem iskustvu vožnje.

Očekivani dolazak

ID.3 GTX i ID.7 GTX Tourer na tržištu u Hrvatskoj očekujemo na ljeto kad će biti poznate cijene te potpune specifikacije opreme.  

Budite prvi koji će doživjeti električnu revoluciju s Volkswagenom!

Kontaktirajte nas