Novosti

Dolazi novi Crafter

Volkswagen gospodarska vozila predstavlja prve detalje o nadogradnjama svog uspješnog modela Crafter!

Dolazi novi Crafter

Osnovne informacije

Volkswagen Gospodarska Vozila uvelo je značajne inovacije u svoju drugu generaciju Craftera, uslijed čega je ovaj model postao jedno od najmodernijih gospodarskih vozila na tržištu. Ovaj model, poznat po svojoj svestranosti i pouzdanosti, sada dolazi s brojnim tehničkim unapređenjima koja podižu njegovu funkcionalnost, sigurnost i udobnost na višu razinu. Ključne nadogradnje uključuju potpuno novi dizajn cockpita koji je preuređen da bi se osigurala veća intuitivnost i ergonomija. Značajne su i promjene u sustavima podrške vozaču koji uključuju najnovije tehnologije poput digitalnog cockpit-a, elektroničke parkirne kočnice i naprednih sustava pomoći koji poboljšavaju sigurnost i komfor prilikom vožnje.

  • Novi dizajn cockpita
  • Promjene u sustavima potpore vozačima
  • Promjena kontrolnih elemenata
  • Pretprodaja počinje u travnju 2024. godine

Interijer i sigurnost

Infotainment sustav u novom Crafteru je primjer izvrsnosti, opremljen najnovijom modularnom infotainment platformom (MIB) koja pruža vrhunsku povezivost i personalizaciju. Ovaj sustav sadrži veliki, jasno vidljiv zaslon koji omogućava lak pristup svim potrebnim informacijama i funkcijama. Pored toga, Crafter sada nudi napredne glasovne naredbe koje omogućuju vozaču da kontrolira razne funkcije vozila bez skretanja pogleda s ceste.
Novi Crafter dolazi i s poboljšanjima u dizajnu interijera, uključujući novu elektroničku parkirnu kočnicu koja oslobađa prostor u kabini, te novu ručicu mjenjača koja dodaje moderni dodir unutrašnjosti vozila. Osim toga, promijenjeni su i kontrolni elementi, sada su intuitivniji i lakši za korištenje, što čini svakodnevne operacije jednostavnijima i sigurnijima.

Volkswagen nije zanemario ni sigurnost, proširujući ponudu sustava potpore za vozača. Među novitetima su sustav za nadzor mrtvog kuta, informacijski sustavi pri kretanju i skretanju te poboljšana automatska regulacija razmaka i sustav za zadržavanje vozila na voznoj traci. Ti sustavi ne samo da poboljšavaju sigurnost vozača i putnika, već i smanjuju rizik od nesreća na cesti.

Modeli novog Craftera

Ponuda različitih verzija modela Crafter je impresivna, s bogatim izborom tipova karoserije, što ovaj model čini idealnim za širok spektar poslovnih potreba. Bilo da je riječ o dostavi, gradilištu ili specijaliziranim radnim zadacima, Crafter je dizajniran da zadovolji različite zahtjeve korisnika. S novim motorima i opcijama pogona, kao i poboljšanom učinkovitošću i performansama, novi Volkswagen Crafter postavlja nova mjerila u svom segmentu.

Kao rezultat ovih inovacija, novi Crafter ne samo da nastavlja tradiciju kvalitete i pouzdanosti Volkswagenovih gospodarskih vozila, već i postavlja nove standarde u udobnosti, sigurnosti i funkcionalnosti, čineći ga nezaobilaznim izborom za poslovne korisnike koji traže vrhunsko gospodarsko vozilo.

Pretprodaja novog Craftera u Europi počinje u travnju 2024. godine.

Želite saznati više?

Kontaktirajte nas